Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Budapesti cég, cégek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Budapesti cég, cégek képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: budapesticeg.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 631 db
0-24 riasztó szerelő

0-24 riasztó szerelő

Riasztó szerelés, beléptető rendszerek, tűzjelző rendszerek, kamera rendszer, kapunyitók, ablaküveg fóliázás) telepítése, szerelése, karbantartása, felújítása, cseréje!Budapest egész területén, pest megye egyes részein.Éjjel-nappal állunk rendelkkezésére, non-stop dolgozunk, 0-24.Távfelügyeleti rendszerekre való rákötést is vállalunk.Ne feledje, inkább egy betörés előtt építse ki riasztó vagy tűzvédelmi rendszerét!Nézze meg weboldalunkonkat:http://www.riasztoszere lo.net, 06-30-878-92-93

0-24 Térkövezés, térburkolás, térkő lerakás - Térkőmester - XV.

0-24 Térkövezés, térburkolás, térkő lerakás - Térkőmester - XV.

Nauzer Zoltán vagyok, agilis, józan életű, térkövező, térburkoló, díszburkoló, kertépítő, kőműves-burkoló szakember, a Térkőmester cég alapítója. Egy alföldi kisvárosból, Törökszentmiklósról származom, s méltán vagyok büszke a vidéki mentalitásomra, szorgalmamra, tenni akarásomra. A Térkőmester cég tevékenységei: térburkolás, térkövezés, térkő és viacolor lerakás, kőkerítés építés, kerítésburkolás, kertépítés, dísztámfal építés, kertkiegészítők és kerti kődíszek építése, díszburkolás. A Térkőmester tevékenységi területei Budapest és Pest megye, de Országos szinten is szívesen vállalunk munkát. Főleg magán ingatlanok (házak, lakások, nyaralók, hétvégi házak) udvar, kert, kerítés, járda, út, utca, park, parkoló, autó és garázs bejáró térkövezése, térburkolása, térkő lerakása, díszburkolása, építése a specialitásunk. Munkánk során az Ön otthonát próbáljuk szebbé, otthonosabbá, lakhatóbbá tenni térkő, viacolor, díszkő burkolatépítési tevékenységünkkel.

0-24h kaputelefonszerelés

0-24h kaputelefonszerelés

Beltéri kaputelefon szerelő, kültéri kaputelefon szerelő, audió kaputelefon szerelő, videó kaputelefon szerelő, audió és videó kaputelefon szerelő, lakáskészülék szerelő, monitor szerelő, erősítő szerelő, kamerás kültéri egység szerelő, kaputelefon rendszer szerelő, kaputábla szerelő, társasházi aputelefon, kapunyitó, mágneszár, digitális kaputelefon szerelő, kódos kaputelefon szerelő, Beltéri kaputelefonok szerelése, kültéri kaputelefonok szerelése, audió kaputelefonok szerelése, budapesten

1. weblap-keszites1.hu

1. weblap-keszites1.hu

Napjainkban a legdinamikusabban fejlődő szakterület az internet és a hozzá kapcsolódó (weblap) technológiák. Az internet mindennapi életünk része, ezért a megjelenés, a saját weblap mára már alapkövetelmény. Teljes körű webfejlesztéssel: weblap-, webáruház-, webdesign készítéssel, weblap karbantartással, egyedi web alkalmazás fejlesztéssel, Facebook oldal és alkalmazás készítéssel, vállalatirányítási rendszerek készítésével, keresőoptimalizálással, e-mail marketinggel és hírlevél küldéssel foglalkozunk. Használja ki az internet adta lehetőségeket egy jól felépített, célorientált weblap segítségével! Szakmai hátterünk, munkáink magas színvonala biztosítja, hogy Önnek is versenyképes, hatékony weblapot készítünk. Megoldást szolgáltatunk problémájára! http://weblap-keszite s1.hu/

15. kerületi könyvelés, bérszámfejtés, cégalapítás

15. kerületi könyvelés, bérszámfejtés, cégalapítás

Könyvelés, bérszámfejtés, cégalapítás Budapest 15. kerületében egy helyen. Válasszon minket mert, precíz, profi regisztrált mérlegképes könyvelőinkkel vállaljuk egyéni vállalkozók, kis- és középvállalatok (Kft., Bt.), társasházak könyvelését, bérügyintézést, teljes körűen. Nálunk nem kell napokkal előre bejelentkezni, könyvelőirodánk nyitva tartása rugalmas, elérhetőségünk szinte állandó. Pénzügyi tanácsadással is segítjük a vállalkozások sikerét, ügyfeleinknek a könyvelés havi díja ezt tartalmazza. Cégalapítás helyben, kényelmesen, 25%-os kedvezményes induló könyvelési díjjal! Online könyvelés keretében elektronikus formában, de akár futárral is eljuttathatja hozzánk az anyagot. Megbeszélés szerint könyvelési anyagért házhoz megyünk Budapest területén! Forduljon hozzánk bizalommal!

18.ker. - Könyvelés, bérszámfejtés

18.ker. - Könyvelés, bérszámfejtés

Budapesti könyvelő irodánk célja, hogy minőségi és teljes körű könyvelési, bérszámfejtési szolgáltatást nyújtson mikro-, kis- és középvállalkozások illetve egyéni vállalkozók részére. Könyvelő irodánk teljes körű számviteli szolgáltatást nyújt: könyvelés, adóbevallás, mérlegkészítés, munkaügy (bérszámfejtés, TB), APEH és TB ügyintézés, képviselet.

1x1 Könyvelőiroda

1x1 Könyvelőiroda

Ha Önnél is betelt a pohár könyvelés ügyben, megunta, hogy Ön fizeti meg a könyvelője tévedéseinek díját, akkor itt a könyvelőváltás ideje, mert a NAV soha nem fog fukarkodni a bírságokkal! Az Ön cége sem egy a százból, a problémái egyediek, és abszolút nem tartoznak másra. A könyvelőváltó konzultáció során teljes titoktartást vállalok minden ott elhangzó információra, melyet természetesen írásba is adok Önnek már a konzultáció kezdetén. Jelentkezzen Ön is Könyvelőváltó Konzultációra, ahol egy független könyvelési szakértőtől kaphat reális képet a vállalkozása valós pénzügyi helyzetéről, és ahol végre megoldást találunk az eddigi nyomasztó problémáira.

3 Takács Trans - XIII.

3 Takács Trans - XIII.

Nagy jártassággal rendelkezünk a pianínó szállítás, zongoraszállítás, és páncélszekrény szállítás területén is. Gépparkunkat dinamikusan fejlesztjük, teherautóink mindegyike költöztetéshez speciálisan felszerelt, Budapest teljes területére behajtási engedéllyel bír. Megbízható, kulturált, fiatal, mégis 5-10 éves költöztetési múlttal, rutinnal rendelkező munkatársaink évek óta együtt dolgoznak, és a megrendelők igényeihez igazodva minden egyedi kérést is szívesen teljesítenek. Ingyenes helyszíni munkafelméréssel, visszatérő ügyfeleinknek és vidéki fuvar, költöztetés esetén kedvezményekkel állunk a rendelkezésükre.

5guriga Kft.

5guriga Kft.

Az 5guriga Kft. a XIX. kerületben foglalkozik haszongépjárművek javításával, valamint alkatrészeinek beszerzésével és forgalmazásával. Elsősorban buszok, kamionok és pótkocsik szervizelése tartozik fő szakterületünk közé. Weboldalunkon minden fontos információt megkaphat cégünkre vonatkozóan. Tekintse meg internetes oldalunkat, és tájékozódjon bővebben! Az általunk forgalmazott pótkocsi és teherautó alkatrészek teljes mértékben megfelelnek az előírt műszaki és minőségi követelményeknek, cégünk mindezekről tanúsítványokkal rendelkezik. Márkák, melyekkel foglalkozunk az Iveco, Mercedes-benz, Renault Trucks, Man Daf, Scania, Schwarzmüller, Volvo, Kögel, Irisbus és a Solaris.

Hirdetés
7even webmarketing - Keresőoptimalizálás, logo tervezés

7even webmarketing - Keresőoptimalizálás, logo tervezés

Ma már nem elegendő egy dizájnos weboldal vagy webáruház, egyre nagyobb szerepet kap a webmarketing. Sok honlap tulajdonos ölbe tett kézzel várja, hogy látogatók érkezzenek az oldalára. Oldalunkon számos lehetőséget kínálunk Önnek, hogy weboldala vagy webáruháza a versenytársak elé kerüljön. 7even - Webes megoldások

A-Necc

A-Necc

A-Necc egy sporthálók és védőhálók forgalmazásával foglalkozó vállalat. Honlapunkon megtekintheti kínálatunkat, ahol termékeink között a legkülönbözőbb típusú hálók széles választékát megtalálhatja és mindemellett a hálókról, azok anyagáról, vastagságáról és egyéb technikai adatokról is információt kaphat. Kínálatunkban az építőipari védőhálóktól kezdve, a mezőgazdasági védőhálókon át a különböző sport (tenisz, kézi- és röplabda, jégkorong, kosárlabda) védőhálókig mindent megtalál. Raktárunk a Budapesten a III. kerületben található. Látogasson el oldalunkra és nézzen körül nálunk, valamint tekintse meg referenciáinkat. Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken.

Abacs Szolg. és Ker. Kkt. - Tisztaság mindenekelőtt!

Abacs Szolg. és Ker. Kkt. - Tisztaság mindenekelőtt!

Legyen szó akár ház, lakás, üzlet, iroda, akár társas-, és panelház tisztántartásáról, válassza cégünket, mert nálunk a Tisztaság az első! Cégünk a takarítás minden formájával foglalkozik, ideértve irodaházak, üzlethelyiségek, panel-, és társasházak takarítását Budapesten, illetve Érd, és vonzáskörzetében, továbbá magánházak takarítását Budapest budai oldalán, illetve Érd és vonzáskörzetében. Honalpunkat ezért hoztuk létre, hogy az internet adta lehetőségeket maximálisan kihasználjuk, és megrendelőinkhez közelebb kerüljünk. Honlapunk bemutatja a cégünk által képviselt értékeket, elveket, valamint a tevékenységünkhöz kapcsolódó szolgáltatásaink részletes bemutatását, mindezt kifinomult környezetben.

Abatox Rovarírtás - VIII.

Abatox Rovarírtás - VIII.

Ha elege van a csípésekből, vagy megszabadulna a rovarok okozta félelemtől és undortól, akkor csak 4,5 percet kell itt eltöltenie, és biztos megoldása lesz mindezek ellen. Elszaporodtak otthonában a kártevők?! Akár néhány óra alatt visszanyerheti otthon megszokott nyugalmát a rovarirtás legeredményesebb technológiáival. Oldalunkon bevezetjük Önt az eredményes rovarirtás műhelytitkaiba, házi praktikáinkkal pedig kiélheti minden kisérleti vágyát...

ABCDekor - Komplett arculattervezés

ABCDekor - Komplett arculattervezés

Az ABCDekor a dekorációs szakmában komplett megoldásokat kínál nyomdai, digitális nyomtatási, és dekorációs munkára a tervezéstől egészen a kivitelezésig. Megrendelőink számára cégük, vállalkozásuk elgondolásait megvalósítjuk, arculattervezéstől egészen a plakátnyomtatásig. Digitális színes plakátnyomtatást vállalunk beltéri és kültéri alapanyagokra, valamint display termékeket forgalmazunk megrendelőink számára. Grafikai stúdiónk cégtáblákat és reklámfeliratokat tervez és kivitelez, és egy-egy arculat, design fejlesztésén kívül akár kézzel festett cégtáblát is gyártunk. Bármilyen különleges kirakati dekorációs munkát elvállalunk.

Abibusz

Abibusz

Vállalkozásunk, az Abibusz 1998 óta van jelen a személyszállítási szolgáltatók piacán. Fő profilunk a buszok, kisbuszok bérbeadása sofőrrel együtt belföldi és külföldi utazásokra egyaránt. Profi sofőrökkel és modern, karbantartott buszokkal állunk rendelkezésére! Személyszállítás mellett gyermekprogramok szervezésével, többek között, kirándulások, táborok, oktatások lebonyolításával is foglalkozunk. Akár magánszemély, akár utazásszervező, bízza ránk magát, hiszen teljes körű személyszállítási szolgáltatásokat nyújtunk sokéves tapasztalattal! Látogassa meg internetes oldalunkat a részletes információkért, elérhetőségeinkért, és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ablak, ajtó, egyedi bútor készítése

Ablak, ajtó, egyedi bútor készítése

Bejárati ajtó, biztonsági ajtó, műanyag ablak, ablakszigetelés, egyedi bútor készítése. Válasszon minket, ha ablakot, ajtót vagy egyedi bútort szeretne, és mi biztosítjuk a díjtalan helyszíni ajtó, ablak felmérést és szaktanácsadást, a lehető legkisebb sérüléssel bontjuk ki a régi ablakokat, csere esetén, amennyiben igényli a beépítés utáni javító kőműves munkákat elvégezzük, az ablakok beépítését a lehető leggyorsabban végezzük így hideg időben is ablakot cserélhet!

Ablakszigetelés az ablakszigetelő-től.

Ablakszigetelés az ablakszigetelő-től.

Utólagos ablakszigetelés svéd technológia alkalmazásával. A módszer lényege egy 3 mm átmerőjű és 6-8 mm mély hornyot marunk a nyílászárók szárny részébe, majd ezután szilikon alapanyagú szigetelő anyagot helyezünk el a horonyba. A tömítő anyag a nyílászáró záródását nem akadályozza viszont a réseket elzárja.

Tuti menü