Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egészségügyi Szolgáltatások képes leírás: Hajbeültetés - Plasztikai [3. oldal]
részletek »

Egészségügyi Szolgáltatások: Hajbeültetés - Plasztikai [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: budapesticeg.tlap.hu » Egészségügyi Szolgáltatások
Keresés
Találatok száma - 66 db
Hajbeültetés ingyenes konzultációval

Hajbeültetés ingyenes konzultációval

Cégünk a kopaszság ellen küzd és számos ügyfelünk már nem küzd eme problémával. Az emberek testét rengeteg jól látható-, és közel ugyanannyi csaknem teljesen láthatatlan apró szőr borítja. Cégünk hajbeültetés és hajátültetéssel foglalkozik Budapesten. Számos referenciával rendelkezünk amit a weboldalunkon meg is tud tekinteni. Számtalan sztárnak készítettünk már beavatkozásokat akiket a TV-ben is láthat. Telefonszámunkon ingyenesen kérhet konzultációt. Székhelyünk Budapesten Margit utca 25.-nél található. Alkalmazott módszerünk a FUE.

Hatékonyan szeretne erőnlétet növelni? Próbálja ki a speed fitness-t Budapesten!

Hatékonyan szeretne erőnlétet növelni? Próbálja ki a speed fitness-t Budapesten!

Szeretné lerövidíteni az edzés időt? A speedfitness multifunkcionális technikával most nem csak hogy lerövidítheti edzés idejét, de még hatását is növelheti! A speed fitness az edzés világában egy teljesen új kaput nyit meg: sokkal rövidebb idő alatt rendkívüli módon effektívebb tréninget végezhet! Az elektromos izomstimuláció testét nem teszi ki olyan fölösleges megterhelésnek, amely egészségtelen például a szalagoknak, inaknak, izületeknek. Eddzen Ön is speedfitness-t Budapesten! Speed fitness a MOM-nál. - idolfitness.hu

Ideál Plasztikai Sebészet

Ideál Plasztikai Sebészet

Magánrendelőmben a következő esztétikai, plasztikai sebészeti műtéteket végzem helyi érzéstelenítésben és/vagy kívánság szerint altatásban: mellplasztika, mellnagyobbítás mellfelvarrás, mellkisebbítés, férfi mellkisebbítés, ezen kívül orrplasztika, szemhéjplasztika, arcplasztika, fülplasztika, karplasztika, női intimplasztika és zsírleszívás. Teljes diszkréciót biztosítok. Célom a velem együtt dolgozó kollégákkal közösen, hogy maximális szakmai és emberi hozzáállással valósítsuk meg valamennyi szépülni és fiatalodni vágyó páciensünk elképzelését. Mindezt modern eszközökkel felszerelt rendelőben biztosítjuk.

Idősgondozás-Ápolás Országosan -  XII.

Idősgondozás-Ápolás Országosan - XII.

Fontos Önnek, hogy szeretteit biztonságban tudja? Célunk, hogy otthonápolás szolgálatunk segítségével szerettei gyógyulását otthon, szeretetteljes légkörben magas fokú szakmai hozzáértéssel és tapasztalattal biztosítsuk Önnek. Reméljük, a lehető legnagyobb mértékben tudjuk segíteni hozzátartozóját, a rehabilitáció azon folyamataiban, amelyek lehetővé teszik, hogy a gyógyulás utolsó fázisában elhagyhassa a kórházat, illetve a betegágyat.

Jóga tanfolyam a Mandala Jógastúdióban

Jóga tanfolyam a Mandala Jógastúdióban

Kiegyensúlyozottabb élet, hajlékonyabb test, nagyobb teherbírás - gyere el jóga tanfolyamainkra és változtass velünk! Ismerkedj meg a hatha jóga eszközeivel, válj tudatosabbá, erősebbé, optimistábbá oktatóink segítségével! Mini jóga tanfolyamaink során új technikákat is elsajátíthatsz, miközben együtt pihenhetsz, frissülhet fel, és teljesítheti ki az élet másokkal. Jöjjön el hozzánk és tegyen az egészségéért, a boldogságáért és kellemes környezetben. Oktatói és OKJ-s tanfolyamok is! Ha szeretnél kiegyensúlyozottabb és egészségesebb lenni, válaszd jóga tanfolyamainkat! Ismerkedj a Hatha jóga módszereivel, lazulj el, töltődj fel barátságos környezetben. Tanulj profi oktatóinktól, érezd magad magabiztosabbnak! Stresszes életmódot élsz? Szeretnéd jobban érezni magad? Gyere hozzánk!

Kontúr Klinika - VIII.

Kontúr Klinika - VIII.

Több szakorvos tudása összegződik minden egyes páciensünk kezelésében. Magyarország legrégebbi munkacsoportja, folyamatos több szakorvos együttműködésben. Munkatársaink kiválóan képzett, hatalmas gyakorlati tapasztalattal rendelkező plasztikai sebészek, akik klinikai plasztikai sebészeti ismereteiket az Önök szolgálatába állítják.

Laneche Szépségklinika

Laneche Szépségklinika

Exkluzív, luxus színvonalú, valamint szokványos, népszerű és minőségi kozmetikai kezelésekkel foglalkozik a budapesti székhelyű Laneche Szépségklinika. Vállalkozásunk elsősorban bőrfiatalító és ránctalanító kezeléseket, sminkeket, vagy sminktetoválásokat készít, de lehetőség van szőrtelenítés, és hajszálér kezelésre, valamint pigmentfolt eltávolításra is. Látogasson el honlapunkra, tudjon meg többet szolgáltatásainkról és kezeléseinkről! Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vagy kérdése lenne hozzánk, keressen meg minket a honlapon megadott elérhetőségeken! Kérjen árajánlatot még ma tapasztalt kollégáinktól, akik segítenek megvalósítani igényeit!

Lympha-Press

Lympha-Press

Vállalkozásunk a Lympha Press gyógyászati segédeszközeit forgalmazza lakossági és orvosi felhasználásra. Termékeink az ödéma csökkentésében és kezelésében játszanak szerepet, az oldalunkon minden információt megtalál az orvosi javallatokkal és ellenjavallatokkal kapcsolatban. Kínálatunkban a kórházi és otthoni használatra szánt gyógyászati készülékek és azok tartozékai mellett megtalálhatók még mandzsetták és esztétikai készülékek. A szállítási feltételekről a honlapon tájékozódhat. Látogasson el oldalunkra, ismerje meg termékeink és bővebb kínálatunkat, egyéb információért vagy esetlegesen felmerülő kérdéseivel kapcsolatban keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.

MaMMa Szűrő és Diagnosztikai Központ

MaMMa Szűrő és Diagnosztikai Központ

A MaMMa Szűrő és Diagnosztikai Központ egyik célja tudatosítani a rendszeres mellrákszűrés fontosságát az érintett korcsoportú hölgyeknél. A MaMMa Zrt. a mammográfiás mellrákszűrési és komplex diagnosztikus módszert honosította, illetve együttműködik ismert hazai- és nemzetközi mammográfiás mellrákszűrési tapasztalatokkal rendelkező szakemberekkel. Így új mellrákszűrés vizsgálati módszer bevezetésére került sor, illetve új mammográfiás röntgen berendezés állt üzembe a még inkább hatékony mellrákszűrés érdekében.

Hirdetés
Méregtelenítés, tisztítókúra

Méregtelenítés, tisztítókúra

A Neera vállalkozás célja, a harmonikus életmód népszerűsítése, vagyis az ember természettel való egységének a tudatosítása. Ezért célul tűztük ki az egészséges élelmiszerek és tisztítókúrák népszerűsítését, forgalmazását, ezoterikus könyvek kiadását, terjesztését és sportrendezvények lebonyolításában való részvételünket.

Móricz Dentál - XI.

Móricz Dentál - XI.

Filozófiánk "A fájdalom csillapítása isteni tett." (Hippokratész) A Móricz Dental Esztétikai Fogászati és Implantációs Centrum ma Budapest legkorszerűbben felszerelt, legmodernebb fogászati klinikája. Klinikánk neves belsőépítészek által tervezett, igényesen kivitelezett fogászati központ. A rendelők exkluzív kiképzése a high-tech világát követi, felvonultatva a fogászatban elérhető Európai Uniós szabványoknak megfelelő, legkorszerűbb eszközöket, gépeket, technológiákat, mindezt barátságos, kellemes hangulatban.

Nurse Háziápolási Szolgálat

Nurse Háziápolási Szolgálat

Társaságunk, a NURSE Háziápolási Szolgálat azt a küldetést vállalta, hogy az otthonukban ellátásra, ápolásra szoruló fiatal, idős, beteg, sérült emberek ellátásában segítő kezet nyújtson. Amennyiben családtagja otthoni betegellátást, felügyeletet igényel, ápolási koordinátoraink szakszerű segítséget, tanácsokat adnak ahhoz, hogy Ön a legmegfelelőbb ellátást biztosíthassa gyermekének, beteg, idős hozzátartozójának. A szolgáltatásainkkal kapcsolatos bővebb információkat a weboldalunkon talál, ahol a cég céljairól, ellátási csomagjairól és partnereiről is tájékozódhat. Amennyiben Önnek agy családtagjának segítségre van szüksége forduljon hozzánk bizalommal.

pálinkavizsgálat

pálinkavizsgálat

* Laboratóriumunk a kémiai analitikai vizsgálatok terén független szolgáltató; * A vizsgálatokat legjobb tudásunk és lelkiismeretünk szerint, pártatlanul, külső befolyásolás nélkül végezzük; * Komplex - jogi, technológiai és minőségügyi - szempontokat is felölelő tanácsadási és laboratóriumi szolgáltatást nyújtunk; * Akkreditáltságunk széleskörű; * A legmodernebb vizsgálati módszereket és technológiákat alkalmazzuk; * Munkatársaink a szakmabeliek által is széles körben elismert, kiváló szakértők; * Ügyfeleink problémáit alapos elemzés után a lehető leghatékonyabban oldjuk meg; * Szolgáltatási palettánkat és kapacitásunkat az európai WESSLING Hálózattal való szoros kapcsolat bővíti.

Plasztikai sebész

Plasztikai sebész

Üdvözöljük hazánk első Plasztikai Oktató Intézetének oldalán, ahol a szakma kiváló szakemberei állnak az Ön rendelkezésére, a plasztikai sebészeti műtétek és újdonságok széles palettájával. Tudományos tevékenységünknek köszönhetően szolgáltatásainkat kedvező áron biztosítjuk vendégeinknek. Folyamatos akciókkal, kedvezménnyel várjuk a szépülni vágyókat, plasztikai sebészeti árainkat személyre szabjuk! A konzultáció, a plasztikai műtét vagy esztétikai beavatkozás, és az előzetesen szükséges vizsgálatok egy helyszínen történnek, így megkíméljük Önt attól, hogy különböző intézményekben kelljen sorban állnia. További időt spórol azzal, hogy az időpontokat rugalmasan adjuk ki, a plasztikai műtétet akár 1-2 napon belül elvégezzük. Minden ponton ügyelünk a minőségre, a beavatkozások során modern, korszerű altatószereket és fogyóeszközöket használunk, a világ vezető implantátumgyártó cégeinek termékeit alkalmazzuk.

plasztikai sebészet Budapest

plasztikai sebészet Budapest

Budapesti plasztikai sebészet a legújabb sebészeti eszközökkel, berendezésekkel felszerelve Dr Falus György vezetésével. A doktor úr több éves rutinnal rendelkezik a mellplasztika, mellnagyobbítás, mellfelvarrás területén, de nem csak ezek a szolgáltatások tartoznak a specialitásai közé, hanem olyan szépészeti beavatkozások is, mint a szemhéjplasztika, homlokplasztika, zsírleszívás, fülplasztika vagy az arcplasztika is. Többet is megtudhat a kedves érdeklődő a weboldalunkon, telefonon keresztül vagy személyesen is.

Plasztikai sebészet Budapesten - XII. ker.

Plasztikai sebészet Budapesten - XII. ker.

Plasztikai műtétek Budapesten, mellplasztika műtét, test és arcplasztika, szilikon implantátum beültetése vagy mellnagyobbítás saját zsírral, szemhéjplasztika, ráncfeltöltés, botox kezelés plasztikai sebészek által Budapesti magánklinikán. Ha segítség kell plasztikaisebészet terén Budapesten, alakformálás, zsírleszívás, szülés utáni hasplasztika. Homlokplasztika, szemöldök emelés, botoxos ránctalanítás és ajaktöltés, mellnagyobbítás műtét Budapesten.

Plasztikai sebészet, mellnagyobbítás

Plasztikai sebészet, mellnagyobbítás

Honlapunkon minden olyan információ megtalálható, mely a plasztikai sebészettel és a mellnagyobbítással foglalkozik. Nézzen körül oldalunkon, ha részletesen tájékozódni szeretne a felhasznált alapanyagokról, implantátumokról. Az eljárásokról és azok alkalmazási területeiről is szerezhet információkat. Forduljon hozzánk bizalommal, nálunk a szakértelem a legmodernebb eljárásokkal találkozik. Az esztétikai műtétek terén a minőséget képviseljük, és maximálisan odafigyelünk vendégeink elvárásaira, és elképzeléseire.

Tuti menü