Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Budapesti cég, cégek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Plexi - Profixig [28. oldal]
részletek »

Budapesti cég, cégek képes leírás: Plexi - Profixig [28. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: budapesticeg.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 631 db
Plexi nagyker

Plexi nagyker

Társaságunk a P& Plasztik Kft. Alapításunk célja, hogy a Quinn Plastics (Európa legnagyobb műanyag síklap gyártója). Tevékenységünk során a gyár termékeinek magyarországi kis- és nagykeres-kedelmére fókuszálunk, biztosítjuk a termékek felhasználásához szükséges segéd- és kellékanyagokat, valamint a műszaki tudásbázist. Termékeink között elsősorban polikarbonát lapok, plexi lemezek, san lemezek, kemény és habosított pvc lapok valamint aluminium kompozit lemezek (dibon, alucobond) találhatóak.

Polykon Bt. - IV.

Polykon Bt. - IV.

Hevederzárak szerelésével, üvegfóliák telepítésével, rácsok és biztonsági ajtók beépítésével és más biztonságtechnikai munkával igen sok cég foglalkozik, de a megbízható, képzett szakemberek száma már kevesebb... Igen sokszor kerülhetünk olyan helyzetbe, hogy jópénzért felszerelnek nekünk valamit, amiről még mi is elhisszük, hogy növeli a biztonságunkat és csak később derül ki, hogy amiért fizettünk, az nem váltja be a hozzá fűzött reményeket: a hevederzárak gyenge minőségűek, a fogadóelemeik nem szakszerűen, hanyag módon lettek felszerelve, az üvegfólia buborékosodik, itt-ott elenged, a zárat könnyedén kinyitják, a rácsot leszedik vagy valami hasonló történik velünk csak azért, mert a kissé olcsóbbat választva minőségileg silányat vettünk. Abban szeretnénk segíteni Önnek, hogy ez ne fordulhasson elő, illetve meg akarjuk ismertetni a betörők módszereivel, hogy hatékonyabban felkészülhessen, pontosabban kérdezhessen, ha szakembert keres.

Pontos Futár Futárszolgálat

Pontos Futár Futárszolgálat

Egy küldemény kézbesítésének leggyorsabb módja a futárposta. A Pontos Futár Futárszolgálat a legtávolabbi belföldi címre is 5-6 órán belül kézbesít, helyi fuvarok esetében pedig akár 20 percen belül. A futár, alap esetben a megrendelés leadását követően azonnal elindul a küldeményért, és az átvételt követően elindul a címzetthez.

Poster Press Nyomda

Poster Press Nyomda

Poster Press ofset és digitális nyomda. Teljes körű nyomdai szolgáltatás az előkészítéstől, tervezéstől a kivitelezésig. Nyomdai termékeink: levélpapír, dosszié, mappa, jegyzettömb, katalógus, brosúra, csomagolóanyag, matrica, névjegykártya, plakát, szórólap, újság, reklámújság. A nyomdai termékekre az árajánlatkérés menüpontban kérhet árajánlatot.

Power Plate edzések

Power Plate edzések

A Power Plate egy fitnesz eszköz, ami egy másodperc alatt több tucat izom-összehúzódást okoz testünkben, ezáltal maximális kalóriaégetést biztosít számunkra minimális energia befektetéssel. Hatását nem csak akkor fejti ki, mikor a gépen állva gyakorlatokat csinálunk, hanem a terhelés megszűntével is építi az izmokat, több más edzésformát túlszárnyalva. Említésre méltó még, hogy az edzések során jelen van egy kellemes masszázs érzés, javítja keringési rendszerünk teljesítményét, ezzel megmozgatja a lerakódásokat ereinkben, és mindezek mellett tonizálja testünket.

Praktikus reluxák, roletták

Praktikus reluxák, roletták

Besüt a nap az irodába? Túl meleg a lakás? Nagyon világos van reggelente? Segítünk, hogy ne zavarja a fény! Válasszon UV álló, igényes és szépen kivitelezett árnyékolóinkból! Kérjen tanácsot tőlünk, és mi megtaláljuk Önnek a legjobb megoldást! Reluxa, zsaluzia, roletta választékunkban praktikus és tartós darabokat talál. Cserélje le régi függönyeit, rendeljen pergola árnyékolót, és pihenjen vagy dolgozzon kényelmesen a legforróbb napsütésben is! Nyílászárók, automata napellenzők szakértőtől. Esztétikus és praktikus árnyékolási megoldások az Árnyékmestertől! Válasszon automata redőny, zsaluzia, roletta kínálatunkból, vagy újítsa meg nyílászáróit velünk! Segítünk megtalálni a legjobb árnyékolási megoldást! Kérje tanácsunkat, és pihenjen, dolgozzon kényelmesebben egy árnyékos helyen!

Pranczék Könyvelő Iroda

Pranczék Könyvelő Iroda

Könyvelő iroda Jelenlegi tevékenységeink: * könyvelés - könyvszakértői háttérrel * hatóságok előtti képviselet * számviteli tevékenység * tb ügyintézés * hitelkérelmek készítése, hitelek kiközvetítése * illeték szakértés * cégek beolvasztása * cégek alapítása * cégek végelszámolása * szabályzatok készítése jogi háttérrel * pénzügyi tanácsadás * adótanácsadás * adószakértés * ügyviteli tanácsadás * teljes körű átvilágítás (monitoring). * Google AdSense adózási tanácsok

Press gép forgalmazása

Press gép forgalmazása

Hisz a digitális üzleti megoldásokban, új megoldásokkal erősítené vállalkozását, de csak a könnyen kezelhető, kipróbált programokban bízik? Ajánljuk figyelmébe a Konica Minolta dokumentumkezelő rendszereit, amelyek tökéletesen direkt marketing, workflow management, VDP profi kivitelezéséhez. Nyomdai alkalmazásokban is élen járunk, legyen az nyomdai előkészítés vagy nyomtató program. Ha nyomdagép, fotónyomtató, press gép érdekli, itt a piacon elérhető legkiválóbb minőségű, legjobb ár-érték arányú gépeket találja. Nézzen szét kínálatunkban!

Prevent - XIX.

Prevent - XIX.

Cégünk 1991 óta működik könyvelő vállalkozásként, így elmondható, hogy a pénzügyi-számviteli piacon egészen a kezdetektől jelen vagyunk. 2007-ben szüleinktől vettük át családi vállalkozásunkat, hogy új, fiatalos formában, ámde a régi, hasznos értékek megtartásával, és a megszokott, magas, színvonalon folytassuk munkánkat a modernkor szellemében.

Hirdetés
proakt utcai promóciók

proakt utcai promóciók

A proakt képes: hosztesz, hoszt (hostess, host) promóciókra, népszerűsítésekre szórólaposztásra, szórólapozásra, szórólapterjesztésre, szórólap kézbe adására, szórólap kilincsre akasztására zebraember zebrára állítására plakátozásra egyetemeken GERILLA, jelmezes és alternatív, kinti és benti promóciók profi kivitelezésére adminisztrációs, lóti-futi munkák gyors és pontos elvégzésére (adatrögzítés, adatgyűjtés, csomagolás, borítékolás, BMV futár (busz, metró, villamos) Amit a legtöbbször hallanak megbízóink tőlünk: megoldjuk. Amit szeretnek bennünk megbízóink, így Te is szeretni fogod: gyorsak, rugalmasak és megbízhatóak vagyunk.

Produkciós Részleg reklámügynökség

Produkciós Részleg reklámügynökség

Több mint tízéves médiatapasztalattal és ötéves vezetői, rendezvényszervezői, marketing- illetve pr-gyakorlattal alapítottuk meg a Produkciós Részleget. Tudjuk, hogyan lehet halálhír vagy csődeljárás nélkül, kreatív ötletekkel felkelteni a sajtó figyelmét, értékes médiafelületeken szerepelni, hatékonyan kommunikálni az ügyfelekkel. Gyakorlatunk, maximalizmusunk, kiterjedt szakmai és sajtókapcsolati rendszerünk valamint referenciáink garantálják ügyfeleinknek a legmagasabb szintű, teljes körű kiszolgálást ? a pr-en túl többek között tartalomszolgáltatási, rendezvényszervezési és marketingterületen is.

Professzionális nyomkövetés

Professzionális nyomkövetés

A Company Guard professzionális eszközöket kínál flottakövetés és járműkövetés sz Felhasználóbarát rendszerünk használata egyszerűen elsajátítható, használatával akár 20%-kal csökkenthető cége üzemanyagköltségei. Minden általunk kínált nyomkövető alkalmas a valós idejű helyzetmeghatározásra, valamint online vagy sms-ben riasztásokat küld Önnek a nem várt események bekövetkeztéről. A kedvező árú szolgáltatás megtérülését néhány perc alatt kiszámolhatja kalkulátorunk segítségével.A Company Guard ügyfélbarát és gazdaságos szolgáltatást kínál a járműkövetés és flottakövetés területén. Nyomkövető kínálatunk és könnyen kezelhető rendszerünk segítségével csökkentheti üzemanyagra fordított kiadását. Kalkulátorunkkal kiszámolhatja a nyomkövetésre költött összeg megtérülési idejét.

profi költöztetés

profi költöztetés

Weblapunkon több információ fellelhető, a fuvarozással, és költöztetéssel kapcsolatban. A gyors, és zökkenőmentes költözés mindenkinek fontos, aki költözik. A megfelelő előkészületek, valamint a kedvező szállítmányozási költségek egyaránt fontosak ilyen esetekben. Weblapunkon fellelheti a legfontosabb teendőkkel kapcsolatos információkat, az előkészületekről és a szállítás részleteiről. A fuvarozásról is gyorsan tájékozódhat. Ha a legjobb költöztető céget és lehetőségeket keresi, nézzen körül oldalunkon, ahol megtalálja mindezt egy helyen!

Profi költöztetés, költöztető cég Budapest

Profi költöztetés, költöztető cég Budapest

A költöztetés számos idegesítő bonyodalommal jár. Szállítás közben figyelni kell a lakás és a felszerelések, bútorzat épségére egyaránt. Szűk helyeken, lépcsőkön kifejezetten bonyodalmat okoz a terjedelmes bútorok szállítása. Az ideális csomagolás, a biztos rögzítés és a kellő méretű teherautó létfontosságú kellék. Az olcsokoltoztetes1.hu csapata gyakorlott személyzettel, felszereléssel, teherautókkal és elővigyázatossággal garantálja, hogy a költöztetés során sem a bútorokban, sem a lakásban nem keletkezik kár. Olcsó árak és áttekinthető számlázás nem tartalmaz rejtett költséget. Megszabadul a költözéssel járó problémáktól.

Profi szőnyegtisztítás otthonába

Profi szőnyegtisztítás otthonába

Rend a lelke mindennek! Makulátlan tisztaságot szeretne látni üzletében vagy irodájában? Speciális fertőtlenítésre van szüksége? A legjobb helyen jár! Bízza magát a Carpex-re a takarító cégek közül! Ne legyen nyűg a szőnyegtisztítás, vagy a takarítás! A célnak megfelelő gépekkel, korszerű technikával pillanatok alatt látható eredményt produkálnak! A cége működése miatt mindeközben nem kell aggódnia, zavartalanul haladhat tovább a munka. Önnek pedig nem is lesz más dolga, mint élvezni a tisztaság gyümölcsét!

Profi vagyonvédelem és objektumőrzés

Profi vagyonvédelem és objektumőrzés

Vagyonvédelem és őrzés kapcsán a StrongKerubin Kft a legkiválóbb feltételeket nyújtja! A cégnél több őrzés-védés szolgáltatás is igénybe vehető. Ezek közé tartozik a telephely őrzés és járőrszolgálat is. A StrongKerubin őrző-védő cég minden munkánál saját emberekkel, alvállalkozók bevonása nélkül dolgozik. Ennek köszönhetően az őrzés irányítása mindig közvetlen és pontos. Ez igencsak fontos dolog ha személy és vagyonvédelemről van szó. A Strong Kerubin Kft élőerős őrzés feladatok terén is nagy tapasztalattal bír. Amennyiben szeretne többet megtudni az egyik őrzés-védelemmel kapcsolatos szolgáltatásról (pl. objektumőrzés vagy járőrszolgálat), akkor a weblapon kérhet ajánlatot!

Profixig

Profixig

Cégünk főként fa nyílászárók kereskedelmével és beszerelésével foglalkozik, legyen az szabvány vagy akár egyedi méretű. Az általunk leggyakrabban gyártott nyílászárók borovi fenyőből készülnek, ami kiváló alapanyag mert masszív és sűrű szerkezetű. Az ebből készült nyílászárók gyártási módjuknak (3 rétegű hossz toldott vagy toldásmentes alapanyag) köszönhetően nem vetemednek, felületkezelésüknek köszönhetően tartósak és sokáig megőrzik szépségüket. Cégünk ingyenes helyszíni felmérést biztosít.

Tuti menü