Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Könyvelés - Bérszámfejtés képes leírás: Pénzügyi - Ügyvéd [3. oldal]
részletek »

Könyvelés - Bérszámfejtés: Pénzügyi - Ügyvéd [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: budapesticeg.tlap.hu » Könyvelés - Bérszámfejtés
Keresés
Találatok száma - 54 db
Pénzügyi, ügyviteli szoftver fejlesztése - AppModell

Pénzügyi, ügyviteli szoftver fejlesztése - AppModell

Az AppModell, olyan egyedi szoftverek fejlesztésére specializálódott, amely nem csak megkönnyítik a vállalat munkafolyamatait, de egyben azokat automatizálják is. Segítséget nyújtunk az egyedi szoftverfejlesztés terén is, továbbá rendelkezünk sms küldő, kintlevőségkezelő, crm ügyfélkapcsolatkezelő és döntéstámogató szoftverekkel, programokkal is. 

Pranczék Könyvelő Iroda

Pranczék Könyvelő Iroda

Könyvelő iroda Jelenlegi tevékenységeink: * könyvelés - könyvszakértői háttérrel * hatóságok előtti képviselet * számviteli tevékenység * tb ügyintézés * hitelkérelmek készítése, hitelek kiközvetítése * illeték szakértés * cégek beolvasztása * cégek alapítása * cégek végelszámolása * szabályzatok készítése jogi háttérrel * pénzügyi tanácsadás * adótanácsadás * adószakértés * ügyviteli tanácsadás * teljes körű átvilágítás (monitoring). * Google AdSense adózási tanácsok

Prevent - XIX.

Prevent - XIX.

Cégünk 1991 óta működik könyvelő vállalkozásként, így elmondható, hogy a pénzügyi-számviteli piacon egészen a kezdetektől jelen vagyunk. 2007-ben szüleinktől vettük át családi vállalkozásunkat, hogy új, fiatalos formában, ámde a régi, hasznos értékek megtartásával, és a megszokott, magas, színvonalon folytassuk munkánkat a modernkor szellemében.

Prompt-Office Kft. | könyvelés, adótanácsadás

Prompt-Office Kft. | könyvelés, adótanácsadás

Könyvelőirodánk teljes körű számviteli szolgáltatást nyújt adótanácsadó, mérlegképes könyvelő és ügyvédi háttérrel. Könyvelés, mérlegkészítés, adótanácsadás, adóbevallás, bérszámfejtés, könyvvitel, APEH ügyintézés és képviselet. Könyvelőiroda a 16. kerületben. Könyvelés Budapesten, Pest megyében, Szarvason, Salgótarjánban. Kérjen árajánlatot (www.prompt-office.hu/e107_plugins/surve y/survey.php?1) a könyvelőiroda szolgáltatásairól és mi 1 munkanapon belül árajánlatot küldünk Önnek könyvelői, adótanácsadói illetve szakfordítói szolgáltatásunkról. Bővebb információt a könyvelőirodáról és szolgáltatásainkról a honlapon talál. (www.prompt-office.hu)

Raktárkezelő program

Raktárkezelő program

Raktárkezelő program már 10.900 Ft-tól! Korlátlan számú termék árukészletének nyilvántartása, tetszőleges számú raktárban, vonalkód kezelése, leltár, stb.Nagyon sokan keverik a raktárkezelő és a készletnyilvántartó fogalmakat, azonban ez a két szó két teljesen eltérő típusú programot takar. A raktárkezelő programokat olyan helyeken (pl. raktárban) használják, ahol nem kell számlákat kiállítani, csupán a termékek árukészletének nyilvántartására, nyomon követésére van szükség. Ezzel szemben készletnyilvántartó programot pedig olyan helyen (pl. bolt, iroda, stb.) használnak, ahol az árukészletek nyilvántartásán túl szükség van számlák kiállítására is.

Reál-Invest - Székhelyszolgáltatás

Reál-Invest - Székhelyszolgáltatás

A székhelyszolgáltatás azoknak ideális, akik nem akarnak plusz költségért, saját székhelyet, személyzeti irodát, épületet fenntartani, ezek havidíja ugyanis egy vagyonba kerül. A székhelyszolgáltatás bizony nagyon megéri, még akkor is, ha ezzel sokan nincsenek tisztában. Első sorban azért, mert így székhelyünket biztonságban tudhatjuk, igazi profi szakemberek vigyáznak rá. Cégünk, a Székhelyhasználat számos előnyt kínál Önnek székhelyszolgáltatás terén. Ár ? érték arányban mi vagyunk a legjobbak, ezt bizonyítja is rengeteg elégedett ügyfelünk. Tekintse meg weboldalunkat és vegye fel velünk a kapcsolatot. Forduljon hozzánk bizalommal! Garantáljuk a megbízhatóságot.

Resultatum Hungary Zrt. Minden, ami vállalkozásfejlesztés!

Resultatum Hungary Zrt. Minden, ami vállalkozásfejlesztés!

A Resultatum Hungary Zrt elsődleges célja, hogy az Európai Unió és a Magyar Állam társfinanszírozásában megvalósuló, a magyar gazdaság fellendítését szolgáló támogatott finanszírozási konstrukciókat, valamint a vissza nem térítendő támogatásokat megismertesse a magyar mikro-, kis-, és középvállalkozásokkal, szakmai tudása, tapasztalata révén pedig minél szélesebb körben elérhetővé tegye számukra azokat.

Rezon Iroda - III.

Rezon Iroda - III.

Könyvelő irodánk neve kifejezi, törekvésünket: Ügyfeleinknek "értelmes", "ésszerű" szolgáltatás nyújtása a gépies, szabályokhoz igazodó könyvelés helyett. Ezért választottuk a irodánknak ezt a nevet. Könyvelő irodánk 1989-ben alakult. Az azóta eltelt 20 évben felhalmozott értékes tapasztalataink alapján elmondhatjuk, hogy a sikeres cégek működéséhez nagyban hozzájárul a: stabil, megbízható, naprakész információkat biztosító könyvelés és az optimális adófizetést kialakító, rendszeres tanácsadáson alapuló gazdasági háttér. Csak ennek tükrében számíthat arra, hogy a könyvelést alapul véve, nyomon tudja követni cége árbevételének, nyereségének alakulását hónapról-hónapra. A mai gazdasági helyzet, a szoros verseny megköveteli mindezt.

SAP konzultáció, tanácsadás, oktatás - BCS

SAP konzultáció, tanácsadás, oktatás - BCS

Minden egyes vállalkozás egyedi kihívásokkal néz szembe. Ha az Ön cége is hasonló cipőben jár, keressen fel minket bátran! Vállalatirányítási rendszer-megoldásainkat úgy állítjuk össze, hogy méret és költség szempontjából egyaránt optimálisan illeszkedjenek az adott vállalat jellegéhez és tevékenységéhez. Szolgáltatásaink között megtalálja a gyártás optimalizálást, a dokumentum menedzsmentet, folyamat optimalizálást, SAP alkalmazásfejlesztés stb.. Látogasson el oldalunkra és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Hirdetés
Sashalmi könyvelőiroda, cégalapítással

Sashalmi könyvelőiroda, cégalapítással

Könyvelés, cégalapítás Budapesten felkészült könyvelőiroda háttérrel! Ha elengedhetetlen vállalkozásának, hogy bármikor elérje könyvelőjét, hogy akár a legegyszerűbbnek tűnő kérdésére is haladéktalanul választ kapjon, keresse fel valamelyik irodánkat! Könyvelés, bérszámfejtés, bevallások készítése könyvvizsgálat, hatóságok előtti képviselet, mindezt nagy gyakorlattal, és az Ön érdekében! Folyamatos elérhetőséget kínálunk elektronikusan, telefonon, vagy akár személyesen is. Cégalapítás személyre szabottan, előzetes megbeszélés után. Iratokért megbeszélés szerint házhoz megyünk.

Soft Consult - XIV.

Soft Consult - XIV.

Könyvvezetés feladatai: eszközök, beruházások mennyiségi és értékbeni nyilvántartása kimenő és beérkező számlák értékbeni nyilvántartása a bankforgalommal kapcsolatos nyilvántartások vezetése pénzforgalmi nyilvántartások vezetése analitikus nyilvántartások vezetése igény szerint havi, negyedéves zárlatok készítése év végi zárlat, mérleg eredmény-kimutatás, kiegészítő melléklet, cash-flow

Székhelyszolgáltatás - Könyvelés

Székhelyszolgáltatás - Könyvelés

Helyeztesse át cége székhelyét vagy jegyeztesse be vállalkozását a Pest megyei Pándra, amely iparűzési adó mentes település. Cégünk szolgáltatásait igénybe véve mentesülhet a helyi iparűzési adó megfizetése alól. Az ügyintézéssel kapcsolatos feladatokat mi elvégezzük, Önnek csak annyi a dolga, hogy aláírja a szükséges dokumentációt.

Szolgáltatások vállalkozásoknak, cég vásárlás

Szolgáltatások vállalkozásoknak, cég vásárlás

Vállalkozásunk azért alakult, hogy ebben az egyre nehezedő helyzetben, melyet a gazdaság jelenlegi állása idézett elő, segítséget nyújtsunk a nehézségekkel küzdő vállalkozásoknak. Törekvésünk arra irányul, hogy megtaláljuk a legoptimálisabb lehetőségeket és megoldást kínáljunk a bennünket felkereső ügyfelek számára. Szeretnénk azokat a társas vállalkozásokat ill. cégvezetőket megszólítani, akiknek gondot, problémát okoznak a mindennapok, és helyzetük egyre kilátástalanabbnak tűnik...

Szumma-Colt Kft.

Szumma-Colt Kft.

Vállalkozásunk 1996 óta nyújt magas színvonalú könyvelési és bérszámfejtési szolgáltatásokat ügyfelei részére. Az évek során megtapasztaltuk, hogy a könyvelő akkor jó, ha észrevétlen. A vállalkozása Önről szól, az Ön álmait váltja valóra. Mi segítünk abban, hogy ne kelljen adójogszabályokkal, számlákkal vesztegetnie drága idejét, levesszük az Ön válláról ezeket a terheket! Azért dolgozunk, hogy egy valamivel kelljen foglalkoznia: azzal, hogy miként virágoztatja fel vállalkozását! Látogasson el honlapunkra és kérjen tőlünk ingyenes árajánlatot!

TAM-BAL KFT.

TAM-BAL KFT.

Bérszámfejtés szolgáltatás, bérszámfejtés, bérszámfejtés outsourcing, outsourcing, bérügyvitel, táppénz, magánnyugdíj-pénztár, bér, bérkimutatás, bérszámfejtő, kiszervezett bérszámfejtés, béranalitika, járulékok, adók kiszámítása, adó, adófizetés, cégek, kis cégek, nagy cégek, munkaügy, tb, tb ügyéntézés, ügyintézés, teljeskötű, társdalombiztosítás, kilépés, kiléptetés, beléptetés, szerződés, 2011

Total Profit könyvelés

Total Profit könyvelés

Könyvelés, cégalapítás, adótanácsadás és bérszámfejtés egy helyen, a Total Profitnál Budapesten a XVI. kerületben. Vállalkozásunk folyamatos akciókat kínál az érdeklődőknek, és az ügyfeleknek, amikkel Önök csak jól járhatnak! Könyvelő irodánk egy családi vállalkozás keretében működik, de minden kollégánk több éves tapasztalattal rendelkezik. Ha könyvelés akkor Total Profit!

Ügyvéd, ingatlanjog

Ügyvéd, ingatlanjog

A budapesti (13. kerületben ) Dobrocsi Ügyvédi Iroda 4 éve, a társasági jog, az ingatlanjog, a peres képviselet, a különféle követelések érvényesítése, szerződések és okiratok készítése, illetve a közigazgatási jog, valamint kártérítési ügyek területén nyújt ügyvédi segítséget, jogi tanácsadást a már meglévő és leendő ügyfeleknek. Ha jogi segítségre vagy konzultációra van szüksége, keresse fel őket! Professzionális hozzáértéssel, minőségi szolgáltatással állnak mindenben a rendelkezésére - a magyar mellett német és angol nyelven is.

Tuti menü