Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Autó - Szerviz - Alkatrész képes leírás: Schiller - XI. [4. oldal]
részletek »

Autó - Szerviz - Alkatrész: Schiller - XI. [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: budapesticeg.tlap.hu » Autó - Szerviz - Alkatrész
Keresés
Találatok száma - 60 db
Schiller Karambolos Centrum

Schiller Karambolos Centrum

Újjá varázsoljuk autóját! Miért válasszon minket? - Közép-Európa egyik legnagyobb és legmodernebb lakatos és fényező üzeme várja Önt - A főbb biztosítótársasággal kapcsolatban vagyunk, Önnek nem kell mennie sehova - Gyári javítási minőséget és tartósságot garantáló fényezőkamrák - 15 karosszéria lakatos állással rendelkezünk - A javításhoz szükséges alkatrészeket raktárról azonnal biztosítjuk - A javítások idejére kedvezményes áron cseregépkocsit tudunk biztosítani - A gépkocsik helyszínről történő elszállításáról, mentéséről éjjel-nappal gondoskodunk Kényelmes körülmények között segítünk Önnek a biztosítási papírok kitöltésében, a biztosító társasággal kapcsolatos teendőkben. Mintha megint új autót vásárolna, olyan kényelemben és kiszolgálásban részesítjük! Légkondicionált ügyfélvárónkban, egy pohár frissítő ital társaságában várakozhat, ill. internetezhet. Évtizedes tapasztalattal rendelkező, szakemberekből álló csapatunk várja Önt!

Schiller Szervizek

Schiller Szervizek

Schiller Szervizek több mint 20 év tapasztalatával Budapesten, hat helyen! - Típustól független szervizeink a Schiller Autó Család telephelyein található szervizekben üzemelnek, biztosítva ezáltal a magasszintű műszaki felszereltséget, valamint felkészültséget. Autó szervizeink teljeskörű szolgáltatást nyújtanak karambolos javítás és karambolos ügyintézés során, lakatosműhelyünk és fényezőműhelyünk autószerelői professzionális szaktudással javítják, illetve alakítják újjá sérült gépjárművét. Szervizeinkben minőségi javítást vállalunk, az apróbb beavatkozásoktól a teljes körű javításokig. Ha megbízható kezekben szeretné tudni autóját, keressen bennünket bizalommal!

Suzupont Autókölcsönző

Suzupont Autókölcsönző

A Suzupont autókölcsönző a XVII. kerületben várja ügyfeleit, karbantartott, új járműveinek bérbeadásával, kedvező árakon. Emellett, lévén a repülőtér közelsége miatt, transzfert is vállalunk, hogy Önnek ne kelljen a kiutazással törődnie. Weboldalunkon minden fontos információt megkaphat cégünk tevékenységére, járműveinkre és szolgáltatásainkra vonatkozóan. Igény esetén, bérelhető, kiegészítő alkatrészekkel is szolgálhatunk.Mint például, hólánc, GPS, tetőcsomagtartó, gyermekülés. Mindezekre napidíjat számolunk fel, a gyermekülés a készlet erejéig ingyenes, Forduljon hozzánk bizalommal és engedje, hogy része lehessen egy kényelmes, gyors s kedvező árú autóbérlésnek.

Személyszállítás, kisbusz bérlés Budapest

Személyszállítás, kisbusz bérlés Budapest

Kisbusz bérlés, személyszállítás, repülőtéri transzfer Személyszállítások esküvőkre, koncertekre, fesztiválokra, sport eseményekre, sport tanfolyamokra (úszás, lovaglás, korcsolyázás stb...) Továbbá mikrobusz biztosítása városnézéshez, kirándulásokhoz, körutazásokhoz belföldön és külföldön, vállalati személyszállítás, repülőtéri transzferek. Saját szervezésben gyermekprogramokat is tartunk. Iskola időben úszás oktatás hétköznap délutánonként. Télen jégkorcsolya oktatást, nyáron nyári táborokat szervezünk, ősszel és tavasszal pedig lovaglás oktatást. A programokra a gyermekeket biztonsági övvel felszerelt Mercedes Sprinter buszokkal szállítjuk. Iskolától a program helyszínére, majd vissza az iskolába.

Tartós autó bérlet jó áron!

Tartós autó bérlet jó áron!

Céges autóbérlés Budapesten és országszerte, önerő nélkül! Rendkívül kedvező bérleti díjak, alacsony kaució és átfogó, full-service autókölcsönzési szolgáltatások: a beüzemeléstől a szervizen keresztül, az autó eladásáig minden elképzelhető járulékos teendőt átvállalunk (egyetlen költség fejében), hogy Önnek csakis a vezetéssel kelljen foglalkoznia. Naprakész autóparkkal és rugalmas szerződési feltételekkel várjuk Kedves Partnereinket! Vegye igénybe flottakezelési szolgáltatásunkat, ha több gépjárművet szeretne tartós bérletbe vonni.

Ultimate elektromos kerékpárok

Ultimate elektromos kerékpárok

Vállalkozásunk célja, a légszennyezés csökkentése, javítva ezzel az életminőséget, és hozzájáruljunk az egészségmegőrzéséhez az általunk importált költségkímélő, E- járművekkel. Miért válaszd az ULTIMATE elektromos járműveket? A legújabb technológia, Minőségi termékek, Elérhető ár, Modern design, Lopásbiztos, rejtett akkumulátor és motor, Szénkefe nélküli brushless motorok, Li-ion akkumulátorok, Szakszerviz, Könnyű kezelhetőség, Költséghatékony közlekedés, Környezetbarát választás, Egészségmegőrző életmód, Időtakarékos és csendes közlekedés, Izgalmakkal és élményekkel teli utazások. Akár több napra is bérelhetsz terméket, hogy a vásárlás előtt végleg meggyőződj róla, neked csak ez kell Az Ultimate kerékpárok hatalmas előnye a többi elektromos kerékpárokkal szemben, hogy a szénkefe nélküli brushless motort és a lítiumionos Li-on akkumulátort esztétikusan és lopásbiztosan a vázba rejtették, így nem lehet bennük olyan könnyen kárt tenni. Ezeket a motorokat és akkumulátorokat nem lehet leszerelni, leütni, leverni. Sőt, egy laikus észre sem veszi, hogy elektromos rásegítéssel tekersz az utakon.

Váltózár és váltózár beszerelés

Váltózár és váltózár beszerelés

A Construct H Kft. több mint 15 éve foglalkozik gépjárművédelemmel. Vállajuk Construct váltózár beszerelését öt év garanciával. Budapesten zuglói műhelyünk várja az ügyfeleinket vagy az általuk kiválasztott helyszínen történhet a váltózár beszerelés. A termékünket minősítette az ISO, a TÜV Reihnland és a Magyar Biztosítók Szövetsége.

Váltózár szerelés

Váltózár szerelés

Ön is szeretne gondoskodni gépjárműve biztonságáról? A váltózár beszerelés a lopás elleni védelemben segít Önnek. Váltózár szerelés Budapest 12 pontján található műhelyeinkben. Típusaink között megtalálja a Diamond Lock váltózár, Defend Lock váltózár, és a magyarországi kereskedelemben kapható valamennyi váltózár típust. A váltózár szerelés nem befolyásolja a gépjármű gyári garanciáját, magára a szerelésre pedig örök garancia érvényes. Tekintse meg szolgáltatásaink teljes körét a www.valtozar.co.hu weboldalon, ahol megtalálja váltózár árainkat, és akcióinkat is.

XI. kerületi autóbontó - HolSzervizeljek

XI. kerületi autóbontó - HolSzervizeljek

A HolSzervizeljek gyors, megbízható autóbontást biztosít azoknak, akik úgy döntenek, hogy nincs már szükségük a járművükre. Ha egy autó olyan rossz állapotban van, hogy már nem lehet eljutni vele a bontóig, akkor trailert küldenek érte és a helyszínre szállítják. Az autóbontáson kívül, rengeteg gyári új és használt autóalkatrészt is forgalmaznak, illetve vállalnak teljes körű vizsgáztatást is, kedvező árakon is. Telephelyük Budapesten, a XI. kerületben található, kényelmesen megközelíthető helyen.

Tuti menü