Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fordítás - Tolmácsolás képes leírás - Budapesti cég, cégek.tlap.hu
részletek »

Fordítás - Tolmácsolás - Budapesti cég, cégek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: budapesticeg.tlap.hu » Fordítás - Tolmácsolás
Keresés
Találatok száma - 17 db
Abszolút Fordítóiroda - VI.

Abszolút Fordítóiroda - VI.

Abszolút Fordítóiroda Az Abszolút Fordítóiroda kiemelkedő minőségi szolgáltatásainak és kedvező árainak köszönhetően fokozatosan növekedett alapítása óta. A magántulajdonban lévő fordítóirodák közül egyedülálló módon a cég Magyarország két legnagyobb városában, Budapesten és Debrecenben működtet irodát. Célunk az, hogy az ügyfeleink számára a legmagasabb szintű nyelvi szolgáltatásokat nyújtsuk a nap 24 órájában, a hét minden napján. Jelenleg több mint 400 fordítóból és lektorból álló hálózattal rendelkezünk. Szakembergárdánkat több ezer jelentkezőből választottuk ki, hogy ügyfeleink igényeinek minden tekintetben eleget tudjuk tenni.

Afford Kft. - V.

Afford Kft. - V.

mit nyújt az Afford Fordítóiroda? a nagy fordítóirodák megbízhatóságát... ISO 9001:2001 minőségirányítási rendszer lekérdezhető referenciák nagy kapacitás professzionális projektmenedzsment fordítástámogató eszközök használata ...az egyéni fordítók kedvező árain! fordítás alapára 15,9 Ft / szó, vagyis ~ 2 Ft / leütés nincs felár szakmai anyagokra nincs felár ritka nyelvre online ügyintézés

Alig-Ator Fordító Iroda - XIII.

Alig-Ator Fordító Iroda - XIII.

A SALCO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. jogelődje a SALCO Bt. 1991-ben jött létre kül- és belkereskedelmi értékesítési feladatok ellátása és széles körű üzleti szolgáltatások biztosítása céljából. A Társaság az előzetes piackutatási felmérésekre alapozva még ugyanebben az évben külön szervezeti egységet hívott életre a cégen belül - ALIG-ATOR Fordítóiroda néven - az ügyfelek fordítási, tolmácsolási igényeinek hatékony koordinálására, megszervezésére. Az ALIG-ATOR Fordítóiroda célja A Fordítóiroda elsőrendű célja az, hogy a szakmai anyagoknak a legkülönfélébb idegen, valamint magyar nyelvre - és viszont - történő színvonalas és megbízható fordításával hozzájáruljon a külföldi kapcsolatokkal rendelkező cégek hatékony működéséhez. Jóllehet a nemzetközi együttműködésben résztvevő cégek többsége tud építeni az idegen nyelvi ismerettel rendelkező saját munkatársainak a szakértelmére, de a nagyobb terjedelmű és főleg szaknyelvi felkészültséget követelő fordítások, illetve tolmácsolások esetén igénylik a professzionális szolgáltatást.

BTT fordítóiroda

BTT fordítóiroda

A magyar magánszemélyek által alapított BTT, azaz Business Team fordítóiroda 1999 óta nemzetközi hálózattá fejlődött, az alapítás óta eltelt 12 évben Magyarországon, Angliában, Olaszországban, Franciaországban és Németországban nyitottunk irodákat. Kiemelt szakterületeink a jogi fordítás, a műszaki fordítás, de az a 600 fordító és tolmács, akikkel együttműködünk az ipar és a gazdaság minden szegmensében folyamatosan kiemelkedően teljesítenek.

Cielito Lindo - XII.

Cielito Lindo - XII.

Miért érdemes minket választania? Mert irodánk magas színvonalú fordítási és ehhez kapcsolódó szolgáltatásokat (lektorálás, kiadványszerkesztés) nyújt. Mert bizalommal építhet munkatársaink szakmai és nyelvi hátterére, sok év alatt felhalmozott tapasztalatára, precizitására és igényességére. Mert rendszeres megrendelések esetén fordítási memória (SDL Trados) alkalmazásával tudjuk biztosítani a szövegek egységességét. Mert a legmagasabb szintű elvárásokat támasztó ügyfelek bizalmát élvezzük. Mert munkánk egyik alapelve a szakmai titoktartás. Mert irodánk folyamatosan, napi 24 órában és hétvégén is az ügyfelek rendelkezésére áll. Mert nem tartunk fenn állandó irodát, és ezzel az Önt terhelő költségek jóval kisebbek, a munkavégzés viszont rugalmasabb.

Express Fordítás

Express Fordítás

Fordítás német, angol és egyéb európai nyelvekre az Express Fordítóiroda szakemberei jóvoltából Budapesten a VII. kerületben! Ha gyors, és precíz fordításra vágysz megbízható szakemberekkel, akkor neked garantáltan az Express Fordítóirodára van szükséged. Ha kíváncsi vagy fordítási árainkra, akkor tekintsd meg honlapunkat!

F&T Fordítóiroda

F&T Fordítóiroda

Egyedi fordítási megoldásokat keres? Válassza a szolgáltatásainkat, melyek teljes körű és egyedi igényeket is teljesítenek. Vállalkozásunk fordítással, tolmácsolással, szakfordítások elkészítésével foglalkozik. Profilunkba tartozik hiteles fordítás, erkölcsi bizonyítvány, cégkivonat, éves beszámoló fordítása, valamint műszaki szakfordítás is. Ezen kívül különböző okmányok fordítását is vállaljuk, mint például személyi igazolvány, vezetői engedély, anyakönyvi kivonat, katonai igazolvány. Látogasson el oldalunkra, ismerje meg szolgáltatásunk! Kérjen árajánlatot vagy további tájékoztatást a megadott elérhetőségeken, ahol szakképzett kollégáink várják kérdéseit!

Fordítás

Fordítás

A KFI Fordítóiroda több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik a fordítás és lektorálás területén. Így a szakszerű és pontos szolgáltatás garantált. Amit kínálnak: precizitás és szakértelem, valamint hiteles és gyors fordítás, tolmácsolás. Ha profi fordításra van szüksége, keresse a KFI-t! Minden Európában beszélt nyelven igénybevehetőek a szolgáltatásaik.

Fordítás

Fordítás

Az 1983-ban alapítottuk a Reflex Fordítóirodát Magyarországon. Az egyik legrégebbi múltu fordító iroda, kiterjedt országos irodahálózattal rendelkezünk. A Reflex Fordítóiroda ISO 9001:2000 és NATO beszállítói minősítéssel,minőséggel, 57 nyelven, garantált fordítási 1983-tól áll az Önök rendelkezésére.

Hirdetés
Fordítás, Fordító Iroda

Fordítás, Fordító Iroda

Az EU Fordítóközpont - Fordítóiroda (EU Translations) az összes uniós tag valamint számos tagjelölt és társult ország nyelvén vállal fordítási megbízásokat. A fordítóiroda többlépcsős belső minőségbiztosítási rendszere és gondosan kiválasztott, nagy létszámú fordítói csapata garantálja, hogy a kikerülő fordításokat mindig határidőre és magas szakmai színvonalon készítsük el megrendelőink számára. Fordítás az alábbi főbb területeken: közgazdaság, jog, műszaki, építőipar, orvosi, egészségügyi,turizmus, kereskedelem és marketing.

Fordítóiroda - Turris Babel

Fordítóiroda - Turris Babel

Precíz szakfordításra van szüksége? Kérje fordítóink segítségét! A nálunk dolgozó szakemberek nem csupán nyelvileg képzettek: különböző szakterületeken is speciális, végzettséggel igazolható tapasztalattal rendelkeznek. Ha azt szeretné, hogy a munkája a lehető legmagasabb minőségben, szakmailag is kifogástalanul jusson el az ügyfeleihez, válasszon tehát bennünket! Magas szintű tolmácsolási szolgáltatás, fordítás, szöveggondozás a leírástól egészen a nyomdakész tördelésig! Turris Babel. Hívjon bizalommal

Fordítóiroda Újpesten - Promaxx Iroda

Fordítóiroda Újpesten - Promaxx Iroda

Fordítóirodánk teljes körü fordítási szolgáltatást kínál az üzleti élet minden szereplőjének, multinacionális és kisvállalatok, valamint magánszemélyek részére egyaránt. Irodánk minőségi szakfordításokkal és hivatalos fordításokkal áll ügyfelei részére angol, német, orosz, francia, szerb, horvát, román, spanyol, cseh, szlovák, lengyel és szinte valamennyi európai, valamint arab nyelven. Műszaki, pénzügyi, gazdasági, jogi és általános fordításokat is készítünk. Nálunk a minőség az első! Fordításainkat mindig a szakterületre specializálódott fordító végzi. Precíz fordító szolgáltatás, kiváló szakfordító munkatársakkal, pontos határidővel. Látogasson el honlapunkra és éljen 10% Welcome kedvezményünkkel első megrendelése alkalmával!

Fordítóművek Hungary Kft

Fordítóművek Hungary Kft

Nincs idő napokig várni a fordítás elkészültére? Fordítóirodánk kifejezetten az expressz angol fordításra, német fordításra szakosodott. Vállaljuk hiteles fordítások, hivatalos fordítások elkészítését is, sőt, más forrásból érkező szövegek fordításának hitelesítését is! Ne bízza az online fordítógépre az angolra fordítást, vagy a németre fordítást, hiszen léteznek ennél jóval megbízhatóbb megoldások is. Bízza inkább tapasztalt fordítóirodára, és győződjön meg az eredményről a saját szemével! Kérjen egyedi ajánlatot fordításra akár MOST!

Hadaco Fordítóiroda Budapest XIV. ker.

Hadaco Fordítóiroda Budapest XIV. ker.

A Hadaco fordítóiroda több mint 200 fős fordítói csapata közreműködésével közel 40 nyelven vállal szakfordítást, lektorálást és tolmácsolást a legspeciálisabb szakterületeken is. A fordítás egy szakma. Fordításainkat minden esetben szakterületetekre specializálódott fordítók végzik. Vállaljuk dokumentumainak fordítását angol, német, orosz, francia, lengyel, olasz, szlovák és további 40 nyelven, akár jogi, műszaki, gazdasági vagy orvosi szövegről legyen szó. A fordítási projektek során folyamatosan egyeztetünk a megrendelővel és végigkísérjük a fordító munkáját, hogy Ön az igényeinek megfelelő, tökéletes munkát kapjon kézhez. A lektorálási feladatokat anyanyelvi lektoraink vagy a nyelvet anyanyelvi szinten ismerő, az adott szakterületen jártas lektoraink végzik a lektorálás két típusának megfelelően.

Simpletranz Fordítóiroda - A fordító partner

Simpletranz Fordítóiroda - A fordító partner

A Simpletranz Fordítóiroda a következő szolgáltatásokat nyújtja: fordítás, szakfordítás, expressz fordítás, reklámfordítás és lektorálás. Elsősorban gazdasági, üzleti, jogi és marketing szakterületekre specializálódtunk. A honlapunkon található online kalkulátor segítségével Ön egy perc alatt ki tudja számolni, hogy a kért fordítást mikorra és mennyiért tudjuk elkészíteni, és azonnal meg is rendelheti a fordítást. Kizárólag pontos és minőségi munkát kap tőlünk, az általunk végzett fordításra garanciát vállalunk.

Transword fordítóiroda

Transword fordítóiroda

Fontos dokumentumot, szakszöveget kellene magyarra vagy idegen nyelvre fordítani? Itt már nem segít az online fordító, forduljon komolyabb, megbízható szolgáltatóhoz! A Transword több mint 50 nyelv online fordítását, tolmácsolását vállalja akár 24, 48 órás határidőre, mindezt hitelesített formában. Idegen nyelvről idegen nyelvre történő fordítást is vállalunk. Anyanyelvi fordítóink bármilyen általános, műszaki vagy jogi fordítást vállalnak. Kérjen ajánlatot honlapunkon egyszerűen online űrlap kitöltésével fordításra, helyszíni tolmácsolásra, vagy akár lektorálásra.

Verzió fordítóiroda

Verzió fordítóiroda

A Verzió Fordítóirodában magasan képzett, fordítói háttérrel rendelkező, udvarias, gyors szakemberek állnak megrendelőink rendelkezésére a fordítás, tolmácsolás, nyelvi asszisztencia terén, majdnem minden nyelven és szakterületen. Alapelveink: precíz, szakszerű munka, udvarias, gyors, ügyfélbarát ügyintézés. Önnek egyetlen további lépést sem kell tennie, a megállapodás szerinti határidőn belül kézhez veheti az igényei szerint elkészített okiratot, sőt, azt akár házhoz is szállítjuk, így Ön további időt nyer egyéb ügyei intézéséhez.

Tuti menü