Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Budapesti cég, cégek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Tenk - Ultherapy [34. oldal]
részletek »

Budapesti cég, cégek képes leírás: Tenk - Ultherapy [34. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: budapesticeg.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 631 db
Tenk Képkeret - III.

Tenk Képkeret - III.

Műhelyünk Budapesten a III. kerületben, Csillaghegyen működik egy családi házban, itt tekinthető meg galériánk is. Bemutatótermünkben több mint ezerféle képkeret közül válogathat. A képkeretek között természetesen megtalálhatók az éppen forgalomban lévő fa, fém és műanyag képkeretek, amiket hazai és külföldi gyártóktól szerzünk be.

Térképes Cégkatalógus

Térképes Cégkatalógus

Cégkatalógus oldalunk kifejezetten azzal céllal készült, hogy a magyar vállalkozások bemutatkozását támogassa az Interneten. Minden vállalkozás, cég ingyenesen regisztrálhat a rendszerben és megadhatja a termékeit, szolgáltatásait, elérhetőségeit amivel a térképes keresőnkre is felkerül. Oldalainkon a cégeket, szolgáltatásokat, weboldalakat főleg megyék, kategóriák és felhasználói címkék és a térképes szűrő alapján lehet gyorsan megtalálni. Keresse meg az önnek ideális szolgáltatást a cégkatalógus oldalain.

termőföld, sóder, homok, kavics, murva szállítás fuvarozás Budapesten

termőföld, sóder, homok, kavics, murva szállítás fuvarozás Budapesten

Cégünk több mint tíz éve foglalkozik termőföld, sóder, homok, kavics és egyéb kertészeti és építési ömlesztett alapanyagok beszerzésével, szállításával fuvarozásával. Elsősorban Budapesten és közvetlen környékén. Egyszerre maximum öt köbméter árut tudunk szállítani, így számítunk a lakosság megrendeléseire is. A megrendelhető anyagokról, anyagárakról, fuvar és szállítási díjakról a honlapon tájékozódhat.

Terra4web - webdesign, keresőoptimalizálás

Terra4web - webdesign, keresőoptimalizálás

Célunk ügyfélközeli rendszer kialakítása, melyben megrendelőink aktív részesei a webdesign kialakításának. Az általunk készített oldalakat a letisztult, modern, keresőbarát kialakítás jellemzi. A hangsúlyt az egyedi megjelenésre helyezzük, a jelenlegi webdesign trendek, irányzatok figyelembevételével,- ezzel kívánjuk cégét versenyelőnyhöz juttatni. Honlapunkon három különböző weboldalcsomag közül választhat (Vállalati alap, Vállalati plussz, Designer). A vállalati csomag induló vállalkozások részére, elsősorban azoknak szól, akik első internetes megjelenésüket tervezik. A plussz csomag további alap-keresőoptimalizálás és reklámkampány felállítást tartalmaz. A designer, pedig egyedi megjelenést, rengeteg animációt, videót, keresőoptimalizálást.

Terrace Ingatlan - XIV.

Terrace Ingatlan - XIV.

Irodánkat az ingatlanpiacon szerzett sokéves tapasztalatunkat egyesítve alapítottuk meg 2000-ben. Hála Ügyfeleink, Partnereink elégedettségének és megtisztelő bizalmának, a lakásértékesítésen túl egyre több területen nyújtunk minőségi szolgáltatásokat - lakossági- és a vállalati szektornak egyaránt. Folyamatos fejlesztésekkel és szakmai továbbképzésekkel igyekszünk cégünk és dolgozóink versenyképességét hosszú távon biztosítani.

Testközpont

Testközpont

A szentendrei Testközpont teljes körű testi-lelki megújulást ajánl hölgy látogatóinak. Alakformálási szolgáltatásokkal, infraszaunával és masszázzsal foglalkozó szépségápolási központunk Budapesttől pár percnyi utazásra található meg. Kedvező árakkal várjuk! Tekintse meg internetes oldalunkat részletes szolgáltatásainkért és bővebb információinkért! A kívánt alak eléréséhez vezető út hosszú és fárasztó, talán már azon is elgondolkodott, hogy feladja. De kérjük, semmiképpen se tegye, mert Nálunk minden lehetőség biztosított. Táplálkozási tanácsokkal, Hypoxi gépparkkal, e-fit edzéssel, testtekercseléssel, kavitációs karcsúsítással s rádiófrekvenciás bőrfiatalítással várjuk Önt.

Tetőszigetelés - Aba 2000 Kft.

Tetőszigetelés - Aba 2000 Kft.

Cégünk fő profilja a lapos tetők csapadékvíz elleni szigetelés felújítása, melyre technológiától függően 5-12 év szavatosságot vállalunk! Ezenfelül komplett tetőszigeteléseket, illetve állapotfelmérést is vállalunk. Szakembereink nagy gyakorlattal rendelkeznek mind műszaki tervek kialakításában, mind a tető kivitelezésében.

Tom Controll -I.

Tom Controll -I.

Cégünk 1995 óta az ország egész területén komplett ingatlan-fenntartási és üzemeltetési szolgáltatásokat nyújt partnerei részére,amely a következő területeket foglalja magában: - integrált ingatlan üzemeltetés - személy- és vagyonvédelem - takarítás - iroda felszerelési termékek forgalmazása

TopForma Plasztikai Sebészet

TopForma Plasztikai Sebészet

dr. Toperczer Zsolt, Plasztikai sebészet Bel-Budán, 10 év plasztikai sebészi tapasztalat, ambuláns és egynapos sebészeti beavatkozások. Mellplasztika (mellnagyobbítás, -kisebbítés, mellfelvarrás, hasplasztika, fülplasztika, ránctalanító műtétek, anyajegyek eltávolítása, szemhéjplasztika, ajakfeltöltés, stb.

Hirdetés
Total Profit könyvelés

Total Profit könyvelés

Könyvelés, cégalapítás, adótanácsadás és bérszámfejtés egy helyen, a Total Profitnál Budapesten a XVI. kerületben. Vállalkozásunk folyamatos akciókat kínál az érdeklődőknek, és az ügyfeleknek, amikkel Önök csak jól járhatnak! Könyvelő irodánk egy családi vállalkozás keretében működik, de minden kollégánk több éves tapasztalattal rendelkezik. Ha könyvelés akkor Total Profit!

Többféle tároló konténer bérbeadása

Többféle tároló konténer bérbeadása

A Eurobox Hungary Kft. csapata több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek tengeri és raktárkonténerek konténerek forgalmazásával, bérbeadásával. Egyedi konténer gyártással is foglalkoznak, hogy mindenki megtalálja a számára legideálisabb méretű, és színű konténert. A container.hu oldalon hatalmas konténer választék várja az oldalra látogatókat, a szállitásra alkalmas konténerek mellett mobiliroda és hűtő konténer is megtalálható. A container.hu oldal üzemeltetője az Eurobox Hungary Kft., telephelye Budapesten, az Ócsai úton kényelmesen megközelíthető helyen található.

Transword fordítóiroda

Transword fordítóiroda

Fontos dokumentumot, szakszöveget kellene magyarra vagy idegen nyelvre fordítani? Itt már nem segít az online fordító, forduljon komolyabb, megbízható szolgáltatóhoz! A Transword több mint 50 nyelv online fordítását, tolmácsolását vállalja akár 24, 48 órás határidőre, mindezt hitelesített formában. Idegen nyelvről idegen nyelvre történő fordítást is vállalunk. Anyanyelvi fordítóink bármilyen általános, műszaki vagy jogi fordítást vállalnak. Kérjen ajánlatot honlapunkon egyszerűen online űrlap kitöltésével fordításra, helyszíni tolmácsolásra, vagy akár lektorálásra.

Trézsi Kft

Trézsi Kft

A költözés, költöztetés nem kis feladat. Még a legstrapabíróbb háziasszonynak is feladja a leckét. Cégünk a költöztetés terén sokéves tapasztalattal rendelkezik. Munkánkra jellemző a megbízhatóság, precizitás és biztonságosság. Hogy az Ön holmija 100%-osan biztonságban legyen biztosítással is rendelkezünk, mert az ördög nem alszik, ha igen akkor nem pont most. A költözéshez ha ön igényli dobozokat , csomagolóanyagot is biztosítunk. Irodaköltöztetést, páncélszekrény és zongora szállítást is vállalunk.

Tricontrade Kft.

Tricontrade Kft.

A Tricontrade Kereskedőház és Tanácsadó Kft. egy 2011-ben alakult, Budapesten a XI.kerületben található vállalat. Konténerek értékesítésével és azokkal kapcsolatos tanácsadással foglalkozunk. Kínálatunkban a konténerek széles körű választéka megtalálható az iroda- és lakókonténerektől kezdve, a szaniter konténereken és a raktár konténereken át a veszélyes anyagok tárolására és szállítására alkalmas konténerekig. Bővebb információkért látogasson el honlapunkra, ahol minden szükséges tudnivalót megtalál a konténerekkel, kínálatunkkal és szolgáltatásunkkal kapcsolatban. Felmerülő kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén.

Tulipángyár, kalocsai mintás ruhák

Tulipángyár, kalocsai mintás ruhák

A Tulipángyár egy 100%-ban magyar tulajdonban lévő manufaktúra. Fő profilunk a kalocsai mintán alapuló ruházati termékek gyártása, nagy hangsúlyt fektetve a kézzel készített, hímzett darabokra. Meglévő minta és színválasztékunkat folyamatosan bővítjük a megrendelői igények, és divatirányzatok szerint, továbbá lehetőséget biztosítunk látogatóink számára, hogy egyedi elképzelésüket megvalósíthassák. A kalocsai stílus mára nem csupán design és stílusirányzat, hanem a hazai és nemzetközi divatvilág meghatározó motívuma. A megfelelő darab kiválóan kiegészíti bárki ruhatárát, ennek ellenére megőrzi egyediségét.

Tűzvédelmi szabályzat, munkavédelem

Tűzvédelmi szabályzat, munkavédelem

A munkavédelem és a tűzvédelem területén tapasztalható elmaradásokat azonnal pótolni kell. Nemcsak a bírságok miatt, hanem egy esetleges munkabaleset elkerülésének érdekében is. A lehetséges veszélyekre kiterjedő szabályzat elkészítése és a megfelelő oktatás elengedhetetlen a kockázatok csökkentéséhez. Segítünk Önnek a hiányosságok pótlásában, sőt a kockázatértékelés készítését is ránk bízhatja. Kérheti ajánlatunkat vállaltirányítási rendszerek, többek között ISO 9001 szabvány bevezetésére is. A munkavédelem kulcsfontosságú minden vállalat életében. A hiányos munkavédelmi szabályzat, az elmaradt oktatás növeli a munkabaleset esélyét. Ugyanez igaz a tűzvédelem területére is. Cégünk a fentiek mellett kockázatértékelés készítésével és vállalatirányítási rendszerek bevezetésével foglalkozik.

Ultherapy arckezelések Budapesten

Ultherapy arckezelések Budapesten

Élettel teli, feszes arcbőr az, amire vágyik? Az ultherapyval ez megoldható! A szokásos műtéti megoldásokkal ellenben ez az arcplasztika ultrahang alapú. Ennek gigászi előnye, hogy nincs szükség kés használatra hozzá. Tehát gyakorlatilag fájdalom nélküli, és az arcfiatalításos kezelés után seb sem lesz. Az ultherapy kezelés a bőrben lelhető kollagén termelését serkenti, ezzel feszesebbé varázsolva bőrét. Ez az arcplasztikai eljárás 3-5 évig tartó hatással rendelkezik, az arcfiatalítás pedig 1 kezelés eltelte után jól látható. Akkor, ha Ön is ki szeretné próbálni az ultherapy fiatalító hatását, hívja a budapesti a NU-Medicalt. A fájdalommentes arcplasztika igazán megér egy próbát!

Tuti menü