Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egészségügyi Szolgáltatások képes leírás: Dr. - Fogorvosi [2. oldal]
részletek »

Egészségügyi Szolgáltatások: Dr. - Fogorvosi [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: budapesticeg.tlap.hu » Egészségügyi Szolgáltatások
Keresés
Találatok száma - 66 db
Dr. Rose - V.

Dr. Rose - V.

A Dr. Rose Medical Center 2006-ban azzal a céllal jött létre, hogy alternatívát biztosítson a hazai egészségügyi ellátás palettáján azok számára, akik ezen a területen sem szeretnének a szakmaiság és a professzionális kiszolgálás között kompromisszumot kötni. A Dr. Rose Medical Center egyedülálló kezdeményezés Magyarországon: ötvözi egy jól felszerelt állami kórház és a páciensközpontú magánpraxis minden előnyét. A több mint 1000 négyzetméteren, luxus színvonalon kialakított rendelőkben és betegszobákban 25 szakterület orvosai várják pácienseinket.

Dr. Volom esztétikai fogászat Budapesten

Dr. Volom esztétikai fogászat Budapesten

Fogorvost keres, fogínygyulladásban szenved, vagy megsérült a foga? Keresse fel a Dr. Volom Általános és Esztétikai Fogászati Rendelőt Budapesten. Az esztétikai fogászaton profi orvosok várják a fogorvosi betegeket és a szépülni vágyókat. Palettánkon a hétköznapi fogászati beavatkozások mellett szerepelnek a fehér tömések, direkt és porcelán héjak, fogak beültetése is. De bátran kereshet minket akkor is, ha nincs baj fogai épségével, csak a fogfehérítés utáni szikrázóan szép mosolyra vágyik.

Együtt a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány

Együtt a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány

Az Együtt a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány legfontosabb céljának azt tekinti, hogy hozzájáruljon a magyarországi gyermekkórházakban és gyermekonkológiai központokban folyó gyógyító munkához, a leukémia által érintett családok szenvedéseinek enyhítéséhez, valamint a leukémiás gyermekek gyógyítása érdekében folyó kutatásokhoz. Célunk továbbá, hogy a társadalom ?egészséges tagjaival megismertessük a segítségnyújtás, az empátia, a tolerancia fontosságát. Hisszük és valljuk, hogy az elesettek megsegítésére a társadalom egészének kell összefognia. Erőfeszítéseink csak így lehetnek sikeresek. Az Alapítvány minden tőle telhetőt megtesz, hogy a lehető legtöbb leukémiás gyermek részére nyújtson támogatást. Ön is fontos lehet ennek a küldetésnek a megvalósulásában. Az Ön segítségére is számítunk, hogy a leukémiás gyermekek talpra tudjanak állni ebből a korábban végzetesnek hitt betegségből!

EKG készülékek rendelőkbe, kórházakba

EKG készülékek rendelőkbe, kórházakba

A Medexpert Kft. Sonoscape orvosi műszerek forgalmazásával foglalkozik. Neve 20 éves fennállása óta egybeforrt a megbízható termékek fogalmával, az orvosi műszer kereskedelem magyar piacán. Minőséget forgalmaznak, a Sonoscape eszközök pedig megfeleltek az ő elvárásaiknak is. Jól működő, megbízható ultrahang és EKG készülékekről van szó, melyek kiválóan alkalmasak magánpraxishoz, de magánrendelők, vagy akár több orvos közösen használt eszközeként is optimális választás. Kisebb kórházakban is szolgálatkész mind strapabírásával, mind széles funkció palettájával.

Életbiztosítások minden helyzetre

Életbiztosítások minden helyzetre

Az AEGON életbiztosításokkal segítséget kaphat anyagi biztonsága megoldásához. Látogasson el az AEGON.hu honlapra, ahol többféle életbiztosítás közül válogathat! Életbiztosítás kínálatunk között talál csak nőknek szólót, befektetéssel kombinált életbiztosítást, életpálya programot, baba-mama programot és egyéb életbiztosításokat is. Ne bízza életét a véletlenre! AEGON életbiztosítások!

Érsebészet, lézeres visszérkezelés: LézerSZABÓ

Érsebészet, lézeres visszérkezelés: LézerSZABÓ

A rendelőnkben megjelenő betegek az első vizit alkalmával részletes vizsgálaton esnek át. Először kikérdezzük a kórelőzményre vonatkozó adatokat (előző betegségek, műtétek, korábbi kezelések, jelenleg is szedett gyógyszerek, gyógyszerallergia, családban előforduló betegségek), majd részletesen megbeszéljük jelen panaszait, melyekkel hozzánk fordult. Amennyiben rendelkezésre állnak korábbi vizsgálati leletek, zárójelenzések, képi dokumentáció, ezeket minden vizit alkalmával tartsa magánál. Rendelőnkben egy Magyarországon még új, de nemzetközileg elismert és jó eredménnyel alkalmazott lézerkészüléket, a LASEmaR 800TM-at, egy 808 nm hullámhosszúságú lézerfényt kibocsájtó dióda lézert alkalmazunk. Ennek a hullámhosszúságnak a jellegzetessége, hogy rendkívül jól nyelődik el a vérben és igen kevéssé a vízben, így használat közben igen kicsi a nemkívánatos melléksérülés veszélye.

Fehérmosoly Rendelő

Fehérmosoly Rendelő

Képzeljen el egy fogászatot, ahol nincsen nyomasztó hangulat, nincs fejcsóválás, nincs türelmetlenkedés! Jöjjön el barátságos fogászatunkra a Corvin közbe, és olyan fehér mosollyal ajándékozzuk meg, hogy keresni fogja az alkalmakat, hogy megmutathassa! Nem csupán a fájdalmat szüntetjük meg. A fogszabályozás, fogpótlás, fogfehérítés segítségével visszaadjuk fogai régi szépségét is. Gyermekfogászatunkra a legkisebbeket is várjuk! Teszünk róla, hogy az első látogatás ne félelmetes élmény legyen! Hívjon bizalommal.

Felnőtt fogszabályozás Budapesten

Felnőtt fogszabályozás Budapesten

A Harmónia-Dent fogászati rendelőiben a harapási rendellenességek gyógyítására az állcsontok növekedésének befejeződése után is van lehetőség. Így akár 50, 60, 70 évesen is bátran el lehet kezdeni a fogszabályozó terápiát, az egészségesebb és szebb mosolyért. Az általunk használt korszerű, folyamatosan lágy erőleadással dolgozó önligírozó rendszerek gyorsabb és kíméletesebb kezelést tesznek lehetővé. Alkalmazásukkal serkenthető a csonttermelődés, tágíthatóak a fogívek. Torlódott, esetleg fogívből kiszorult fogak is a fogívbe rendezhetők. A terápia eredménye rendkívül látványos, a szabályos fogsorok ragyogó mosolyt biztosítanak a pácienseink számára, valamint az arcközép harmonikus változását eredményezik.

Fényterápia alkalmazása Álomarc Cosmedica

Fényterápia alkalmazása Álomarc Cosmedica

1998-ban az űrkutatás során fejlesztették ki a LED legújabb típusát, amelyet készülék formájában (Omnilux) az orvostudományban is használnak. Legnagyobb előnye az összes fényterápiás készülékkel szemben (lézer, IPL, LHE), hogy nem termel hőt, így eljut a fény a mélyebb szövetekhez anélkül, hogy károsítaná a bőr felületét.

Hirdetés
Flair Mojito Kft. - Budapest

Flair Mojito Kft. - Budapest

A Flair Mojito Kft. az egészség megőrzését tűzte ki célul. Termékeink a fogyni vágyók, valamint életmódváltásba kezdő vásárlóink számára kínálnak megoldást. Termékeink között továbbá megtalálhatók paleo, paleoit, vegán, nyers, natúr és bio termékek egyaránt. Kedvező árakon kínáljuk termékeinket cukorbetegeknek, laktóz érzékenyeknek, diétán lévőknek, ételallergiásoknak. Emellett táplálékkiegészítőket, teákat és kávékat is forgalmazunk kedvező árakon. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük látogasson el internetes oldalunkra, ismerje meg kínálatunkat, és rendeljen gyorsan és egyszerűen internetes felületünkön keresztül, pár napos szállítási idővel.

Fogászat Budapest - II.kerület

Fogászat Budapest - II.kerület

Minden igényt kielégítő budapesti fogászatunkat a Lukács fürdő gyönyörű épületében rendeztük be. Magasan képzett specialistáink szaktudása és a legmodernebb berendezések garantálják, hogy Ön elégedett lesz a kezeléssel. Legyen szó egyszerű tömésről, gyökérkezelésről, felnőtt vagy gyermek fogszabályozásról, fogbeültetésről, vagy bonyolultabb szájsebészeti beavatkozásról, korszerű eljárásaink szavatolják, hogy nálunk a fájdalommentes fogászat nem csak üres frázis. Az elvégzett beavatkozásokra fogorvosaink teljes körű garanciát vállalnak.

Fogászat és szájsebészet

Fogászat és szájsebészet

Családias hangulatú fogászatunkon kedvező árakkal várjuk pácienseinket az esztétikai fogászat, fogpótlások, szájsebészet, implantológia teljes skálájával. Kérje online árajánlatunkat, vagy látogasson el egy ingyenes konzultációra!A rendelőben fogtechnikai laboratórium is működik, így közös erővel dolgozunk azon, hogy Önnek a legrövidebb idő alatt a legmegfelelőbb ellátást tudjuk nyújtani.

Fogászat SZÉP kártyával

Fogászat SZÉP kártyával

Az MXdent Fogászat teljes körű ellátást nyújt, amelybe ugyanúgy beletartozik a fogtömés vagy a fogpótlás elkészítése, mint a fogfehérítés. Rendelőnkben minden fogorvos kulcsfontosságúnak tartja, hogy a kezelés fájdalommentes legyen. Korszerű technológiával és eszközökkel dolgozunk, amelyek minőségében teljes mértékben megbízunk. Ezért kínálunk garanciát az általunk készített tömésekre, fogpótlásokra és implantátumokra. Könnyen megközelíthető helyen, Budapest II. kerületében várjuk pácienseinket.

Fogászati implantátum Budapesten

Fogászati implantátum Budapesten

Tökéletesen felszerelt klinikánkon számtalan szolgáltatást vehet igénybe, amelyek között szerepel a fogfehérítés, a fogszabályozás és a fogbeültetés is. Tisztában vagyunk azzal, hogy a kínzó fogfájással nem lehet napokat várni, ezért fogászati ügyeletet tartunk fenn, hétvégén is fogadjuk. Munkánkra garanciát vállalunk, amely a kezelés típusától függően 6 hónaptól egészen 10 évig terjedhet. Több egészségpénztárral is kapcsolatban állunk. Nyolcfős fogorvosi csapatunk Budapest szívében várja Önt.Kérdés esetén hívjon bizalommal.

Fogászati röntgen készítése

Fogászati röntgen készítése

Korszerű fogászati CT (3D CBCT), panoráma röntgen, kedvező áron és gyorsan, beutaló nélkül. Ön minket keres! Fogászati röntgen palettánkon bármilyen radiológiai eljárást megtalál, amire szüksége lehet a digitális panoráma rtg mellett. Tökéletes, részletgazdag felvétel a teljes fogazatról pillanatok alatt. Kéréséhez igazodva elküldhetjük e-mailben vagy CD-re is írhatjuk az elkészült anyagot. Profi szakembergárdánk készséggel áll rendelkezésére a belváros szívében, a Nagymező utcában. Hétfőtől péntekig este 8-ig várjuk!

Foglalkozás és munka egészségügy - DokSza

Foglalkozás és munka egészségügy - DokSza

Munkaegészségügy? A doksza kiváló megoldást nyújt az egészségügyi, üzemorvosi vizsgálatokra, így munkatársai képet kaphatnak egészségügyi állapotukról. A vizsgálatok telefonos bejelentkezés révén folynak, megbeszélt időpontban. A hét összes napján várja a DokSza Egészségügyi Alapellátó ügyfeleit kérdéseikkel. Lehetőség van a munkahelyen történő, mobil szűrésekre, akár hétvégi időpontba is! Törődjön egészségével!

Fogorvosi magánrendelés - Budapest V. kerület

Fogorvosi magánrendelés - Budapest V. kerület

Ha fogorvosi magánrendelés után kutat Pest központjában, akkor látogasson el a Nádor Dentalhoz! A fogorvosi magánrendelések korszerű, elegáns környezetben folynak és a fogorvosok pedig minden alkalommal arra törekszenek, hogy a megszokott fogászati szakrendelőkkel ellentétben Önt minél stresszmentesebb atmoszféra fogadja. A számos szakterületen jártas orvosoknak köszönhetően pedig lehet szó bármilyen kezelésről, itt biztosan tudnak segíteni Önnek. A fogászati magánrendelés menetéről érdeklődjön emailben vagy az V. kerületben található Nádor utcai fogászati rendelőben személyesen!

Tuti menü