Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Budapesti cég, cégek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Szumma - Télikert [33. oldal]
részletek »

Budapesti cég, cégek képes leírás: Szumma - Télikert [33. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: budapesticeg.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 631 db
Szumma-Colt Kft.

Szumma-Colt Kft.

Vállalkozásunk 1996 óta nyújt magas színvonalú könyvelési és bérszámfejtési szolgáltatásokat ügyfelei részére. Az évek során megtapasztaltuk, hogy a könyvelő akkor jó, ha észrevétlen. A vállalkozása Önről szól, az Ön álmait váltja valóra. Mi segítünk abban, hogy ne kelljen adójogszabályokkal, számlákkal vesztegetnie drága idejét, levesszük az Ön válláról ezeket a terheket! Azért dolgozunk, hogy egy valamivel kelljen foglalkoznia: azzal, hogy miként virágoztatja fel vállalkozását! Látogasson el honlapunkra és kérjen tőlünk ingyenes árajánlatot!

Szúnyog Vadász Kft.

Szúnyog Vadász Kft.

A Szúnyog Vadász Kft. internetes áruháza szúnyog-, rovar-, egér- és egyéb kártevőcsapdák forgalmazásával foglalkozik internetes áruházán keresztül. Kedvező árak, minőségi termékek és gyors kiszállítás jellemzi cégünk működését. Termékeink nagy előnye, hogy mindegyik környezetbarát, nem ártalmasak az emberre, a környező növényekre és ártalmatlan állatokra. Minden Mosquito Magnet termékekre 1 éves garanciát vállalunk és az esetleges javítási időre cserekészüléket biztosítunk az Ön számára. Oldalunkon hasznos információkat talál a készülékek működési elvéről és az elhelyezéssel kapcsolatos tudnivalókról. Tekintse meg weblapunkat és bővebb kínálatunkat!

Takarítás Budapesten

Takarítás Budapesten

A PAMIS Takarító Kft. irodák, társasházak teljeskörű minőségi takarításával foglalkozik Budapesten. Takarító vállakozásunk a takarítási tevékenységének az ellátásához kizárólag minőségi tisztítószereket, és korszerű takarító eszközöket használ. Takarító cégünk, 50 millió forintig, teljeskörű szakmai felelősségbiztosítással rendelkezik.

Takarítás, szőnyegtisztítás alacsony áron!

Takarítás, szőnyegtisztítás alacsony áron!

Irodatakarító céget keres? Bízzon ránk minden tisztítási feladatot! Rugalmasan, az Ön igényeihez alkalmazkodva dolgozunk. Ráadásul bármilyen feladatot ránk bízhat: a kárpittisztítástól a függönyök portalanításán át a mosásig és vasalásig minden apróbb és nagyobb tevékenységet vállalunk. Munkánkat profi csapattal, az Ön által kért időpontokban, és rendszerességgel végezzük. Bemutatótermek takarítása, irodák, tárgyalók nap-heti vagy alkalmi tisztítása gyorsan, diszkréten. Hívjon minket bizalommal még ma!

Takarítás, szőnyegtisztítás Budapesten

Takarítás, szőnyegtisztítás Budapesten

Szeretne tisztább környezetben élni, vagy dolgozni? Allergiától szenved? Költözés, felújítás után van? Válasszon minket! Megtisztítjuk, felfrissítjük, sőt, akár atkamentesítjük a szőnyegeit, eltüntetjük a foltokat a kanapé kárpitjáról, szebbé és biztonságosabbá tesszük az otthonát, munkahelyét. Kiszállással és háztól-házig szállítással is dolgozunk, így Ön a munka ideje alatt is zavartalanul folytathatja mindennapos tevékenységeit. Fejlett technológiáinknak és több éves tapasztalatunknak köszönhetően az Ön szőnyegének legmegfelelőbb tisztítási módot alkalmazzuk. Nincs több por, nincs több folt!

TakarításMester - X.

TakarításMester - X.

A Takarítás Mester elsődleges célja, hogy komplex, mindenre kiterjedő szolgáltatást nyújtson Ügyfelei számára. Profilját ennek figyelembevételével, valamint az évek alatt tapasztalt igények alapján alakította ki. Teljes körű takarítási, tisztítási munkák elvégzését vállaljuk magánszemélyeknek, cégeknek, intézményeknek, közületeknek egyaránt országos szinten. Akár családi ház, lakás takarítás, irodatakarítás, egyéb épület takarítás, akár szőnyegtisztítás, ablaktisztításról legyen szó. Minden alkalommal törekszünk a ránk bízott feladatok maximális teljesítésére, ami nálunk megbízható, precíz, alapos munkavégzést jelent.

Takarítunk.hu - Irodatakarítás

Takarítunk.hu - Irodatakarítás

Honlapunkon lehetőséget nyújtunk különböző takarítógépek bérlésére részletes leírással a takarítógép teljesítményéről, és egyéb tulajdonságairól. A takarítógépek bérbeadásán kívül szintén foglalkozunk társasház takarítással, ablaktisztítással (akár alpintechnikás módszerekkel is), kertgondozással. Ha részletesebb infokat szeretne megtudni cégünkről, látogasson el weboldalunkra!

Tallér Antikvitás - II.

Tallér Antikvitás - II.

Egy fényes pénzzel kezdődött minden még gyerekkoromban, mellyel eldicsekedtem a felnőttek között. Meglátva ezt akkor idősebb és bölcsebb ismerősöm egy láda régi pénzt adott a "fénylő pénzért" cserébe. Ez a kis láda pénz keltette fel érdeklődésemet és indított el ezen az úton. Gyerekként csere-beréltem az érmeket, s közben egyre szélesebb ismeretre tettem szert e témakörben. Nagyobb és szakszerűbb hozzáértés reményében 1972-ben beléptem a Magyar Éremgyűjtők Egyesületébe.

TAM-BAL KFT.

TAM-BAL KFT.

Bérszámfejtés szolgáltatás, bérszámfejtés, bérszámfejtés outsourcing, outsourcing, bérügyvitel, táppénz, magánnyugdíj-pénztár, bér, bérkimutatás, bérszámfejtő, kiszervezett bérszámfejtés, béranalitika, járulékok, adók kiszámítása, adó, adófizetés, cégek, kis cégek, nagy cégek, munkaügy, tb, tb ügyéntézés, ügyintézés, teljeskötű, társdalombiztosítás, kilépés, kiléptetés, beléptetés, szerződés, 2011

Hirdetés
Tanfolyam

Tanfolyam

Kamatmentes részletfizetés! A régi és már az új OKJ rendszerben is tanulhat. JELENTKEZZEN MOST! Cégünk a Polgárék Kft. több mint tíz éve a felnőttképzés élvonalában biztosítja a minőségi képzést. Sok száz nálunk tanult, és vizsgázott tanuló talált megbecsült állást, munkát. Egyik legfőbb célkitűzésünk a munkaerő piac igényeihez való rugalmas fejlődés. Címünk: Budapest XIII. kerület Kartács utca 12. E-mail: info@polgarek.hu Tel/Fax: 061/266 84 71 Mobilok: 3620/321 21 22, 3620/9416 780, 3620/982 4000 Adószám: 14152076-2-42 Cégjegyzékszáma: 01-09-891238 Hivatalos felnőttképzés azonosítónk: 00569-2008

Targonca értékesítés, szerviz

Targonca értékesítés, szerviz

Az EFFEKT-L90 Kft. új és használt elektromos targoncák, dízel targoncák, gázüzemű targoncák, raktártechnikai gépek értékesítésével, szervizelésével, karbantartásával, nagyjavításával, vizsgáztatásával, valamint targonca alkatrészek forgalmazásával foglalkozik. Kereskedelmi tevékenységünket Haraszti úti telepünkön végezzük, ahol szervizigény bejelentéseiket fogadjuk, érdeklődő partnereink részére új illetve használt gépeink megtekintésére, kipróbálására lehetőséget biztosítunk. Értékesítünk új KOMATSU homlokemelővillás targoncákat, raktártechnikai gépeket, valamint használt KOMATSU, TOYOTA, LINDE, JUNGHEINRICH, STILL elektromos-, dízel-, valamint gázüzemű homlokemelővillás; és speciális (terepes,robbanásbiztos) targoncákat.

Társasház takarítás Mester - XIV

Társasház takarítás Mester - XIV

Takarító vállalkozásunk fő profilja a társasházak takarítása, Budapesten és vonzáskörzetében. Ennek tudatában, lelkiismeretes munkával, képzett takarító személyzettel illetve minőségi és környezetbarát tisztítószerekkel biztosítjuk a társasházak takarítási tevékenységének szakszerű elvégzését. Számunkra fontos, hogy tiszta, szakszerűen és rendszeresen takarított társasházat adhassunk át nap mint nap a lakóknak, hiszen így szolgáljuk meg a belénkvetett bizalmukat. A társasházak takarítási tevékenységéhez minőségi, valamint biztonsági adatlappal rendelkező tisztítószereket, és korszerű takarító eszközöket használunk. Minden egyes általunk takarított társasházhoz kihelyezünk egy készletet, amellyel csak abban a házban történik takarítás.

Társasház-kezelési szolgáltatások

Társasház-kezelési szolgáltatások

Cégünk közel húsz éve foglalkozik társasházkezeléssel és közös képviselet ellátásával. Az évek alatt kezeltünk lakóingatlanokat, üzlet- és irodaépületeket. Célul tűztük ki, hogy az általunk képviselt ingatlanok hosszú távon is fenntarthatóan, gazdaságosan működjenek, aminek alapja a gondos tervezés.Cégcsoportunk 1997 óta látja el lakó-, üzlet- és irodaépületek közös képviseletét. Úgy hisszük, a közös képviselő legfőbb feladata a képviselt ingatlan működésének gazdaságossá és fenntarthatóvá tétele. Ezt csakis körültekintő pénzügyi tervezéssel lehet elérni, amelynek szerves részeként tekintünk a kiadások csökkentését célzó fejlesztésekre. Munkatársaink folyamatosan figyelik az ilyen jellegű felújítások finanszírozását célzó pályázatokat. Pénzügyi válságok kezelésében is tapasztaltak vagyunk.

Tartós autó bérlet jó áron!

Tartós autó bérlet jó áron!

Céges autóbérlés Budapesten és országszerte, önerő nélkül! Rendkívül kedvező bérleti díjak, alacsony kaució és átfogó, full-service autókölcsönzési szolgáltatások: a beüzemeléstől a szervizen keresztül, az autó eladásáig minden elképzelhető járulékos teendőt átvállalunk (egyetlen költség fejében), hogy Önnek csakis a vezetéssel kelljen foglalkoznia. Naprakész autóparkkal és rugalmas szerződési feltételekkel várjuk Kedves Partnereinket! Vegye igénybe flottakezelési szolgáltatásunkat, ha több gépjárművet szeretne tartós bérletbe vonni.

Taxi Plus

Taxi Plus

A Taxi Plus több éves tapasztalattal rendelkezik a személyszállításban. Célunk, hogy tisztességes áron minőségi taxi szolgáltatást nyújtsunk megrendelőink számára. Utazóközönségünk bizalmát képzett és tapasztalt munkatársaink udvarias szolgáltatásának és korrekt díjszabásunknak köszönhetjük. Kifogástalan állapotú gépjárműparkunk biztosítja utasainknak a kényelmét és a biztonságos utazást.

Telemontázs Bt.

Telemontázs Bt.

A Telemontázs Bt. kaputechnikai berendezések, biztonságtechnikai eszközök, riasztók forgalmazásával foglalkozik. Webshopként működünk, de másokkal ellentétben mi szívesen látjuk vásárlóinkat Budapesten, Fehérvári úti üzletünkben. Ha személyesen ismerkedne meg a Satel kapunyitókkal, Proteco digitális rögzítőkkel, síktapadó zárakkal, ajtóbehúzókkal vagy videómegfigyelőkkel térjen be hozzánk. Garanciális problémák esetén is bizalommal fordulhatnak hozzánk, és helyben bevizsgáljuk a hibás terméket. Látogasson el weboldalunkra, ismerje meg teljes kínálatunkat, online leadott rendelését pedig futárral kiküldjük az ország bármelyik részére, de csomagját személyesen is átveheti.

Télikert építés bármely évszakban.

Télikert építés bármely évszakban.

Cégünk a Partner-Doors KFT már számos tapasztalattal bír télikert építés terén. Több éve a piacon vagyunk mint terasz és télikert építő vállalkozás. Referenciáink a weboldalunkon magukért beszélnek. A hét majdnem minden napján nyitva tartunk és a különbség a többi vállalkozás között az hogy nekünk van bemutatótermünk. Magyarországon az egész ország területén ingyenes felmérjük a leendő télikert építési területét. Az árajánlatot kollégáink 1-2 napon belűl elkészítik. A leendő ügyfeleinket akkor látogatjuk meg felmérés ügyben amikor nekik megfelel. Nem csupán Magyarországon hanem külföldön is vállalunk télikert építést és terasz beépítést. Kérjen ingyenes árajánlat, minél több információt megkapunk annál pontosabban tudjunk árat mondani. Cégünk bemutatóterme megtalálható Budapesten a Határ út 83 címen. E-mail címünkön bármikor meg tud keresni minket akár szaktanácsadás problémával: info@telikert-gyartas.hu.

Tuti menü