Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Biztonságtechnika képes leírás - Budapesti cég, cégek.tlap.hu
részletek »

Biztonságtechnika - Budapesti cég, cégek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: budapesticeg.tlap.hu » Biztonságtechnika
Keresés
Találatok száma - 62 db
0-24 riasztó szerelő

0-24 riasztó szerelő

Riasztó szerelés, beléptető rendszerek, tűzjelző rendszerek, kamera rendszer, kapunyitók, ablaküveg fóliázás) telepítése, szerelése, karbantartása, felújítása, cseréje!Budapest egész területén, pest megye egyes részein.Éjjel-nappal állunk rendelkkezésére, non-stop dolgozunk, 0-24.Távfelügyeleti rendszerekre való rákötést is vállalunk.Ne feledje, inkább egy betörés előtt építse ki riasztó vagy tűzvédelmi rendszerét!Nézze meg weboldalunkonkat:http://www.riasztoszere lo.net, 06-30-878-92-93

Ajtónyitás, Zárnyitás

Ajtónyitás, Zárnyitás

Zárcsere, zárszerelés, Budapesten. Érdekes dolog lenne felmérést végezni a lakosság körében, ki mit tekint biztonságnak, illetve még az is felmerülő kérdés lehet, ki mit tekint zárnak. Meglepő tény, hogy néhány ember a kilincs alá támasztott szék nyújtotta biztonsággal is beéri, míg mások acél biztonsági ajtók mögé bújva sem érzik magukat teljes biztonságban. Bár a zárcsere oka sok minden lehet, érdemes megállapítani egy biztonsági fokozatot, mellyel jól érezzük magunkat. Gyors és hatékony megoldást tudunk zárakkal kapcsolatos problémájára. Hívását várjuk non stop, hétvégén és ünnepnapokon is . Budapesten és vonzáskörzetében éjjel-nappal azonnali díjtalan kiszállással vállaljuk zárjainak hatékony, gyors és szakszerű szerelését.

Angyalszem Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft.

Angyalszem Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft.

Cégünk, az Angyalszem Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft. 1993 óta foglalkozik vagyonvédelmi szolgáltatások nyújtásával. Őrzés, portaszolgálat, személyvédelem, valamint riasztórendszerek kiépítése tartozik fő tevékenységi körünkbe. Előbbiek mellett riasztók telepítését, biztonsági rendszerek telepítését is vállaljuk, továbbá rendészeti feladatokat és kutyás őrzést is ellátunk. Irodaházak, telephelyek, szállodák, kulturális rendezvények helyszíni biztosítását vállaljuk. Internetes oldalunkon minden további fontos információt megtudhat vállalkozásunkról! Forduljon hozzánk bizalommal amennyiben családi otthonát, vállalkozása telephelyét rendezné be biztonsági rendszerrel.

Apróbank

Apróbank

Ingyenes apróhirdetés regisztráció nélkül, gyors hirdetésfeladás. A legegyszerűbb és legpraktikusabb apróhirdetési oldalak egyike. Anonimitást garantáló, széles körben ismert hirdetési oldal. .................................... ........................................ . ........................................ . .......

Bankjegyszámláló

Bankjegyszámláló

AccuBANKER bankjegyszámláló, érmeszámláló, bankjegyvizsgáló széles választékban. Ugyanitt mindenféle banktechnikai eszköz javítása, karbantartása. Nálunk kapható a legtöbb fajta bankjegyvizsgáló és különféle praktikus, jól alkalmazható pénzszámláló gép. Az AccuBANKER márka kizárólagos képviselői vagyunk Magyarországon. A bankjegyszámlálók nagy kínálatát nyújtjuk ügyfeleinknek. Az AccuBANKER márkanév garancia a minőségre. Tekintse meg pénzvizsgáló készülékeink asztali és hordozható típusait egyaránt.

Belső ajtó domború betétekkel - szalafa.hu

Belső ajtó domború betétekkel - szalafa.hu

A nyílászárók nemcsak a lakás külső megjelenésére vannak hatással. A beltéri ajtók adják meg a lakás alaphangulatát. Kínálatunkban temérdek, különféle stílusú belső ajtó szerepel, amelyek között biztosan megtalálja az otthonához illőt. Az ajtók többségét gyönyörű mintázatú furnér borítja, amely természetességet, otthonosságot és melegséget sugároz, de számtalan MDF ajtó, tolóajtó és üvegajtó is fellelhető kínálatunkban. Több mint 20 éves tapasztalatunkkal mi diktáljuk a hazai ajtódivatot. Nézzen be hozzánk!

Biztonsági ajtórács szerelés

Biztonsági ajtórács szerelés

Mindenki szeretné biztonságban tudni otthonát. Ennek első lépése lehet egy ajtórács felszereltetése a bejárati ajtó elé. Kertes házak esetében egy kerítés szintén elengedhetetlen. De mindenképpen érdemes felülvizsgáltatni a zárak állapotát is. Egy évtizedes zárszerkezet nem fogja megállítani a betörőket. Mi elhárítjuk a veszélyeket. Elvégezzük a zárszerelés minden feladatát, és vállaljuk a lakatos munka kapcsolódó feladatait is, akár elektromos kapu teljes körű kivitelezésével és szerelésével. Kérdés esetén hívjon bátran.

Biztonsági Ellenőrző Szolgálat - XXII.

Biztonsági Ellenőrző Szolgálat - XXII.

Tisztelt olvasó! Egy hazánkban még újdonságnak számító szolgáltatást szeretnénk Önnek és cégének bemutatni. Cégünk, mint a neve is tükrözi, ellenőrzésre szakosodott. A megrendelők kérésére ellenőrzi az objektumok, telephelyek stb. védelmi struktúráját és az ott szolgálatot teljesítő vagyonvédelmi cégek, illetve más alkalmazottak munkáját, biztonsági és egyéb szempontokból, a megbízó érdekei alapján. Cégünk a tényeket tárja fel, és a hiányosságokat a megbízó tudomására hozva, segít egy hatékony és jól működő őrzés-védelem kialakításában, illetve annak magas színvonalon tartásában.

Biztonsagtechnika

Biztonsagtechnika

Komplex vagyonvédelmi rendszereinek kiépítése a tervezéstől a kivitelezésig. Önnek fontos, hogy vállalkozását vagy otthonát ? amíg Ön dolgozik, nyaral vagy éppen otthon pihen a családjával ? a nap 24 órájában a lehető legnagyobb biztonságban tudja. Nekünk hivatásunk, hogy mindezt tökéletesen megvalósítsuk az Ön számára! Legyen szó lakásról, családi házról, irodáról, komplett irodaházról, egészségügyi intézményről, pénzügyi intézetről, üzlethelyiségről, üzletközpontról, termelőüzemről, ipari létesítményről vagy kiterjedt területen fekvő gyártelepről cégünk több mint 10 éves szakmai tapasztalattal és nívós referenciákkal vállalja biztonságtechnikai rendszerek tervezését, telepítését, rendszeres karbantartását és szervizelését.

Hirdetés
DigiSec - XIX.

DigiSec - XIX.

Biztonságtechnika A cégünk 2000 óta végzi különböző biztonságtechnikai, vagyonvédelmi, épületvillamossági valamint informatikai rendszerek, többek között riasztó, kaputelefon, tűzjelző és oltóberendezések, beléptető és videó megfigyelő rendszerek tervezését, kivitelezését. Tevékenységi körünk kiterjed továbbá a már meglévő rendszerek karbantartására, felülvizsgálatára és szervizelésére. Emellett páncélszekrényekkel, fontos dokumentumok, értékek, adatok és adathordozók lopás és tűz elleni védelmével is foglalkozunk. Költséghatékony, teljes körű megoldást nyújtunk kis- és középvállalkozások, valamint egyéni megrendelőink számára.

Elektronika Vonala - Biztonságtechnika (Bp.)

Elektronika Vonala - Biztonságtechnika (Bp.)

Ön is szeretné biztonságban tudni otthonát,vállalkozását? Cégünk 15 éves tapasztalattal rendelkezik riasztó, lakásriasztó, riasztórendszerek, biztonsági kamera, kamerarendszerek telepítésével, forgalmazásával. Ügyfeleink részére a legfejlettebb biztonságtechnikai megoldásokat valósítjuk meg piacképes áron. Biztonságtechnika korrekt módon: riasztó, lakásriasztó,biztonsági kamera rendszerek az egész ország területén, rejtett költségek, felár és apró betűs rész nélkül!

Ep-Rc Security - XXIII.

Ep-Rc Security - XXIII.

Mi is az a távfelügyelet? Egy olyan komplex, 24 órás védelmi rendszer, melyet a technikai eszközök és az emberi ellenőrzés együttműködése hoz létre. A távfelügyeleti rendszer jó működéséhez három alapvető feltétel tartozik: Az objektumok védelmét szogáló vagyonvédelmi érzékelő riasztórendszer. az őrzés-felügyeleti rendszer számítógépes központja. jól képzett, azonnal mobilizálható, a védett területet és objektumokat jól ismerő akció-csoport működése. Az Ep-Rc Security Kft. távfelügyeleti szolgálata a legkorszerűbb eszközökkel biztosítja mindezt ügyfelei számára

Facility management

Facility management

Az egyre bonyolultabb épületek összetett fenntartási feladatai olyan felkészültséget kívánnak, hogy mára a létesítménygazdálkodás különálló iparággá nőtte ki magát. A gyakorlat is azt mutatja, hogy - figyelembe véve a gazdasági és adminisztrációs kérdéseket is - kifizetődőbb, ha ezeknek a feladatoknak az elvégzése egy kézben összpontosul. Ajánlott tehát olyan, szakosodott céget megbízni ezzel, mint pl. a Kraft FM, ahol kiemelkedő színvonalon látják el az épületüzemeltetési teendőket. A műszaki rendszerek üzemeltetése mellett (beleértve a fűtési, tűzoltási berendezéseket) az eseti és előre betervezett műszaki ellenőrzések, karbantartások, kivitelezési munkák elvégzése, illetve biztonságtechnikai felügyelet (például CCTV és behatolásjelző rendszerek üzemeltetése) is a vállalkozás feladatai közé tartozik. A Kraft FM (alvállalkozók bevonásával) őrzési, takarítási, biztonságtechnikai feladatokat is végez, valamint folyamatosan rendelkezésre álló ügyfélszolgálatot is üzemeltet ügyfelei részére, akik közt bevásárló központok, oktatási intézmények, irodaházak, energetikai létesítmények és hotelek is egyaránt megtalálhatóak.

Fejes Security - VII.

Fejes Security - VII.

Fejes Szabolcsnak hívnak, 35 éves vagyok, Budapesten élek. Személy- és vagyonvédelemmel 1994 óta foglalkozom. Felsőfokú tanulmányaimat Szegeden a SZTE Juhász Gyula Tanárképző Főiskolai Karán folytattam, ahol 2004-ben szereztem tanári diplomát. Majd pedig 2006-ban a Kecskeméti Főiskola GAMF Karán szereztem másoddiplomát menedzser szakirányon. Egy saját vagyonvédelmi vállalkozás beindítását 2007 óta tervezem, az idei évben reményeim szerint egy sikeres és hosszútávon működő vállalkozás alapjait sikerül lerakni. Tapasztalt és megbízható munkatársaimmal igyekszünk az ügyfeleink biztonsággal kapocsolatos minden igényét maradéktalanul kielégíteni.

Flowell Kft.

Flowell Kft.

A Flowell Kft. több mint tíz éve foglalkozik irányítástechnikával és analitikával. Folyamatosan bővül a cég, melynek köszönhetően a feladatok teljesebb megoldását tudja megvalósítani. Teljes körű segítséget nyújt az elemzéstechnikai feladat felmérésében, megoldást javasol, vállalja az alkalmazás megtervezését, a műszerek beszerzését, üzembe helyezését, karbantartását. A termékek körébe tartozik továbbá az emisszió mérés, áramlásmérés, gáz - és folyadék analitika, részecske elemzés, rétegvizsgálat.

Fúrásvédő, zárvédő pajzsok beszerelése

Fúrásvédő, zárvédő pajzsok beszerelése

Beragadt? Beletörte? Vagy csak egyszerűen nem nyílik? Legyen bármi gond a zárral, mi megoldjuk. Zárszerelés ha meghibásodna ha újat szeretne, zárnyitás ha beragadna vagy elvesztette volna a kulcsát, zárcsere ha károsodna szelvény vagy esetleges betörés utáni csere azonnal. Hívjon minket bizalommal Újpest és Zugló környékén akár 5-10 perces kiszállási idővel. Természetesen egész Budapesten díjmentes kiszállás, sürgősség esetén éjjel is hívható. Hívjon zárszerviz specialista szakértőinket bizalommal.

HAITER Árnyékolás-, és Biztonságtechnikai Kft.

HAITER Árnyékolás-, és Biztonságtechnikai Kft.

Amennyiben az egyre erősödő napsugárzás ellen szeretne árnyékoló rendszereket, vagy a betörések ellen szeretné lakását, nyaralóját, irodáját, üzletét megvédeni, de még nem tudja hogyan, forduljon hozzánk bizalommal. Vállaljuk napárnyékolási és biztonságtechnikai rendszerek: helyszíni felmérését, tervezését, gyártását, beszerelését, karbantartását, meglévő rendszer felújítását, átalakítását.

Tuti menü