Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Budapesti cég, cégek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Riasztó; - Schumacher [30. oldal]
részletek »

Budapesti cég, cégek képes leírás: Riasztó; - Schumacher [30. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: budapesticeg.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 631 db
Riasztó; kaputelefon szerelés - villanyszerelő mester - XXI.

Riasztó; kaputelefon szerelés - villanyszerelő mester - XXI.

Sokan szeretnek villanyt szerelni, de kevesebb a száma azoknak, akik értenek is hozzá. Ezért én - közel 20 év szakmai tapasztalattal a hátam mögött -, hozzáértő szakemberként kívánok segítséget nyújtani Önnek! Weboldalamon megtekintheti néhány referenciamunkámat. Fő szakterületeim: általános villanyszerelő, bojler szerelés, kaputelefon szerelés, riasztó szerelés

Riasztószerelés - IV.

Riasztószerelés - IV.

riasztó költségek nélkül... ...egy szemlélet, mely végre elérte Magyarországot is! Ön mostantól hihetetlenül egyszerű módon, időrabló és pénzpazarló számítások és felmérések nélkül, a helyszíni szerelésnél "kiderülő" plusz költségektől mentesen juthat hozzá riasztó rendszeréhez, akár három munkanapon bellül. Fontos! Önt a Garancia idő letelte után sem érheti kellemetlen meglepetés, mivel cégünk kizárólag az évtizedes hazai és nemzetközi múltal rendelkező, megbízható, és bizonyítottan tartós, eredeti DSC márkájú riasztórendszert nyújtja Önnek! Riasztó szerelés felesleges költségek nélkül Átvállaljuk Öntől a riasztó kivitelezés kockázatát: ha Ön egy adott riasztó csomagot (pl. lakáskomfort, lakásplussz, házkomfort...) választ, mi a riasztó telepítésénél nem számolunk plusz díjat, bármilyen is lakása fekvése, a folyosók hossza, az épület anyaga. Mindegy mennyi vezetéket használunk fel, hány munkaórát töltünk Önnél, míg a riasztórendszert kiépítjük. A riasztó ára mindig változatlan marad!

Ron System - munkabiztonság, szabályozó, érzékelő - XII.

Ron System - munkabiztonság, szabályozó, érzékelő - XII.

A cég az automatizálás területén kereskedelmi és tervezői tevékenységgel foglalkozik. A kereskedelmi tevékenység jellemzően ipari automatizálási alkatrészek kereskedelme. Kínálatunkat úgy állítottuk össze, hogy mindig a legkedvezőbb ár/érték viszonnyal rendelkező eszközöket kínáljuk partnereinknek. Szállítóink csak megfelelő minőségi mutatókat elérő cégek lehetnek. A tervező tevékenységből adódó tapasztalataink segítik a feladatnak leginkább megfelelő termékek kiválasztását a széles termékválasztékból.

Rotel Nyomda Kft.

Rotel Nyomda Kft.

Cégünk a Rotel Nyomda Kft. nyomdai kivitelezéssel foglalkozik. Megoldást kínálunk minden olyan közepes példányszámú munkára, mely prospektus, plakát, névjegy, boríték, levélpapír, könyv, termékcímke, csomagolóanyag, étlap, itallap, dekorációs anyagok elkészítésével kapcsolatos. Valóban minőség, exkluzív kivitelezés.

rovarcsapda ragadólap - rovarcsapdashop

rovarcsapda ragadólap - rovarcsapdashop

Üdvözöljük a rovarcsapdák világában a rovarcsapdashopban!A rovarcsapdashop webáruházban pl: rovarcsapdák, rovarcsapda ragadólap, ventilátorral és szén-dioxiddal, illetve nagyfeszültséggel üzemelő elektromos rovarcsapdák is vásárolhatók.Minden termékünkhöz, minden kellékanyaggal (rovarcsapda,rovarcsapda fénycső, rovarcsapda ragadólap, gyújtópatronok) rendelkezünk.Az elektromos rovarcsapda egyéb felhasználási területei: szállodák, panziók, fürdők, kerthelyiségek, teraszok, nyaralók, lakóparkok, golf pályák, állattartó telepek, konyhák, raktárak, oktatási intézmények, óvodák, stb. Rendelkezünk speciális nagy nedvességtartalmú környezetben, illetve por- és robbanásveszélyes környezetben használható rovarcsapdával is.(Ez utóbbit - nagy értéke miatt - kizárólag előzetes megrendelés alapján szerezzük be.Reméljük, nálunk megtalálja a keresett terméket!

Rovarirtás, elektromos rovarcsapda, ágyi poloska!

Rovarirtás, elektromos rovarcsapda, ágyi poloska!

Bla-Tox Kft - A rovarirtás specialistája! Kártevőirtás, felmérés, monitoring rendszer kiépítés, nyilvántartás, ellenőrzés, kiértékelés, szaktanácsadás!Padlásterek komplex szerves anyag (galamb tetem, galamb ürülék) letakarítása, az épületek madarak elleni védelmének kiépítése, és a lomtalanítás.Elektromos rovarcsapdák forgalmazása a repülő rovarok elleni védekezéshez. Webáruházzal is várjuk kedves vásárlóinkat!Elektromos rovarcsapdák forgalmazása a repülő rovarok elleni védekezéshez.Minőség, garancia! Tartós üzleti kapcsolataink bizonyítják, hogy partnereink elégedettek szolgáltatásunk minőségével és garanciális feltételeivel.

Rovarírtás, kártevőírtás

Rovarírtás, kártevőírtás

Szolgáltatásunk főbb részei: a rovarirtás, rágcsálóirtás, kártevő mentesítés valamint, a folyamatos kártevő mentes állapot fenntartás, prevenciós tanácsadás, preventív (megelőző) kezelések, gépi fertőtlenítés, kézi fertőtlenítés, textília fertőtlenítés, kártevő kontroll, élve befogás, a kártevők elleni védekezés szervezése.

Rovarirtás, szellőzőrendszer tisztítás

Rovarirtás, szellőzőrendszer tisztítás

Oldalunkon egy helyen talál megoldást problémájára, legyen szó egészségügyi kártevők irtásáról (csótány, ágyi poloska, hangya, bolha, darázs, egér), repülő rovarok kellemetlenkedésének megszüntetéséről (szúnyog, légy, darázs, muslinca, stb.), vagy különböző kisállatok (nyest, menyét, pele, vakond, stb.) jelenlétének és/vagy károkozásának felszámolásáról. Célunk, hogy hosszútávú, minőségi megoldásokat nyújtsunk megrendelőinknek a kártevőirtás és a termék forgalmazás területén egyaránt. A Rovar- és rágcsálóirtás menüpontban részletesen olvashat az irtás menetéről és módozatairól, annak függvényében, hogy milyen kártevőről van szó. Munkáinkra minden esetben garanciát vállalunk.

RoyalClinics - végleges szőrtelenítés, alakformálás

RoyalClinics - végleges szőrtelenítés, alakformálás

Indikáció: Akne, pigmentfolt, durva, száraz bőr, ráncok, dehidratáltság - mindannyian szembesülünk ezekkel a problémákkal. A megoldás: A gyémántfejes csiszolás önmagában finomítja és vékonyítja a bőrt - ugyanakkor a hatás fokozható a megfelelő időpillanatban és megfelelő koncentrációban alkalmazott orvosi tisztaságú hatóanyagokkal. Ezt a megoldást kínálja az EnDoceur technológia. A kezelés: A gép gyémánt kezelőfeje a bőr felső rétegét kíméletesen, de hatékonyan hámlasztja (egy menetben 30-35 mikron réteget távolít el). Eközben tiszta, kozmetológiai hatóanyagot is juttat a bőr felszínére. A kezelés stimulálja a sejtek növekedését, a fibroblasztok megújulását, és a kollagén szintézisét. A hatóanyagok egy lépésben revitalizálják a bőrt és aktívan segítenek a bőrproblémák orvoslásában. Egyedül ez a védett technológia képes a nagy molekulájú hatóanyagok, vitaminok és egyéb jótékony összetevők ilyen mélyre juttatására, mivel a csiszolás során a bőr természetes barrier rétege pillanatnyi időre megszakad. Ez a negatív nyomásnak köszönhető. Mielőtt záródna ez a természetes védőréteg, a hatóanyag már be is jut a bőrbe.

Hirdetés
Saint James Szemészeti Központ

Saint James Szemészeti Központ

A St. James Hospital csoport Máltán alakult 1984-ben, és jelenleg több országban is működtet egészségügyi intézményeket. A budapesti Szemészeti Központ fő profilja az egynapos sebészet és a lézeres látásjavító műtétek. Ezen kívül a szemészet szinte egész területére kiterjedő tevékenységet végzünk. Legfontosabb szempontnak a magas szakmai minőséget tartjuk, mind az orvosok és asszisztensek, mind a felszerelés szempontjából, de kiemelkedő jelentőségűnek tekintjük pácienseink kényelmének és nyugalmának biztosítását is.

SAP konzultáció, tanácsadás, oktatás - BCS

SAP konzultáció, tanácsadás, oktatás - BCS

Minden egyes vállalkozás egyedi kihívásokkal néz szembe. Ha az Ön cége is hasonló cipőben jár, keressen fel minket bátran! Vállalatirányítási rendszer-megoldásainkat úgy állítjuk össze, hogy méret és költség szempontjából egyaránt optimálisan illeszkedjenek az adott vállalat jellegéhez és tevékenységéhez. Szolgáltatásaink között megtalálja a gyártás optimalizálást, a dokumentum menedzsmentet, folyamat optimalizálást, SAP alkalmazásfejlesztés stb.. Látogasson el oldalunkra és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Sashalmi könyvelőiroda, cégalapítással

Sashalmi könyvelőiroda, cégalapítással

Könyvelés, cégalapítás Budapesten felkészült könyvelőiroda háttérrel! Ha elengedhetetlen vállalkozásának, hogy bármikor elérje könyvelőjét, hogy akár a legegyszerűbbnek tűnő kérdésére is haladéktalanul választ kapjon, keresse fel valamelyik irodánkat! Könyvelés, bérszámfejtés, bevallások készítése könyvvizsgálat, hatóságok előtti képviselet, mindezt nagy gyakorlattal, és az Ön érdekében! Folyamatos elérhetőséget kínálunk elektronikusan, telefonon, vagy akár személyesen is. Cégalapítás személyre szabottan, előzetes megbeszélés után. Iratokért megbeszélés szerint házhoz megyünk.

Schäfer WC-válaszfalak

Schäfer WC-válaszfalak

A Schäfer WC-válaszfalak egyedi, minőségi, mégis dizájnos megoldásokat kínálnak. Innovatív, üvegből készült szoba magasságú fülkék, válaszfalak és öltözőszekrények találhatóak meg kínálatunkban, egyedi tervezéssel, kizárólag megrendelőink igényei szerint kivitelezve. Ha Önök a vizesblokk részlegen nem csak a funkcionalitást tartják szem előtt, hanem megfelelő légkört, kényelmet és higiéniát is szeretnének akkor forduljanak hozzánk bizalommal. Felhasználóinknak kivételes minőséget nyújtunk, több, mint 50 év tapasztalattal a hátunk mögött s váltunk ezáltal a német mosdó részleg egyik legjelentősebb ellátójává. Tekintse meg weboldalunkat s lépjen kapcsolatba velünk!

Schiller Használtautó

Schiller Használtautó

Schiller Használtautó akár 24 hónap G2 minősített használtautó garanciával! Minden, a G2 minősített használtautó programban résztvevő autó egy 50 pontos minőségellenőrzésen, technikai és kozmetikai felkészítésen esik át, így érthető, hogy ezekhez az autókhoz minimum 12, de akár 24 hónapos átfogó műszaki garanciát és assistance szolgáltatást is kapnak a vásárlók. Minőségi Schiller Használtautók, készpénzes autófelvásárlás. A használtautó vásárlás különösen bizalmas kérdés, ezért a Schiller Használtautó legfőbb célkitűzése, hogy Ügyfelei részére garanciális használt gépkocsikat tudjon kínálni, értékesíteni a legjobb áron.

Schiller Karambolos Centrum

Schiller Karambolos Centrum

Újjá varázsoljuk autóját! Miért válasszon minket? - Közép-Európa egyik legnagyobb és legmodernebb lakatos és fényező üzeme várja Önt - A főbb biztosítótársasággal kapcsolatban vagyunk, Önnek nem kell mennie sehova - Gyári javítási minőséget és tartósságot garantáló fényezőkamrák - 15 karosszéria lakatos állással rendelkezünk - A javításhoz szükséges alkatrészeket raktárról azonnal biztosítjuk - A javítások idejére kedvezményes áron cseregépkocsit tudunk biztosítani - A gépkocsik helyszínről történő elszállításáról, mentéséről éjjel-nappal gondoskodunk Kényelmes körülmények között segítünk Önnek a biztosítási papírok kitöltésében, a biztosító társasággal kapcsolatos teendőkben. Mintha megint új autót vásárolna, olyan kényelemben és kiszolgálásban részesítjük! Légkondicionált ügyfélvárónkban, egy pohár frissítő ital társaságában várakozhat, ill. internetezhet. Évtizedes tapasztalattal rendelkező, szakemberekből álló csapatunk várja Önt!

Schiller Szervizek

Schiller Szervizek

Schiller Szervizek több mint 20 év tapasztalatával Budapesten, hat helyen! - Típustól független szervizeink a Schiller Autó Család telephelyein található szervizekben üzemelnek, biztosítva ezáltal a magasszintű műszaki felszereltséget, valamint felkészültséget. Autó szervizeink teljeskörű szolgáltatást nyújtanak karambolos javítás és karambolos ügyintézés során, lakatosműhelyünk és fényezőműhelyünk autószerelői professzionális szaktudással javítják, illetve alakítják újjá sérült gépjárművét. Szervizeinkben minőségi javítást vállalunk, az apróbb beavatkozásoktól a teljes körű javításokig. Ha megbízható kezekben szeretné tudni autóját, keressen bennünket bizalommal!

Schumacher Ajtóüzem

Schumacher Ajtóüzem

Minőségi fa nyílászárók gyártása, felületkezelése, helyszínre szállítása, beépítése. Otthon, öröm, nap, mint nap. Azon fáradozunk, hogy Önnek olyan otthona legyen, ahol körülöleli a természetesség. Ablakaink igényes és korszerű megoldásokkal készülnek, bejárati ajtóink esztétikusak, biztonságosak és időtállóak, beltéri ajtóink pedig a modern vagy a klasszikus vonalvezetésükkel az Ön házának, lakásának dekoratív elemeivé válhatnak. Válasszon új vagy felújított otthonába SCHUMACHER? nyílászárót, hogy hosszú évek múltán is úgy érezze, jól döntött a nyílászáró választásnál.

Tuti menü