Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Biztonságtechnika képes leírás: Riasztó - Zárcsere [3. oldal]
részletek »

Biztonságtechnika: Riasztó - Zárcsere [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: budapesticeg.tlap.hu » Biztonságtechnika
Keresés
Találatok száma - 62 db
Riasztó távfelügyelet Budapest

Riasztó távfelügyelet Budapest

A Multi Alarm Zrt. piacvezető szolgáltató a biztonságtechnika, és a vagyonvédelem területén. Az idén 20 éves társaság már több, mint 50.000 ügyféllel rendelkezik. Egyik legnépszerűbb szolgáltatásuk a riasztó távfelügyelet, mely lehetőséget nyújt arra, hogy a védett épületbe telepített riasztó által adott jelzéseket a távfelügyeleti központban is fogadják, és haladéktalanul meg tudják kezdeni a szükséges intézkedéseket.

Riasztó; kaputelefon szerelés - villanyszerelő mester - XXI.

Riasztó; kaputelefon szerelés - villanyszerelő mester - XXI.

Sokan szeretnek villanyt szerelni, de kevesebb a száma azoknak, akik értenek is hozzá. Ezért én - közel 20 év szakmai tapasztalattal a hátam mögött -, hozzáértő szakemberként kívánok segítséget nyújtani Önnek! Weboldalamon megtekintheti néhány referenciamunkámat. Fő szakterületeim: általános villanyszerelő, bojler szerelés, kaputelefon szerelés, riasztó szerelés

Riasztószerelés - IV.

Riasztószerelés - IV.

riasztó költségek nélkül... ...egy szemlélet, mely végre elérte Magyarországot is! Ön mostantól hihetetlenül egyszerű módon, időrabló és pénzpazarló számítások és felmérések nélkül, a helyszíni szerelésnél "kiderülő" plusz költségektől mentesen juthat hozzá riasztó rendszeréhez, akár három munkanapon bellül. Fontos! Önt a Garancia idő letelte után sem érheti kellemetlen meglepetés, mivel cégünk kizárólag az évtizedes hazai és nemzetközi múltal rendelkező, megbízható, és bizonyítottan tartós, eredeti DSC márkájú riasztórendszert nyújtja Önnek! Riasztó szerelés felesleges költségek nélkül Átvállaljuk Öntől a riasztó kivitelezés kockázatát: ha Ön egy adott riasztó csomagot (pl. lakáskomfort, lakásplussz, házkomfort...) választ, mi a riasztó telepítésénél nem számolunk plusz díjat, bármilyen is lakása fekvése, a folyosók hossza, az épület anyaga. Mindegy mennyi vezetéket használunk fel, hány munkaórát töltünk Önnél, míg a riasztórendszert kiépítjük. A riasztó ára mindig változatlan marad!

Ron System - munkabiztonság, szabályozó, érzékelő - XII.

Ron System - munkabiztonság, szabályozó, érzékelő - XII.

A cég az automatizálás területén kereskedelmi és tervezői tevékenységgel foglalkozik. A kereskedelmi tevékenység jellemzően ipari automatizálási alkatrészek kereskedelme. Kínálatunkat úgy állítottuk össze, hogy mindig a legkedvezőbb ár/érték viszonnyal rendelkező eszközöket kínáljuk partnereinknek. Szállítóink csak megfelelő minőségi mutatókat elérő cégek lehetnek. A tervező tevékenységből adódó tapasztalataink segítik a feladatnak leginkább megfelelő termékek kiválasztását a széles termékválasztékból.

Szőke és Társai - XIII.

Szőke és Társai - XIII.

Zárszerelés, zárcsere, zárnyitás, zárjavítás éjjel-nappal, hétvégén és ünnepnapokon is. Biztonsági ajtórács, ablakrács gyártása. Lakatos, lakatosmunka 0-24h. Hevederzár több típusban. Egyedi biztonságiajtó gyártás. Széf, páncélszekrény, trezor nyitás, javítás, szállítás. Riasztó, kamerarendszer, beléptető. Minden, ami biztonság. Díjmentes felmérés, tanácsadás. A legkedvezőbb árak!

Telemontázs Bt.

Telemontázs Bt.

A Telemontázs Bt. kaputechnikai berendezések, biztonságtechnikai eszközök, riasztók forgalmazásával foglalkozik. Webshopként működünk, de másokkal ellentétben mi szívesen látjuk vásárlóinkat Budapesten, Fehérvári úti üzletünkben. Ha személyesen ismerkedne meg a Satel kapunyitókkal, Proteco digitális rögzítőkkel, síktapadó zárakkal, ajtóbehúzókkal vagy videómegfigyelőkkel térjen be hozzánk. Garanciális problémák esetén is bizalommal fordulhatnak hozzánk, és helyben bevizsgáljuk a hibás terméket. Látogasson el weboldalunkra, ismerje meg teljes kínálatunkat, online leadott rendelését pedig futárral kiküldjük az ország bármelyik részére, de csomagját személyesen is átveheti.

Tom Controll -I.

Tom Controll -I.

Cégünk 1995 óta az ország egész területén komplett ingatlan-fenntartási és üzemeltetési szolgáltatásokat nyújt partnerei részére,amely a következő területeket foglalja magában: - integrált ingatlan üzemeltetés - személy- és vagyonvédelem - takarítás - iroda felszerelési termékek forgalmazása

Tűzvédelmi szabályzat, munkavédelem

Tűzvédelmi szabályzat, munkavédelem

A munkavédelem és a tűzvédelem területén tapasztalható elmaradásokat azonnal pótolni kell. Nemcsak a bírságok miatt, hanem egy esetleges munkabaleset elkerülésének érdekében is. A lehetséges veszélyekre kiterjedő szabályzat elkészítése és a megfelelő oktatás elengedhetetlen a kockázatok csökkentéséhez. Segítünk Önnek a hiányosságok pótlásában, sőt a kockázatértékelés készítését is ránk bízhatja. Kérheti ajánlatunkat vállaltirányítási rendszerek, többek között ISO 9001 szabvány bevezetésére is. A munkavédelem kulcsfontosságú minden vállalat életében. A hiányos munkavédelmi szabályzat, az elmaradt oktatás növeli a munkabaleset esélyét. Ugyanez igaz a tűzvédelem területére is. Cégünk a fentiek mellett kockázatértékelés készítésével és vállalatirányítási rendszerek bevezetésével foglalkozik.

UV lámpa

UV lámpa

Kézi, asztali, hordozható, professzionális UV lámpák nagy választékban, Tartozékok, fénycsövek. Igényektől függően mindenki megtalálhatja nálunk a neki leginkább való pénzvizsgáló készüléket. Akár asztali, akár elemmel működő készüléket keres, nálunk jó helyen jár. Ismerje meg az árukészletünket, hogy megtalálja az Önnek leginkább megfelelő bankjegyellenőrző gépet!

Hirdetés
Vagyonőr képzés

Vagyonőr képzés

Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik a vagyonőr képzés területén. Felkészült, tanuló orientált oktatóink színvonalas órákat tartva adják át magas szintű tudásukat a tanulóknak. A tanfolyam elkezdhető minimális ? alapfokú iskolai végzettséggel, nem igényel szakmai előképzettséget. Az elméleti és gyakorlati órák száma 40 -60 %-os arányban oszlanak meg. Abszolút gyakorlatorientált képzésről van szó, hogy minél több időt gyakorolva profivá váljanak és elérjék a szakképesítés csúcsát. Sikeres záróvizsgát követően OKJ (nemzetközileg elismert) bizonyítványt vehetnek át a tanulók. Vagyonőr tanfolyamunk az ország több pontján indul!

Vezeték nélküli riasztó telepítése

Vezeték nélküli riasztó telepítése

Mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy az emberek imádják lakályosabbá, szórakoztatóbbá tenni az otthonukat. Drága felszerelések, bútorzat és elektronikai készülékek válnak az otthon elemévé. Ezeket a kincseket féltve őrzik, mert tudják, hogy értékek egy részének simán lába kelhet. Ennek dacára kevesen tudják, hogy a biztosító társaságok statisztikai adatai alapján sokkal kevésbé van kitéve a betörés veszélyének az a lakás vagy ház, ahol elektronikus biztonságtechnika működik. Az otthon tárolt készpénz és műszaki cikk nagyobb biztonságban van, mivel akad jócskán olyan ház, ahol nyoma sincs a védelemnek. Biztonságosabb otthon teremtésében segít az Alarm Direct.

Videó Riasztó Kft.

Videó Riasztó Kft.

Cégünk, a Videó Riasztó Kft. biztonságtechnikai eszközök forgalmazásával és beépítésével foglalkozik. Termékskálánk a pár ezer forintos riasztóktól kezdve a több százezer forintosig terjed, így biztosan Ön is megtalálja a pénztárcájához megfelelő megoldást. Látogassa meg internetes oldalunkat a részletes információkért, termékeinkért, és legyen partnerünk! Cégünk kiemelkedű minőségű eszközökkel s első osztályú munkával telepíti biztonsági rendszereit, egy éves garanciával s kedvezményes árakon. Ingyenesen felmérjük otthona körülményeit, s a legdiszkrétebb s célszerűbb módon szereljük fel kamera-, illetve riasztórendszerét. Akár nagyobb utat haladva is, látható kábelezések nélkül.

zárcsere

zárcsere

Vállalkozásunk zárcserével foglalkozik Budapest egész területén, hogy Ön biztonságban tudhassa értékeit. A zárak sokszor cserére szorulnak, így mi igyekszünk a legjobb minőséget nyújtani ügyfeleink számára. Fontos hogy a zárakat szakemberek cseréljék le, mivel ehhez speciális műszerek szükségesek és magas szakmai tudás is, amit cégünknél minden további nélkül tudunk biztosítani. Betörések utáni helyreállítási munkákat is vállalunk. Ha Biztonságosabbá szeretné tenni otthonát felszerelünk önnek hevederzárat mely több ponton záródik és megnehezítik a betörők dolgát. Zárcsere során, a biztonságtechnikai előírások betartását is figyelembe vesszük és ennek megfelelően szervizeljük a zárakat. Érdemes egyszer pár ezer forinttal több pénzt kiadni zárra, mint megtartani a régit, hiszen az elavult zárunkat könnyedén feltörik és megfosztanak minket értékeinktől. Jobban járunk ha egy új zártechnológiát választunk!

Zárcsere

Zárcsere

Kizáródott? Elveszett, eltört a kulcsa vagy egy rosszakaró betömte a zárat? Lehet, hogy betörést kíséreltek meg és szeretné megerösíteni a nyílászárókat? Jó helyen jár, mi segíthetünk Önnek! Budapest, Pest megye területén vállalunk mindenféle zárcsere munkát - legyen az otthon, irodában vagy telken, nyaralóban, hétvégi házban! Számunkra az Önök biztonsága a legfontosabb! Zárszerelés, ajtónyitás, zárnyitás,zárcsere, hevederzárak, biztonsági zárak, speciális zárak, zárbetétek, biztonsági pajzsok, biztonsági ajtók, biztonsági rácsok, postaláda rendszerek, lakatosmunkák, mechanikus biztonságtechnika

zárcsere

zárcsere

Zárcsere ügyeleti jelleggel a város egész területén gyors kiszállással. Zárcsere Budapest, Kiszállási Díj Nélkül! Zárcsere Akció! Több zárcsere esetén Kedvezményt Biztosítunk. A legjobb megoldás, ha a lakásvásárlás után a Zárakat azonnal lecserélik! Zárcsere: Zárcserénél originál zárakat rakunk fel. Ami ön előtt van kibontva, így biztosítjuk a megrendelőket, hogy egyedül csak nekik lehet kulcsuk a zárakhoz! Zárcsere Budapest Ügyfeleink rendelkezésére állunk éjjel-nappal, sürgős esetekben 1 órán belüli kiszállással Budapesten és környékén! Fontos, hogy a régi, évekkel ezelőtt felszerelt zárainkat lecseréltessük, hogy a mai biztonsági elvárásoknak megfelelő legyen! Hívjon éjjel, nappal, akár hétvégén is! Azonnali kiszállás!! (30) 827-33-60 vagy (70) 237-74-71 Zárcsere non-stop azonnali kiszállással! Garanciával!

Zárcsere - zárszrelés - VII.

Zárcsere - zárszrelés - VII.

Zárcsere, Zárszerelés, Zárnyitás, Zárjavítás Budapest és Pest megye területén éjjel-nappal. Munkánkat próbáljuk a lehetőségekhez képest gyorsan és kedvező áron elvégezni. Gyors, szakszerű megoldást kínálunk zárcsere és zárszerelés problémáira. Telefonon a hiba ismeretében, megközelítő árajánlatot tudunk adni a munkára.

Zárcsere, zárszerelés

Zárcsere, zárszerelés

Elvesztette kulcsát? Kizárta önmagát? Hívjon bizalommal!Amiben segíteni tudunk: zárcsere, zárszerelés, hevederzár szerelés, ajtónyitás, roncsolás mentes ajtónyitás, biztonsági ajtónyitás,zárjavítás, biztonsági zárak szerelése, fő és vezérkulcsos rendszerek készítése, biztonsági zárbetétek cseréje szerelése, portál zárak cseréje, szerelése,postaládák szerelése, postaládák zárcseréje szerelése, Hívását várjuk hétvégén és ünnepnapokon is. 06 30 596 36 80 vagy 06-20-943-3640. non-stop Budapesten és vonzáskörzetében.

Tuti menü