Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Budapesti cég, cégek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Alig - Autó [3. oldal]
részletek »

Budapesti cég, cégek képes leírás: Alig - Autó [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: budapesticeg.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 630 db
Alig-Ator Fordító Iroda - XIII.

Alig-Ator Fordító Iroda - XIII.

A SALCO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. jogelődje a SALCO Bt. 1991-ben jött létre kül- és belkereskedelmi értékesítési feladatok ellátása és széles körű üzleti szolgáltatások biztosítása céljából. A Társaság az előzetes piackutatási felmérésekre alapozva még ugyanebben az évben külön szervezeti egységet hívott életre a cégen belül - ALIG-ATOR Fordítóiroda néven - az ügyfelek fordítási, tolmácsolási igényeinek hatékony koordinálására, megszervezésére. Az ALIG-ATOR Fordítóiroda célja A Fordítóiroda elsőrendű célja az, hogy a szakmai anyagoknak a legkülönfélébb idegen, valamint magyar nyelvre - és viszont - történő színvonalas és megbízható fordításával hozzájáruljon a külföldi kapcsolatokkal rendelkező cégek hatékony működéséhez. Jóllehet a nemzetközi együttműködésben résztvevő cégek többsége tud építeni az idegen nyelvi ismerettel rendelkező saját munkatársainak a szakértelmére, de a nagyobb terjedelmű és főleg szaknyelvi felkészültséget követelő fordítások, illetve tolmácsolások esetén igénylik a professzionális szolgáltatást.

AlpinTecnika - XVII.

AlpinTecnika - XVII.

Alpinista csapatunk vállalja a következő ipari alpinmunka feladatokat: vakolat hibák, foltok javítása, meglazult vakolat leverése, Dryvit szigetelő rendszer vakolat hibák, foltok javítása Régi vakolatok foltszerű javításánál jelentős megtakarítást jelent az állványozást kiváltó alpintechnika alkalmazása. meglazult vakolat leverése A meglazult épület borítás, vakolat, homlokzat hullása sokszor veszélyes, életveszélyes is lehet, ezért ezeket gyorsan el kell távolítani, vagy ki kell javítani. Kisebb munkák vagy nagy magasság esetén, nem érdemes az épületeket körbeállványozni, ezért javasoljuk az alpin-technikát.

AlpinTom Bt. - Budapest

AlpinTom Bt. - Budapest

A budapesti székhelyű AlpinTom Ipari és szolgáltató Bt. több, mint 10 éve nyújt segítséget speciális alpintechnikát igénylő munkák elvégzésében. Szolgáltatásunkba tartozik különböző alpinista munkák megoldása, homlokzatfelújítás ? és helyreállítás, fakivágás, függőfolyosó felújítás, épületfestés, ereszcsatornák javítása, cseréje, üvegfelületek tisztítása. Ezen kívül nálunk lehetőség van fakivágásra a belső udvarokon is, illetve galambok elleni védelem kiépítésére. További szolgáltatásainkról és referencia munkáinkról további képeket talált honlapunkon, illetve ugyanitt kollégáink várják árajánlatkérését a megadott elérhetőségeken! Hívjon minket bizalommal!

Amfi konyha - konyhabútor készítés

Amfi konyha - konyhabútor készítés

Cégünk különleges olasz (Zaccariotto) és hazai (Balhus) konyhabútorok készítésével, valamint forgalmazásával foglalkozik főképpen. Emellett csaknem akármelyik szükséges konyhagép és konyhafelszerelés is fellelhető üzletünkben. Árukészletünkben egyedi, ugyanakkor elérhető árú árucikkeket igyekeztünk elhelyezni. Árusítunk Miele, KitshenAid, Blanco, Zaccariotto, Balhus, Electrolux, Siemens és további közismert márkák cikkjeit.

Amplus-Tech Kft. Lemezmegmunkálás CNC-vel

Amplus-Tech Kft. Lemezmegmunkálás CNC-vel

Cégünk rövid határidővel vállal vágási munkákat, CNC vezérelt 2000x3000 mm munkaterű vízsugaras vágógéppel. Akár fémet, követ, élelmiszert, műanyagot, vagy bármilyen ipari anyagot kell vágni, az autógyártásban használt külső vagy belső elemeket szabni, nehéz jobb módszert találni a feladat elvégzésére, mint a vízsugárral történő vágást. A technológia elsősorban lemezszerű alkatrészek megmunkálására alkalmas, de mivel akár 100mm vastag anyagokat is képes vágni ezért bármilyen alkatrész 2 dimenziós kontúrjának kialakítható a segítségével. Várjuk megrendeléseiket egyedi- és sorozatban gyártott alkatrészek vágására egyaránt.

AMTech Rendszerház Kft. - Ügyviteli szoftver

AMTech Rendszerház Kft. - Ügyviteli szoftver

Ha Önnek van már egy ügyviteli szoftvere, amivel nem teljesen elégedett, vagy most gondolkodik, hogy véget vet a több kisebb szoftver és Excel táblák sokaságának, akkor jó helyen jár. A cég minden területét átfogó vállalatirányítási szoftvert, valamint kapcsolódó szervezeti képzéseket javaslunk, mert ilyen az egyedi szoftver! Hiszünk benne, hogy a jó vállalatirányítási szoftver pénzt termel! Oldalunkon olyan általunk fejlesztett vállalatirányító szoftverekkel ismerkedhet meg, mint a kintlévőség kezelő szoftver, az ApropóVadász, mely üzleti partnereit kezeli egy rendszerben, Octopus, az SMS marketing kampány mester, valamint a döntéstámogató rendszer.

AnDeZ Ingatlaniroda - XIX.

AnDeZ Ingatlaniroda - XIX.

Az AnDeZ Ingatlaniroda komoly szakmai múltra tekint vissza az ingatlanközvetítésben és -fejlesztésben. Az ingatlaniroda ügyvezetője már két évtizede foglalkozik a cég fő tevékenységi körébe eső kérdésekkel, és az ingatlaniroda munkatársai is több éve foglalkoznak ingatlanközvetítéssel. Az ingatlanközvetítő irodának négy főállású munkatársa van, mindegyikük felsőfokú végzettséget, vagy felsőfokú szakmai képesítést szerzett. Az ingatlaniroda vezető munkatársa felsőfokú vagyonértékelő, további két munkatárs pedig ingatlanközvetítői és -értékbecslői képesítéssel rendelkezik és folyamatosan figyelemmel kísérik a szakterületet érintő aktuális jogi, gazdasági változásokat, a piaci folyamatok mozgását, különböző képzések, továbbképzések keretében folyamatosan bővítik ismereteiket, hogy naprakész információkkal állhassanak az ingatlant eladni vagy venni szándékozó ügyfelek szolgálatára.

András-fuvar tehertaxi 06309424206

András-fuvar tehertaxi 06309424206

András-fuvar. Szabó András egyéni vállalkozó. 25 éve a szakmában. Költöztetés-fuvarozás Budapesten és vidéken egyaránt. Lakások és irodák teljes körű költöztetése. Bútorszállítás. Olcsó fuvardíjak, megbízható szolgáltatás. Akciók. Tehertaxi szolgáltatás akár azonnalra is. Rugalmas megoldások. Próbálja ki. Kézi anyagmozgatás. Zongora- páncélszekrény szállítás. web: http://koltoztet.com , e-mail: info@koltoztet.com , tel: 06 30/9424206

Angyalszem Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft.

Angyalszem Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft.

Cégünk, az Angyalszem Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft. 1993 óta foglalkozik vagyonvédelmi szolgáltatások nyújtásával. Őrzés, portaszolgálat, személyvédelem, valamint riasztórendszerek kiépítése tartozik fő tevékenységi körünkbe. Előbbiek mellett riasztók telepítését, biztonsági rendszerek telepítését is vállaljuk, továbbá rendészeti feladatokat és kutyás őrzést is ellátunk. Irodaházak, telephelyek, szállodák, kulturális rendezvények helyszíni biztosítását vállaljuk. Internetes oldalunkon minden további fontos információt megtudhat vállalkozásunkról! Forduljon hozzánk bizalommal amennyiben családi otthonát, vállalkozása telephelyét rendezné be biztonsági rendszerrel.

Hirdetés
Apróbank

Apróbank

Ingyenes apróhirdetés regisztráció nélkül, gyors hirdetésfeladás. A legegyszerűbb és legpraktikusabb apróhirdetési oldalak egyike. Anonimitást garantáló, széles körben ismert hirdetési oldal. .................................... ........................................ . ........................................ . .......

Arany és ezüst ékszerek webáruháza

Arany és ezüst ékszerek webáruháza

Minőségi eljegyzési és karikagyűrűk hatalmas választéka várja Önt, hogy a nagy nap tökéletes legyen. Gyémánt és drágaköves gyűrűk, fehér és sárgaaranyból, exclusive divattervezők elegáns órái, ékszeri, nálunk mindent megtalál ami minőség. Web áruházunkból való rendelés esetén pedig akár 20% kedvezményben is részesül, és az ékszert akár még aznap át is veheti! Ha ön hű a minőséghez és szereti az eleganciát, a Gold Trend az Ön partnere!

Arcfiatalítás, 3d műszempilla, lézeres arckezelés

Arcfiatalítás, 3d műszempilla, lézeres arckezelés

Szépüljön a legmodernebb módszerekkel a Perfectline Szépségszalonban: 3D műszempilla, őssejtterápiás arcfiatalítás, kavitációs zsírbontás, lézeres arckezelés, arcfiatalítás. Barátságos környezetben, hagyományos és modern, személyre szabott kezelésekkel várjuk minden kedves, szépülni vágyó vendégünket.

Armafilt szűrő áruház (XIII. ker.)

Armafilt szűrő áruház (XIII. ker.)

Az Armafilt szűrő webáruház különféle személyautókhoz, haszongépjárművekhez, tehergépkocsikhoz, valamint a mezőgazdasági- és földmunkagépekhez tartozó üzemanyagszűrőket, levegőszűrőket, utastéri levegőszűrőket, olajszűrőket, és tömítéseket értékesít. Aktuális kínálatunkat és árlistánkat megtekintheti webáruházunkban! Szűrőbetéteinkre természetesen teljes körű garanciát vállalunk!

ArtReal - VIII.

ArtReal - VIII.

Napjaink szépségideálját a média, magazinok által sugallt kép közvetíti felénk. Az ápolt, jólöltözött, sportos, fiatalos megjelenés azt az önbizalommal teli, az élet minden területén sikeres embert testesíti meg, amilyenek mindannyian szeretnénk lenni. Tanulmányokban leírták, hogy a szép kisfiúkat és kislányokat már az óvodában is kevesebbet dorgálják, és az iskolában jobb jegyeket kapnak. Vonzó nők és férfiak jövedelme átlagosan 15%-kal magasabb. A jó külsejű embereket általában sikeresebbeknek, rokonszenvesebbeknek, intelligensebbeknek, barátságosabbaknak, izgalmasabbaknak, kreatívabbaknak és szorgalmasabbaknak tartják.

Arzén Kft. - XXI.

Arzén Kft. - XXI.

Az Arzén Kft. 1983.-ban alakult természetes személyek és egy jogi személyiségű vállalat közreműködésével. Tevékenységi körünk, főtevékenységünk a kártevőirtás, rágcsáló-és rovarirtás, terménygázosítás, vegyszeres gyomirtás, fertőtlenítés. Kártevőirtó tevékenységi engedéllyel rendelkezünk. Képviseleti tagjai vagyunk a Magyar Egészségügyi Gázmesterek Egyesületének. Vállalati központunk Tatabányán található, külön telephelyet, képviseletet tartunk fenn Tatabányán, Budapesten és Sopronban. Tevékenységünket Gyor-Sopron, Komárom-Esztergom, Fejér, Veszprém és Pest megyén kívül Budapesten végezzük, de az ország egész területén is vállalunk egyedi munkát.

Autó Néro Kozmetika

Autó Néro Kozmetika

Vállalkozásunk, az Autó Néro franchise Kft. több évtizedes tapasztalattal rendelkezik az autó kozmetika szakterületén. Ha azt szeretné, hogy autója gyakorlott és hozzáértő szakemberek kezében legyen, akkor nálunk a legjobb helyen jár. Vállalunk teljes körű külső és belső takarítást és polírozást is. Autókozmetikai szalonunk Budapesten, a XI. kerületben található, ahol várjuk a magánszemélyeket, autókereskedőket, cégeket és flottakezelő vállalatokat egyaránt. A részeltekért keresse fel honlapunkat! Törzsvendégeink részére klubkártyát biztosítunk, amellyel jelentős kedvezményekhez juthatnak. Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban keressen minket elérhetőségeink valamelyikén.

Autó szerviz Budapest 11. kerület

Autó szerviz Budapest 11. kerület

Ingyen szállítjuk autóját budapesti szervizünkbe, ahol képzett szakembereink rövid határidővel kedvező áron professzionális eszközökkel szervizelik autóját. Kedvező ár, gyorsaság, professzionalizmus: Saját autómentő trélerrel hozzuk be autóját, így nem kell alvállalkozót megbíznunk. Autóalkatrész szaküzleteinknek köszönhetően kedvező áron, rövid határidővel szerezzük be a szükséges alkatrészt. Az ajánlat Budapest egész területén érvényes. Amennyiben szervizünkben javíttatja autóját, ingyenesen beszállítjuk szervizünkbe. Amennyiben csak szállítást kér, egyedi megállapodás alapján szállítjuk.

Tuti menü