Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Biztonságtechnika képes leírás: Ingyen - Radar [2. oldal]
részletek »

Biztonságtechnika: Ingyen - Radar [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: budapesticeg.tlap.hu » Biztonságtechnika
Keresés
Találatok száma - 62 db
Ingyen lakásriasztó

Ingyen lakásriasztó

Ingyen lakásriasztó távfelügyelet megrendelése esetén! Védje meg értékeit 0 Ft indulóköltséggel (riasztó készülék ára kamatmentes részletekben visszafizethető)! Riasztó, lakásriasztó, riasztórendszerek telepítése és forgalmazása. Az általunk telepített összes riasztó, lakásriasztó, riasztórendszer rendelkezik MABISZ minősítéssel. Távfelügyelet az ország egész területén 15 év tapasztalatával!

ISO 9001 szabvány - euline

ISO 9001 szabvány - euline

A piaci versenyben előnyt élveznek azok, akik a cég hatékonyságát növelő, fejlett vállalatirányítási rendszert építenek ki. Egy ISO tanúsítvány megszerzése kiváló módja annak, hogy kézben tartja cége ügyeit, illetve bizalmat keltsen üzleti partnereiben. Az átfogó ISO 9001 szabvány minden cég számára tartogat praktikus megoldásokat. Egyes szabványokban, mint amilyen az információbiztonságot célzó ISO 27001, speciális területekre talál működő metódusokat. Végigvezetjük a tanúsítás folyamatán. Forduljon hozzánk bizalommal, segítségére leszünk a tanúsítás minden lépésében.

Izsola Bt.: Lakásriasztó rendszerek telepítése

Izsola Bt.: Lakásriasztó rendszerek telepítése

Szolgáltatásaink: billenő és szekcionált garázskapu telepítése, automata mozgatása, rádió távirányítás minden árfekvésben, kapunyitó autómatikák forgalmazása, telepítése, kertkapu automatizálás, rádió távirányítás, biztonsági fotocella, induktív fémérzékelő, lakásriasztó rendszerek telepítése, automata parkoló rendszerek, jegy automatákkal, rendszámfelismerővel, számítógép összeszerelés. Budapest területén 50.000 Ft felett, INGYENES házhoz szállítás. Budapest, Gárdony, Agárd, Velence, Sukoró, Pákozd és a Velencei tó környékén ingyenes felmérés.

Lakásriasztó már: 39.000 Ft-tól

Lakásriasztó már: 39.000 Ft-tól

Hogy értékeink biztonságban legyenek! Talán minden embernek az egyik legfontosabb dolog életében, hogy a megszerzett értékeit biztonságban tudja. Sokan voltak már abban a helyzetben, hogy egy-egy jól sikerült nyaralás vagy átmulatott éjszaka után a feldúlt és kifosztott lakásba értek haza és az első sokk után még a rendőrség, majd a biztosító kérdéseit is hősiesen kellett állniuk. Sajnos még az év legszebb ünnepén, karácsonykor sem vagyunk biztonságban, ugyanis az ilyenkor vásárolt ajándékok rendkívüli mértékben vonzzák a betörőket. Sokszor a vásárlás helyétől követik az áldozatot és megfigyelik, mikor a legalkalmasabb kirámolni a házat. Ezen kellemetlen események elleni védekezés egyik leghatékonyabb eszköze egy lakásriasztó rendszer kiépítése... Mi ebben nyújtunk segítséget

Lakásriasztó minden áron!

Lakásriasztó minden áron!

Országunkban az egyre romló közbiztonság miatt értékeink védelme és a lakásvédelem egyre fontosabbá válik. A biztonságtechnika hatalmas fejlődésének köszönhetően ma már egy objektum elektronikus biztonsági rendszerrel történő védelme nem csak sokkal olcsóbb, mint az úgynevezett "élő erős őrzés", de sokkal megbízhatóbb is. Ezekre a feladatokra kínálunk teljes körű megoldást az ország egész területén.

Lineelectronic

Lineelectronic

Ne aggódjon otthona és vállalkozása biztonsága felől, bízza profi kezekre! A legmodernebb biztonságtechnikai megoldások korrekt áron, 15 év tapasztalatával: riasztórendszerek, riasztó, lakásriasztó, biztonsági kamera, kamerarendszerek, beléptető rendszerek, tűzjelzők telepítése és forgalmazása. Biztonságtechnika az egész ország területén, személyre szabottan, rejtett költségek, felár, apró betűs rész nélkül!

Magánnyomozás és megfigyelés

Magánnyomozás és megfigyelés

Melyek a figyelés legfontosabb elemei? Egy kitűnő csapat, korszerű technikai vívmányok és persze abszolút diszkréció. A sorozatokból ismert egy emberes megfigyelés nem igazán mondható szakszerű figyelésnek. Mondhatni, ez inkább csupán követés. Egy megfigyeléses ügy közben temérdek dolog közbejöhet, aminek a leküzdésére egyetlen személy kevés. Ezért ajánlott, hogy egy figyeléses munkán egy teljes csapat dolgozzon. Amennyiben megfigyeléses feladatra akarna magánnyomozói irodát felbérelni, vagy csak olvasna még a figyelés részleteiről, a weboldalon mindkettő lehetséges.

Multi Alarm Zrt.

Multi Alarm Zrt.

A Multi Alarm Zrt. neve összeforrt a korszerű, elektronikus alapú biztonságtechnikai eszközök fejlesztésével, telepítésével, valamit távfelügyeletével. A Multi Alarm Zrt. főbb tevékenységi területei közé tartozik a riasztók, valamint a riasztórendszerek fejlesztése, telepítése, a beléptető rendszerek telepítése, a GPS alapú gépjárműkövetű, illetve flottamenedzsment rendszerek fejlesztése, a tűzjelző rendszerek fejlesztése, telepítése, valamint a különböző fajta kamerarendszerek, illetve kamerás megfigyelő rendszerek fejlesztése és telepítése.

Non-Stop Zárszerviz-zárcsere Budapesten!

Non-Stop Zárszerviz-zárcsere Budapesten!

Kedves látogató, tekintse meg honlapunkat és válasszon az önnek megfelelő szolgáltatások közül. Budapest és Pest megye teljes területén dolgozunk a nap 24 órájában. Kivonulunk az ország más részeire is, előzetes egyeztetés után. Cégünk fő profiljába tartozik az általános zárszerviz és zárcsere. Ajtónyitás, ha elveszett vagy ellopták a kulcsait, esetleg kizárta magát. Foglalkozunk hevederzárak szerelésével és igény esetén javítással is. Amennyiben önnél betörés történt, hívjon mert az ajtó és zár(zárak) helyreállítását is elvégezzük. Készítünk ablakrácsokat, rácsajtókat és bejárati biztonsági ajtókat. Kerítések, korlátok, kertkapuk és üzletportálok gyártását és javítását is vállaljuk. Fő és vezérkulcsos rendszerek tervezése és megvalósítása. Lakatosmunkák az egyszerű hegesztésektől a bonyolultabb vagyonvédelmi megoldásokig. Hívjon és szakembereink gyorsan, precízen elvégzik a megrendelt munkát. A be épített anyagokra és az elvégzett munkánkra 1 év teljes körű garanciát biztosítunk.

Hirdetés
Őrmester Vagyonvédelem - III.

Őrmester Vagyonvédelem - III.

Vállalatunk a biztonsági cégek közül az elsők között alakult meg 1990-ben az ORFK és a BRFK részvételével. Társaságunk teljes egészében magyar tulajdonú biztonsági vállalat, mely rendelkezik minden olyan engedéllyel, amelyet a hatályos törvények és jogszabályok a vagyonvédelmi tevékenység ellátásához feltételül szabnak.

PARADOX riasztórendszer

PARADOX riasztórendszer

Biztonságtechnika felsőfokon a Monsignore Security-nél! Tökéletes biztonságtechnikai megoldások magánszemélyek, társasházak és önkormányzatok részére is! Kérjen ajánlatot még ma!Az őrszem digitális megfigyelőrendszerrel mindig egy lépéssel a betörők előtt jár majd! Kamerás megfigyelő rendszerek telepítése és karbantartása kedvező áron!Betörésjelző rendszerek telepítése gyorsan, szakszerűen és kedvező áron a Monsignore Security-vel! Válassza Ön is a PARADOX termékeket : a PARADOX márkanévvel ellátott riasztórendszerek kezelése egyszerű, megbízhatóak és a Monsignore Securitynél most akciós áron igényelhetőek. Tekintse meg a PARADOX betörésjelző rendszerek előnyeit honlapunkon! Monsignore Security Kft. Cím: 1108 Budapest Újhegyi út 14.

Pc javítás, számítógép javítás otthonában!

Pc javítás, számítógép javítás otthonában!

PC Javítás otthonában, ahol az első óra ingyenes! Számítógép javítás otthonában, Pc javítás, Pc szerviz, Pc szerelés NON-STOP az ÖN otthonában! Segítségnyújtás, tanácsadás, oktatás. Minden ami a számítógéppel kapcsolatos! Egy óra problémamegoldás esetén csak kiszállási díj! Számítógépek és hálózatok tervezése, építése, javítása, karbantartása; Operációs rendszerek telepítése, beállítása, frissítése, karbantartása; Vírusirtás, vírusvédelmi rendszerek telepítése.

Persecutor Vagyonvédelmi Kft.

Persecutor Vagyonvédelmi Kft.

A Persecutor Vagyonvédelmi Kft. majd 20 év szakmai tapasztalatával és referenciájával kínál komplex biztonságtechnikai megoldásokat: fizikai és mechanikai védelem, elektronikai védelem, integrált felügyeleti megoldások - innovatív rendszerek, a mindent egy kézből filozófiája, 'a holnap technológiájával a ma biztonságáért' jelmondatával.

Polykon Bt. - IV.

Polykon Bt. - IV.

Hevederzárak szerelésével, üvegfóliák telepítésével, rácsok és biztonsági ajtók beépítésével és más biztonságtechnikai munkával igen sok cég foglalkozik, de a megbízható, képzett szakemberek száma már kevesebb... Igen sokszor kerülhetünk olyan helyzetbe, hogy jópénzért felszerelnek nekünk valamit, amiről még mi is elhisszük, hogy növeli a biztonságunkat és csak később derül ki, hogy amiért fizettünk, az nem váltja be a hozzá fűzött reményeket: a hevederzárak gyenge minőségűek, a fogadóelemeik nem szakszerűen, hanyag módon lettek felszerelve, az üvegfólia buborékosodik, itt-ott elenged, a zárat könnyedén kinyitják, a rácsot leszedik vagy valami hasonló történik velünk csak azért, mert a kissé olcsóbbat választva minőségileg silányat vettünk. Abban szeretnénk segíteni Önnek, hogy ez ne fordulhasson elő, illetve meg akarjuk ismertetni a betörők módszereivel, hogy hatékonyabban felkészülhessen, pontosabban kérdezhessen, ha szakembert keres.

Professzionális nyomkövetés

Professzionális nyomkövetés

A Company Guard professzionális eszközöket kínál flottakövetés és járműkövetés sz Felhasználóbarát rendszerünk használata egyszerűen elsajátítható, használatával akár 20%-kal csökkenthető cége üzemanyagköltségei. Minden általunk kínált nyomkövető alkalmas a valós idejű helyzetmeghatározásra, valamint online vagy sms-ben riasztásokat küld Önnek a nem várt események bekövetkeztéről. A kedvező árú szolgáltatás megtérülését néhány perc alatt kiszámolhatja kalkulátorunk segítségével.A Company Guard ügyfélbarát és gazdaságos szolgáltatást kínál a járműkövetés és flottakövetés területén. Nyomkövető kínálatunk és könnyen kezelhető rendszerünk segítségével csökkentheti üzemanyagra fordított kiadását. Kalkulátorunkkal kiszámolhatja a nyomkövetésre költött összeg megtérülési idejét.

Profi vagyonvédelem és objektumőrzés

Profi vagyonvédelem és objektumőrzés

Vagyonvédelem és őrzés kapcsán a StrongKerubin Kft a legkiválóbb feltételeket nyújtja! A cégnél több őrzés-védés szolgáltatás is igénybe vehető. Ezek közé tartozik a telephely őrzés és járőrszolgálat is. A StrongKerubin őrző-védő cég minden munkánál saját emberekkel, alvállalkozók bevonása nélkül dolgozik. Ennek köszönhetően az őrzés irányítása mindig közvetlen és pontos. Ez igencsak fontos dolog ha személy és vagyonvédelemről van szó. A Strong Kerubin Kft élőerős őrzés feladatok terén is nagy tapasztalattal bír. Amennyiben szeretne többet megtudni az egyik őrzés-védelemmel kapcsolatos szolgáltatásról (pl. objektumőrzés vagy járőrszolgálat), akkor a weblapon kérhet ajánlatot!

Radar és lézerdetektor webshop

Radar és lézerdetektor webshop

Webáruházunkban radaros, illetve lézeres detektorokat kaphatnak a kedves érdeklődők. Legálisan alkalmazhatóak ezek az eszközök? A válasz: igen! A törvények nem gátolják meg az eszközök hazai, szabad alkalmazását. A tiltásnak amúgy sem lenne értelme, mivel ezek a készülékek is ugyanazt célozzák meg, mint a traffipaxok: lassítsunk a veszélyes útszakaszokon! Mi a traffipax készülékek működési elve? Rádiófrekvenciás jeleket sugároznak, melyek a gépkocsiról visszaverődve megmérik azok sebességeit. Ezeket a jeleket a traffipax folyamatosan sugározza, a jelek visszaverődéseit, szóródásait és közvetlen sugárzását a detektorok észlelik és kimutatják. Hatásos védekezési módszer lehet egy radar-detektor, mely figyeli a rendőrségi traffipax készülékek működési frekvenciáit, és azokat detektálva azonnal jelez a vezetőnek.

Tuti menü