Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingatlanforgalmazás képes leírás - Budapesti cég, cégek.tlap.hu
részletek »

Ingatlanforgalmazás - Budapesti cég, cégek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: budapesticeg.tlap.hu » Ingatlanforgalmazás
Keresés
Találatok száma - 23 db
AnDeZ Ingatlaniroda - XIX.

AnDeZ Ingatlaniroda - XIX.

Az AnDeZ Ingatlaniroda komoly szakmai múltra tekint vissza az ingatlanközvetítésben és -fejlesztésben. Az ingatlaniroda ügyvezetője már két évtizede foglalkozik a cég fő tevékenységi körébe eső kérdésekkel, és az ingatlaniroda munkatársai is több éve foglalkoznak ingatlanközvetítéssel. Az ingatlanközvetítő irodának négy főállású munkatársa van, mindegyikük felsőfokú végzettséget, vagy felsőfokú szakmai képesítést szerzett. Az ingatlaniroda vezető munkatársa felsőfokú vagyonértékelő, további két munkatárs pedig ingatlanközvetítői és -értékbecslői képesítéssel rendelkezik és folyamatosan figyelemmel kísérik a szakterületet érintő aktuális jogi, gazdasági változásokat, a piaci folyamatok mozgását, különböző képzések, továbbképzések keretében folyamatosan bővítik ismereteiket, hogy naprakész információkkal állhassanak az ingatlant eladni vagy venni szándékozó ügyfelek szolgálatára.

Budafoki eladó és kiadó ingatlanok - XXII. ker.

Budafoki eladó és kiadó ingatlanok - XXII. ker.

Budapest XXII. kerületben, Budafokon a legrégebben működő ingatlanközvetítő és ingatlanforgalmazó iroda. Portfóliónkban szerepelnek: új, újszerű és használt társasházi lakások, panel lakások, családi házak, ikerházak, sorházak, építési telkek, ipari ingatlanok, irodák, üzletek, raktárak, irodaházak és egyéb eladó és kiadó ingatlanok Budafokon, Budán és dél Buda környékén. Kiemelten foglalkozunk újépítésű ingatlanok közvetítésével: újépítésű projektekben található újépítésű társasházi lakás, családi ház, ikerház és sorház, üzlet, raktár, irodaház, iroda és egyéb ingatlan széles választékával várjuk a vásárlókat, illetve bérbevevőket. Használt ingatlanok: lakás, családi ház, ikerház, sorház, üzlet, raktár, irodaház, iroda és egyéb eladó és kiadó ingatlan területén is otthon vagyunk.

Budapesti kiadó ingatlanok, házak

Budapesti kiadó ingatlanok, házak

Ingatlan közvetítői tevékenységünk kiterjed: eladó és kiadó lakások, házak, telkek ingatlan közvetítésére, értékbecslésére, valamint ingatlan ügyek földhivatali ügyintézésére. A vevői igényeknek megfelelően kiadó ingatlan kínálatunkat folyamatosan bővítjük, hogy minél hatékonyabban kiszolgálhassuk a kiadó ingatlan iránt érdeklődő ügyfeleinket. Ingatlanközvetítő irodáink Budapesten, Budaörsön, Dunaharasztin, Nagykanizsán, Miskolcon működnek.

Dr. Benedek Csaba ügyvéd

Dr. Benedek Csaba ügyvéd

Kiemelt szakterületek: ingatlanjog, ingatlan adásvételi és ajándékozási szerződések; cégalapítás és társasági jog; munkajog, felmondás; házassági bontóperek és családi jog, öröklési jog és hagyatéki eljárások; kártérítési és tartozásos ügyek, polgári jogi szerződések; végrehajtási eljárások. Ügyvédi honlapomon a szolgáltatással kapcsolatban minden részletes információt megtalálhat és közvetlenül kérhet tájékoztatást az irányadó ügyvédi díjszabásról is, sőt ingyenes online jogi tanácsadást is igénybe vehet.

Duna House - VII.

Duna House - VII.

A Duna House Magyarország legnagyobb ingatlanközvetítő franchise-hálózata. Jelenleg egyedüli hálózatként országszerte 106 irodával és közel 1000 értékesítővel állunk az Ön rendelkezésére, legyen szó lakásvásárlásról, eladásról vagy hitelfelvételről. Nálunk közel 20.000 eladó ingatlan várja Önt! Munkatársaink többsége évek óta erősíti csapatunkat, szakmai tudásuknak is köszönhető a Duna House piacvezető pozíciója. Válassza Ön is a legjobbat a legnagyobbtól!

Eladó apartmanok a Római parton

Eladó apartmanok a Római parton

Vegyen korszerű, új építésű apartmant a Római-part területén! Jó hír, hogy több nagyságban is elérhetőek, így az egyedül élőktől a családokig minden otthont kereső olyan eladó római parti apartmant vásárolhat, ami leginkább megfelel az igényeinek. De az otthonok többféle nagysága mindössze a kezdet! Merthogy az említett új apartmanokat a Római-part mentén egy meseszép, nyolcezer nm-es park veszi körül. A csönd és békesség, valamint persze a szédítő panoráma tehát fix. De ha egy másik nézőpontból akarjuk megközelíteni a dolgokat, akkor egy eladó apartman vétele a Római-parton befektetésnek sem rossz! A honlapon az összes római parti eladó apartman adatát átolvashatja.

Eladó ház, lakás Budaörs

Eladó ház, lakás Budaörs

Az Ibred ingatlan 1992-óta kizárólag zöldövezeti ingatlanok értékesítésével foglalkozik a budai hegyvidéki kerületekben, Budaörsön és Zuglóban. Az irodáinkban dolgozó értékbecslő, ingatlanközvetítő végzettséggel rendelkező munkatársaink több éves helyi tapasztalattal rendelkeznek. Irodáinkban nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos képzésekre, a folyamatosan változó ingatlanpiachoz igazodó értékesítési stratégiák aktualizálásra, naprakész, ingatlanokkal kapcsolatos jogszabályok ismeretére. Irodánk saját fejlesztésű adatbáziskezelő szoftverrel rendelkezik, több ezres tételszámú ingatlan állománnyal.

Eladó, kiadó ingatlanok Budapest II. kerületében!

Eladó, kiadó ingatlanok Budapest II. kerületében!

Miért van az, hogy sehol sem talál jó ingatlant? Több száz újságot átrág, hogy egy Önnek tetsző házat találjon. Több száz telefont megereszt, hátha tud valaki egy olcsó, mégis jó kiadó lakást. Az SP Ingatlan látta ezt a problémát, és a http://ingatlan-haz-lakas-telek.hu -n nyújt Önnek megoldást! Olcsó eladó és kiadó ingatlanok {település}-ban!

Flat4All - V.

Flat4All - V.

Flat 4 All néven megalakult Magyarország azon ingatlanközvetítő irodája, amely a honi ingatlanpiac feltérképezése után, az ott meglévő űrt kívánja betölteni. Elsőként a piacon érvényesítjük azt a szolgáltatói szemléletet, melyben az ügyfél érdekeit nem csak a szerződés megkötésének pillanatáig illetve azt megelőzően érvényesítjük, hanem azt követően is. Valljuk, ahogyan a szlogenünk is szól: mindenkinek szüksége van egy otthonra. Mindamellett, hogy az otthon megteremtése fantasztikus érzés, tapasztalataink azt mutatják, hogy a lakásvásárlás, lakóhely változtatás sok gonddal, komplikációval és stresszel jár. Bizonyos, hogy a túlfeszített munkatempó, a sokszor 10-12 órás munkaidő mellett nem egyszerű lakást keresni, és az ezzel járó bürokratikus problémákat zökkenőmentesen megoldani.

Hirdetés
Hang-ár próbatermek

Hang-ár próbatermek

Hangfelvételhez keres helyet? A Hang-ár próbatermek kitűnő lehetőséget biztosít többsávos zenekari felvételekhez, keverés, mastering és hangszerelésre is. Három teremben van mód próbára és felvételt készíteni, melyek teljesen felszereltek, igényesen kialakítottak és megfelelően klimatizált helyiségek. Különleges lehetőség zongora oktatásra is, egyik termünkben pianínó is rendelkezésre áll a gyakorláshoz, illetve jazz zenekaroknak is megoldás lehet. Referenciáink közé tartozik a Belmondo és az Anti Fitness Club is. Árainkról és technikai felszereltségünkről további információkat találsz a honlapunkon, valamit elérhetőségeinken is várjuk kérdéseidet.

Heuréka 22 - XXII.

Heuréka 22 - XXII.

Cégünk azzal a szándékkal jött létre, hogy az ingatlanokkal kapcsolatosan teljes körű, az egyedi igényeket is kielégítő szolgáltatásokat nyújtson. Az ingatlanokkal kapcsolatos lépések mindig nagy értékekhez kapcsolódnak, a velük járó ügyintézés szakismeretet, helyismeretet, pontosságot, hozzáértést, információt igényel. Cégünk a XXII. kerület ingatlanközvetítő specialistája. Az elmúlt esztendőben sok száz kerületi ingatlan fordult meg nyilvántartásunkban, s közel 1500 vevő vette fel velünk a kapcsolatot. Adatbázisunkat rendszeresen frissítjük.

Ingatlan Paletta - VII.

Ingatlan Paletta - VII.

Eladó - bérbeadó ingatlanokat kínálunk ügyfeleink részére. Naponta frissülő adatbázisunkban Ön is megtalálhatja a keresésének megfelelő öröklakásokat, tégla és panellakásokat, családi házakat, ikerházakat, sorházakat, házrészeket. A kiválasztott ingatlanokat kollégáink előre egyeztetett időpontban bemutatják Önnek.

K&E Invest Kft. - II.

K&E Invest Kft. - II.

Cégünk főként saját tulajdonában lévő ingatlanjait kínálja eladásra, kiadásra. Budapesti és balatoni ingatlanok folyamatosan bővülő választékát tekinthetik meg a Kedves Érdeklődők. Balatoni ingatlanjaink főként Siófokon, Zamárdiban, Sóstón, Balatonszéplakon, Budapesten találhatóak. Luxus lakás társasházban, raktárhelyiségek, üzlethelyiségek, vendéglátóegység, eladó és kiadó ingatlanok. Eladó lakások, ingatlanok esetén hitelügyintézést is vállalunk. Bérbeadásra kínált ingatlanjainkat bérbe vagy eladásra is kínáljuk.

Kiadó lakás, ház Budapesten

Kiadó lakás, ház Budapesten

Hogyha kiadó lakást, házat keres Budapesten hosszadalmasabb időre, akkor böngéssze át az SP ingatlan felhozatalát! A weblapon kiadó budapesti albérletek sokasága várja a látogatókat, aholis kerületekre lebontva akadhat rá az Önnek fontos budapesti kiadó lakásokra, házakra. A változatosságról a sok száz felrakott kiadó ingatlan felel, így biztosan nem csalódik majd. Ha kiadó üzletet szeretne bérbe venni vagy felrakni, arra ugyanúgy lehetősége adódik! A budapesti bérbeadó albérletekről a weblapon részletes információt is talál, így biztos nem lesz gond!

Lakásvásárlás, eladó lakás, albérlet?

Lakásvásárlás, eladó lakás, albérlet?

Töltse fel ingyenesen képeit, leírásait vagy böngésszen egyszerűen a homegate.hu ingatlanportál kínálatából! Lakásvásárlás, eladó lakás vagy kiadó albérlet? Elindult Magyarország új ingatlan adatbázisa, magánszemélyek és ingatlanközvetítők számára egyaránt! Folyamatosan bővülő és frissülő hirdetések, korrekt feltételek - egy hely, ahol biztonságban érezheti magát!

Márton Öko Házak

Márton Öko Házak

Budapest IX. kerületében a Márton út 10. szám alatt geotermikus hűtés-fűtés rendszerű társasház épül. A geotermikus fűtés rendszerű lakásokban nemcsak a fűtés, hanem a hűtés és a használati meleg víz ellátás is geotermikus energiával történik. A geotermikus energiaellátás kapcsán olyan új 21. század elvárásainak megfelel? lakásokat építünk, amely alacsony rezsi költsége mellett energiatakarékos, környezetbarát és allergiamentes is. A Márton Öko Házak lakásait azoknak ajánljuk, akiknek fontos, hogy egészséges környezetben, energiatakarékos lakásokban, környezet kímél? módon éljenek, ugyanakkor függetleníteni szeretnék magukat a folyamatosan növekv? energia áraktól. A lakások magas műszaki tartalommal készülnek: padló és falfűtés, légkondicionálás, ugyanakkor az áruk nem haladja meg a hagyományos (központi gázkazános) építésű lakások árait. Így az ár-érték arány igen kedvez? a vev?k számára. A társasház lakásainak energetikai min?ségi besorolása a legmagasabb A kategória. Az ilyen geotermikus energiaellátással épült új lakások vásárlása nemcsak komfortosságban jelent magas szintet, hanem stabil értékálló befektetést is ad számunkra!

Munkajogi tanácsadó

Munkajogi tanácsadó

Több évtizedes tapasztalattal rendelkező, különböző jogterületen működő ügyvédi irodánk családi- és ingatlanügyektől a cégalapításig, a házassági és polgári ügyekig nyújt Önnek jogi tanácsot és segítséget. Rövid határidőn belül előre egyeztetett időpontban várakoztatás nélkül fogadjuk ügyfeleinket Budapesten.Vállaljuk gazdálkozó szervezetek és egyéb jogi személyek és jogi személyiség nélküli gazdasági társaságok átalánydíjas jogi képviseletét, amelynek keretében tanácsadást, perbeli jogi képviselet a gazdasági társaság alapító okiratával összefüggő módosításokat a működéssel összefüggő szerződések, véleményezések elkészítését biztosítjuk. Látogasson el weboldalunkra bővebb információkért.

Tuti menü