Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Könyvelés - Bérszámfejtés képes leírás: Ügyviteli - Zorigo [4. oldal]
részletek »

Könyvelés - Bérszámfejtés: Ügyviteli - Zorigo [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: budapesticeg.tlap.hu » Könyvelés - Bérszámfejtés
Keresés
Találatok száma - 54 db
Ügyviteli szoftver, erp rendszer - NextSoftware - XI.

Ügyviteli szoftver, erp rendszer - NextSoftware - XI.

A Next Software Kft. egyedi megoldásokat kínál komplex, nehezen átlátható és kezelhető gazdasági folyamatok kezelésére. Cégre szabott vállalatirányítási rendszerek, ügyviteli szoftverek (főkönyvi, áruforgalmi, rendszer, számlázó szoftver, pénzügyi, társasházi, kötelezettség nyilvántartás), és az üzleti intelligencia csodafegyvere segítik Önt és cégét a mindennapos és visszatérő problémák egyszerű megoldásában. Számszerűsítse az átláthatatlant a Next Software csodafegyverével!

Vállalkozás okosan

Vállalkozás okosan

Vállalkozás okosan. Kisvállalkozások részére nyújtunk nélkülözhetetlen üzleti szolgáltatásokat. Fő tevékenységeink: vállalkozás indítása, üzleti tervezés. Cégátvilágítás, üzletviteli, pénzügyi tanácsadás. Válságmenedzselés. Könyvelés-Adótanácsadás- bérszámfejtés. Abban tudunk egy vállalkozás segítségére lenni, hogy indulástól kezdve biztonságosan és hatékonyan működjön, elkerülve az esetleges válsághelyzeteket. Válságban lévő cégeket abban tudunk segíteni, hogy a válságot a lehető legkisebb veszteséggel vészeljék át, és elkerülhető legyen a cég csődje, vagy felszámolása.

Zorigo könyvelőiroda - XVI.

Zorigo könyvelőiroda - XVI.

Könyvelés Budapesten, a 16.kerületben - adóbirságok nélkül!!! Induló, és szolgáltatót váltó vállalkozásoknak kezdeti kedvezmények! Pénzügyi és adótanácsadás, cégalapitás helyben! Vállalunk könyvelést, bérszámfejtést, hivataloknál ügyintézést, cégalapítást. Megbeszélés szerint könyvelési anyagért házhoz megyünk!

Tuti menü