Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Könyvelés - Bérszámfejtés képes leírás: Korona - P.Color [2. oldal]
részletek »

Könyvelés - Bérszámfejtés: Korona - P.Color [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: budapesticeg.tlap.hu » Könyvelés - Bérszámfejtés
Keresés
Találatok száma - 54 db
Korona Könyvelő Iroda - X.

Korona Könyvelő Iroda - X.

A könyvelő teljes mértékben belelát egy vállalkozás pénzügyeibe, ezért elengedhetetlenül fontos a bizalom kialakítása a felek között. Ügyfeleinket biztosítjuk, arról, hogy a könyvelés során tudomásunkrajutó információkat bizalmasan és titoktartással kezeljük. Könyvelés, bérszámfejtés, TB tanácsadás, könyvvizsgálat, E-bevallás, adótanácsadás, cafeteria szolgáltatásokkal várjuk.

Könyvelés és székhelyszolgáltatás

Könyvelés és székhelyszolgáltatás

Székhelyszolgáltatás, cégalapítás, cégmódosítás, könyvelés, cég adás-vétel közvetítés, bankszámla ügyintézés, névjegykártya és bélyegző készítés Budapesten és a Pest megyei iparűzési adó megfizetési kötelezettség (IPA) alól mentes településen Pándon. Azon cégek ( Kft. Bt. Zrt. stb.), melyeknek nálunk van a székhelye térítésmentesen igénybe vehetik székhelyszolgáltatásunk keretein belül tárgyalónkat partnereikkel történő üzleti találkozások lebonyolítására, de Kft. taggyűlésére vagy akár egy NAV (Apeh.) ellenőrzés lefolytatására is.

Könyvelés Pesterzsébet

Könyvelés Pesterzsébet

Könyvelőiroda másképp mint az eddigiek. Mi a minőséggel kívánunk versenyezni. Nem ajánlunk havi bruttó 15.000 forintos könyvelési díjat, helyette azonban minőségi munkavégzést, precizítást, döntéstámogató adótanácsadást kínálunk. Folymatosan monitoringoljuk vállalkozása legfontosabb sarokszámait, hogy nem az éves adóbevallás benyújtásakor érje meglepetés. Folyamatos tájékoztatás a várható és elfogadott adóváltozásokról.

Könyvelés, bérszámfejtés 18. ker.

Könyvelés, bérszámfejtés 18. ker.

Egyéni vállalkozó, Kft., Bt. könyvelés korrekt áron, személyére szabva vállaljuk. Akivel tárgyal, az végzi a könyvelési anyaga feldolgozását. Ezáltal minden (90%-ban) kérdésére azonnali válaszokat kap. Ha nem tudunk azonnal válaszolni, visszahívjuk. Anyagátvételkor (max. 1 óra) ingyenes tanácsadással látjuk el. Segítünk eldönteni a maximális adó optimalizálást a törvények keretein belül. Kedvező árainkkal nem akarjuk kihúzni a zsebéből az utolsó forintját is, korrekt árakat használunk. Csak annyi munkát vállalunk (bevallási határidők miatt), amit biztosan el tudunk végezni, így a vállalkozók időben kapják meg az információkat cégük adatairól.

Könyvelés, bérszámfejtés Bp. - XIII.ker

Könyvelés, bérszámfejtés Bp. - XIII.ker

Tevékenységünk magában foglalja a havi rendszeres egyszeres vagy kettős könyvelést, a bérszámfejtést, az elektronikus adóbevallást, adatszolgáltatást, a számviteli törvény szerinti éves beszámoló elkészítését, összeállítását. Széleskörű kapcsolati háttérrel rendelkezünk, munkánkat ügyvéd és könyvvizsgáló segíti, így a cégalapítás és a könyvvizsgálat elvégzése sem okoz gondot Önnek, ha minket választ.

Könyvelés, cégalapítás, székhelybérlés

Könyvelés, cégalapítás, székhelybérlés

Cégalapítás - Székhely Szolgáltatás - Könyvelés - Tanácsadás akciókkal. Az érdeklődés semmilyen elkötelezettséggel nem jár. Cég székhelyszolgáltatás vállalkozóknak, Budapesten akár 5000 Ft/hó-ért, kedvezményes székhely bérléssel, kedvező székhely használattal. Levelek szkennelése, e-mail - folyamatos kapcsolat székhely és székhely szolgáltató között. Értesítés - 24 órán belül!

Könyvelés, könyvvizsgálat

Könyvelés, könyvvizsgálat

Feladatunknak tartjuk, hogy társaságok válláról levegyük a számviteli feladatokkal járó gondokat. Tudatosan törekszünk arra , hogy pontos precíz munkánkkal a jogszabályoknak megfelelő számviteli, könyvelési rendszert alakítsunk ki. A határidők betartásának figyelembe vételével. Munkánkkal nemcsak a könyveléssel kapcsolatos feladatoktól szabadulhat meg, hanem a döntéseihez, napi munkájához szükséges információkat is biztosítani tudjuk.

Könyvelő iroda - Könyvelés

Könyvelő iroda - Könyvelés

A Finance Guidance könyvelő iroda professzionális és magas színvonalú könyvviteli, könyvelési szolgáltatásaival áll a kedves ügyfelek rendelkezésére. Magasan képzett könyvelő munkatársaink segítségével Ön folyamatosan nyomon követheti cége pénzügy helyzetének alakulását. Bérszámfejtéssel, adótanácsadással kapcsolatos szolgáltatásainkat igénybe véve költséghatékonyan működtetheti vállalkozását.

Könyvvizsgálat

Könyvvizsgálat

Átfogó szolgáltatást nyújtunk a vállalkozások minden területén, az alapítástól kezdődően, az ezzel kapcsolatos adójogi, adózási és stratégiai kérdésekig az eredményes működés érdekében hazai kis, közepes és nagyvállalatoknak. A Kerek Bt. munkatársai szakmailag megalapozott, egyénileg az Önök igényeihez igazított munkát végeznek.

Hirdetés
Könyvvizsgálat, adótanácsadás

Könyvvizsgálat, adótanácsadás

Társaságunk számos nagyvállalati, kis- és középvállalati referenciával rendelkezik mind a hazai, mind a multinacionális környezetben működő vállalatok körében. Hazai és külföldi kis- és középvállalkozásokból álló, stabil és növekvő ügyfélkörünket eddigi pontos és megbízható munkánknak köszönhetjük, melyért jogi és anyagi felelősséget vállalunk.

Magánnyugdíjpénztár

Magánnyugdíjpénztár

Ha Magánnyugdíjpénztár, akkor Magánnyugdíjpénztáram.hu. A Magánnyugdíjpénztáram.hu Magyarország egyik legnagyobb magánnyugdíj-pénztári tanácsadó oldala, ahol rengeteg hasznos, és naprakész magánnyugdíj-pénztári információ található. Oldalunkon egyszerűen, gyorsan, Online kezdeményezhető a magánnyugdíj-pénztári belépés, illetve átlépés, melyeket precízen, szakszerűen, gyorsan dolgozunk fel.

Neteco Kft. - Adótanácsadás és Kft. könyvelés

Neteco Kft. - Adótanácsadás és Kft. könyvelés

Profilunk teljes körű könyvelés, adótanácsadás, teljes körű bérszámfejtés, munkaügyi ügyintézés. Naprakész könyvelési adatokkal, adófizetési kimutatással állunk rendelkezésére. Könyvelő irodánk ingyenes állapotfelméréssel és tanácsadással várja új ügyfeleit. Olcsó és professzionális számviteli szolgáltatásunk mikró- és kisvállalkozások részére ideális választás lehet.

Offshore cégalapítás árak - Offshore Centrum

Offshore cégalapítás árak - Offshore Centrum

Dominika, Seychelles, Delaware? Mennyibe kerül? Látogasson el oldalunkra, ahol megtekintheti offshore cégalapítási szolgáltatásaink árait. Ha offshore céget szeretne alapítani, külföldi bankszámlát szeretne nyitni, keressen minket bármikor bizalommal! Offshore Centrum - a külföldi cégalapítás szakértője

Okos Könyvelés - Könyvelőiroda online

Okos Könyvelés - Könyvelőiroda online

Regisztrált könyvelő online. Elképesztően kedvező feltételekkel működő online könyvelő iroda, mely nem csak céges könyvelésében segít, hanem Önnek is abban, hogy egyszerűen eligazodjon a könyvelés rejtelmeiben. Váltson még ma online könyvelőre! Egyszerű kezelés, gyors ügyintézés. Pénzügyi tanácsadás, adótanácsadás minden ügyfelünknek.

Online könyvelés - AKIRE Pénzügyi Tanácsadó Kft.

Online könyvelés - AKIRE Pénzügyi Tanácsadó Kft.

Online könyvelés, tanácsadás: fix havidíjas könyvelési szolgáltatáscsomagok! Az online könyvelés lényege, hogy minden munkafolyamat, adatcsere elektronikus, zárt rendszerben történik, legyen szó a könyvelési alapbizonylatokról, számlázásról, könyvelési listákról, befizetendő adók listájáról...Az ügyfelek e-mail-en is feltehetik kérdéseiket, amelyekre a lehető leggyorsabban reagálunk. Könyvelési szolgáltatáscsomagjaink kialakításánál fő szempont volt, hogy a csomagba foglalt szolgáltatások illetve az alkalmazott munkamódszerek felhasználják az online technikák nyújtotta lehetőségeket.

Online számlázó program - VIAMA Kft.

Online számlázó program - VIAMA Kft.

Online számlázó program, amely nemcsak kiváltja a számlatömböd, hanem számtalan új funkcióval teszi kényelmesebbé vállalkozásod pénzügyeinek intézését. A bizonylatok elkészítése után a számlázó beépített levelezőjével könnyedén kiküldheted számláidat. Az egyszerűbb kezelhetőség érdekében a számlázó program összeköthető a webáruházaddal, de akár a könyvelőd szoftverével is. Mindezt természetesen mindig a hatályos jogszabályoknak megfelelően teheted, amit a NAV által kiállított igazolás biztosít. Könnyítsd meg életed velünk!

P.Color Társasház

P.Color Társasház

Ha azt szeretnék, hogy a társasházuk ügyeinek intézése egy kézben legyen, akkor a P.Color Kft-nél jó helyen jár. Fő profilunk a társasházkezelés minden nehézségének levétele ügyfeleink válláról. Tevékenységi körünk igen széleskörű, kezdve a könyveléstől, a társasházkezelésen, a jogi és közös képviseleten, a műszaki ügyek és pénzügyek intézésén át egészen a honlapok fenntartásáig és a szükséges szoftverek biztosításáig. Honlapunkon a társasházakra vonatkozó aktuális törvényekről, adókról, előírásokról és rendelkezésekről is tájékozódhat. Látogassa meg oldalunkat a részletes információkért, kérdés felmerülése esetén vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.

Tuti menü