Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Könyvelés - Bérszámfejtés képes leírás - Budapesti cég, cégek.tlap.hu
részletek »

Könyvelés - Bérszámfejtés - Budapesti cég, cégek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: budapesticeg.tlap.hu » Könyvelés - Bérszámfejtés
Keresés
Találatok száma - 54 db
15. kerületi könyvelés, bérszámfejtés, cégalapítás

15. kerületi könyvelés, bérszámfejtés, cégalapítás

Könyvelés, bérszámfejtés, cégalapítás Budapest 15. kerületében egy helyen. Válasszon minket mert, precíz, profi regisztrált mérlegképes könyvelőinkkel vállaljuk egyéni vállalkozók, kis- és középvállalatok (Kft., Bt.), társasházak könyvelését, bérügyintézést, teljes körűen. Nálunk nem kell napokkal előre bejelentkezni, könyvelőirodánk nyitva tartása rugalmas, elérhetőségünk szinte állandó. Pénzügyi tanácsadással is segítjük a vállalkozások sikerét, ügyfeleinknek a könyvelés havi díja ezt tartalmazza. Cégalapítás helyben, kényelmesen, 25%-os kedvezményes induló könyvelési díjjal! Online könyvelés keretében elektronikus formában, de akár futárral is eljuttathatja hozzánk az anyagot. Megbeszélés szerint könyvelési anyagért házhoz megyünk Budapest területén! Forduljon hozzánk bizalommal!

18.ker. - Könyvelés, bérszámfejtés

18.ker. - Könyvelés, bérszámfejtés

Budapesti könyvelő irodánk célja, hogy minőségi és teljes körű könyvelési, bérszámfejtési szolgáltatást nyújtson mikro-, kis- és középvállalkozások illetve egyéni vállalkozók részére. Könyvelő irodánk teljes körű számviteli szolgáltatást nyújt: könyvelés, adóbevallás, mérlegkészítés, munkaügy (bérszámfejtés, TB), APEH és TB ügyintézés, képviselet.

1x1 Könyvelőiroda

1x1 Könyvelőiroda

Ha Önnél is betelt a pohár könyvelés ügyben, megunta, hogy Ön fizeti meg a könyvelője tévedéseinek díját, akkor itt a könyvelőváltás ideje, mert a NAV soha nem fog fukarkodni a bírságokkal! Az Ön cége sem egy a százból, a problémái egyediek, és abszolút nem tartoznak másra. A könyvelőváltó konzultáció során teljes titoktartást vállalok minden ott elhangzó információra, melyet természetesen írásba is adok Önnek már a konzultáció kezdetén. Jelentkezzen Ön is Könyvelőváltó Konzultációra, ahol egy független könyvelési szakértőtől kaphat reális képet a vállalkozása valós pénzügyi helyzetéről, és ahol végre megoldást találunk az eddigi nyomasztó problémáira.

AMTech Rendszerház Kft. - Ügyviteli szoftver

AMTech Rendszerház Kft. - Ügyviteli szoftver

Ha Önnek van már egy ügyviteli szoftvere, amivel nem teljesen elégedett, vagy most gondolkodik, hogy véget vet a több kisebb szoftver és Excel táblák sokaságának, akkor jó helyen jár. A cég minden területét átfogó vállalatirányítási szoftvert, valamint kapcsolódó szervezeti képzéseket javaslunk, mert ilyen az egyedi szoftver! Hiszünk benne, hogy a jó vállalatirányítási szoftver pénzt termel! Oldalunkon olyan általunk fejlesztett vállalatirányító szoftverekkel ismerkedhet meg, mint a kintlévőség kezelő szoftver, az ApropóVadász, mely üzleti partnereit kezeli egy rendszerben, Octopus, az SMS marketing kampány mester, valamint a döntéstámogató rendszer.

Bérszámfejtés

Bérszámfejtés

Társaságunk elkötelezett arra, hogy a bérszámfejtéssel kapcsolatban felmerült valamennyi feladatot átvállalja és pontos, precíz megbízható partnerként támogatást nyújtson az ön vállalkozása részére. A bérszámfejtés és a munkaerő ügyviteli tevékenység kiszervezése ámodern vállalatvezetés hatékony döntése.

Bérszámfejtés gyorsan profin

Bérszámfejtés gyorsan profin

Megbízható könyvelő iroda Budapesten? Válassza a Balance Kft-t! Több évtizedes könyvelői tapasztalattal rendelkezünk. Kollégáinkat folyamatosan képezzük, hogy szolgáltatásunk mindig megfeleljen a kor legújabb kihívásainak. Könyvelés, bérszámfejtés, könyvvizsgálat? Bízza felelősségbiztosítással dolgozó, gyakorlott, több száz céget tömörítő ügyfélkörrel rendelkező kollégáinkra! ISO 9001-2008 minősítéssel rendelkezünk, elérhető áron, precízen végezzünk munkánkat. Könyvelés? Hozza egyensúlyba velünk!

Bérszámfejtő

Bérszámfejtő

Cégem teljes körű bérszámfejtési és humán ügyviteli feladatok ellátásával foglalkozik. Tb ügyintézés - kifizető helyek részére is. Többéves tapasztalattal rendelkezünk. Kis és közepes létszámú vállalkozások, cégek referenciáival rendelkezünk. Kiemelkedő szakmai tudással rendelkező dolgozói háttérrel biztosítjuk ügyfeleink számára a hatályos jogszabályoknak való megfelelőséget. 06-30-910-9536

Biztos könyvviteli háttér

Biztos könyvviteli háttér

Biztos könyvviteli háttér az Ön vállalkozásának sikerességéért! Könyvelő Irodánk teljes körű könyvelési, bérszámfejtési szolgáltatást nyújt mikro, kis és közepes vállalkozások illetve egyéni vállalkozók részére. Könyvelő irodánk teljes körű számviteli szolgáltatást nyújt: könyvelés, adóbevallás, mérlegkészítés, munkaügy (bérszámfejtés, TB), APEH és TB ügyintézés, képviselet. Forduljon felénk bizalommal! Budapest, XVIII. kerület

Cégadó - könyvelés, bérszámfejtés

Cégadó - könyvelés, bérszámfejtés

Biztos kézben szeretné tartani cége pénzügyeit? Akkor Önnek megbízható és korrekt partnerre van szüksége! Bízza ránk könyvelési és adó ügyeit, hiszen cégünk az Ön megbízása esetén adótervezési, bérszámfejtési, munkaügyi, adótanácsadói, valamint könyvvizsgálati szolgáltatásokkal áll a rendelkezésére. Ügyfeleink nagy száma és tevékenységeinek sokrétűsége miatt általában találkoztunk már olyan problémával, ami Önnél is felmerülhet. Ezért igen nagy valószínűséggel minden kérdésre gyorsan tudunk korrekt választ és megoldást adni, amennyiben esetleg mégse, jogi képviselőnk és könyvelőnk közösen megkeres egy költséghatékony és jogszerű megoldást. Keressen minket bizalommal!

Hirdetés
Consider Könyvelőiroda

Consider Könyvelőiroda

A Consider Könyvelőiroda szolgáltatása kiterjed az egyéni vállalkozótól a részvénytársaságig, melyet szakképzett főállású és szerződött, regisztrált könyvelőkkel, adótanácsadóval, bérszámfejtővel, TB ügyintézővel végezzük, így átfogóan tudjuk megoldani partnereink könyveléssel kapcsolatos feladatait. Az Ügyfél terhe maradjon a jó és sikeres vállalkozás megteremtése. Mi a precíz, megbízható és nem utolsósorban előrelátó munkát biztosítjuk. Ügyfeleink nagyságától függetlenül, magas színvonalon biztosítjuk szolgáltatásainkat, továbbá felelősséget vállalunk munkánkért vállalkozási szerződés keretein belül.

Dr. Janicsák Tímea egyéni ügyvéd

Dr. Janicsák Tímea egyéni ügyvéd

dr. Janicsák Tímea egyéni ügyvéd vagyok, kereskedelmi jogi szakjogász. Teljes körű jogi szolgáltatást nyújtok magyar és angol nyelven. Tevékenységemet több szakértő (könyvelő, ügyvéd, mérnök) partnerem segíti. Irodám az elektronikus cégeljárás ügyintézésével is áll az ügyfelek rendelkezésére. Szolgáltatásaimat leginkább a büntetőjog, polgári peres és nem peres eljárások, ingatlanjog, cégjog és gazdasági jog, illetve ezekkel kapcsolatos ügyekben nyújtom. Működésemről bővebben a Szakterületek oldalon olvashat.

E Könyvelés

E Könyvelés

Miért érdemes az E-Könyvelés mellett dönteni, ha bérszámfejtés kerül szóba? Cégünk több, mint 10 éves múlttal rendelkezik, plusz munkatársaink mind-mind jelentős szakmai tapasztalat és képesítés birtokában tudhatják magukat. Munkánk során igyekszünk minden erőnkkel partnereink igényeit kielégíteni, ennek köszönhetően az összes eddigi ügyfelünk tökéletesen meg volt velünk elégedve! - E Könyvelés

Econoserve Accountroll Kft.

Econoserve Accountroll Kft.

Cégünk alaptevékenységként végez partnerei számára könyvelési szolgáltatást. A könyvelési tevékenység magában foglalja a különböző szabályzatok elkészítését, a bizonylatok rendezését, kontírozását, rögzítését, vegyes bizonylatok könyvelését, bevallások, kimutatások, jelentések elkészítését a különböző adóhatóságok és a tulajdonosok felé, mérlegbeszámolók elkészítését. Bérszámfejtési szolgáltatásaink keretében biztosítjuk ügyfeleink teljes körű bér-, táppénz-, családipótlék-számfejtési, bérfeladási, adó- és járulék-elszámolási feladatainak ellátását. Az adórevíziós tevékenységünk ügyfelünk múltbeli tevékenységének ellenőrzését jelenti az adózás területén. Magában foglalja az adózó nyilvántartási, bevallási és befizetési kötelezettségei teljesítésének ellenőrzését legfeljebb öt évre visszamenőleg. Ezen kívül teljes körű informatikai rendszer szinkronizálás, közép- és nagyvállalati adatfogadás és riportolás szinte azonnal. Több mint 50 fős proaktív szakember gárda, akár az Ön telephelyén (on site) való szolgáltatásnyújtással. Nemzetközi tapasztalat, angol és német nyelven nyújtott szolgáltatások.

Elektronikus számla tárolás - Kryonet - III.

Elektronikus számla tárolás - Kryonet - III.

Váltson e-számlára! Az elektronikus számla tárolás, archíválás előnyei: - Biztosítja a jogszabályoknak megfelelő archiválást - Az archivált adatok egy biztonságos, zárt rendszerben tárolódnak - A bizonylatok nem törölhetőek, módosíthatóak - Illetéktelen személyek nem férhetnek hozzá az adatokhoz - Az adatok hozzáférése titkosított csatornán keresztül történik - Bárhonnan könnyen elérhetőek és visszakereshetőek a dokumentumok

Kftalapítás - Cégmódosítás

Kftalapítás - Cégmódosítás

Kftalapítással, cégmódosítással kapcsolatos ügyeinek lebonyolítását bízza irodánk munkatársaira. Az adatokat elektronikus úton is elküldheti nekünk, Önnek csak egyszer kell személyesen felkeresnie irodánkat, amikor is aláírja az alapításhoz, módosításhoz szükséges dokumentumokat. Könyvelési és székhelyszolgáltatással is állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Kocsi Könyvelő Iroda

Kocsi Könyvelő Iroda

A Kocsi Könyvelő Iroda teljes körű számviteli szolgáltatást nyújt, könyvvizsgáló, adótanácsadó, mérlegképes könyvelő és ügyvédi háttérrel. Vállaljuk cége könyvelését, könyvvezetését, számviteli és egyéb szabályzatai elkészítését, tetszőleges analitikus nyilvántartás vezetését, bérszámfejtési, munkaügyi és társadalombiztosítási ügyintézést, mérlegek, adóbevallások elektronikus elkészítését és elektronikus benyújtását. Széleskörű kapcsolati háttérrel rendelkezünk, munkánkat ügyvéd és könyvvizsgáló segíti, így a cégalapítás és a könyvvizsgálat elvégzése sem okoz gondot Önnek, ha minket választ. Vállalkozásunk erénye, hogy családi vállalkozás, azaz információt közvetlenül a cég vezetőjétől kap. Mi magunk könyvelünk és intézzük ügyfeleink ügyes bajos társadalombiztosítási és adóügyeit.

Konszolidált ügyviteli megoldások - Ügyviteli rendszer

Konszolidált ügyviteli megoldások - Ügyviteli rendszer

Ügyviteli, vállalatirányítási rendszereket keres? Szeretné biztonságba tudni vállalata adatait, rendszereit? Látogassa meg honlapunkat, ahol bővebb információt talál integrált vállalatirányítási rendszerünkről, konszolidált ügyviteli szoftverünkről, rendszerüzemeltetési - validálási és egyéb szolgáltatásunkról!

Tuti menü