Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szállítmányozás képes leírás - Budapesti cég, cégek.tlap.hu
részletek »

Szállítmányozás - Budapesti cég, cégek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: budapesticeg.tlap.hu » Szállítmányozás
Keresés
Találatok száma - 48 db
3 Takács Trans - XIII.

3 Takács Trans - XIII.

Nagy jártassággal rendelkezünk a pianínó szállítás, zongoraszállítás, és páncélszekrény szállítás területén is. Gépparkunkat dinamikusan fejlesztjük, teherautóink mindegyike költöztetéshez speciálisan felszerelt, Budapest teljes területére behajtási engedéllyel bír. Megbízható, kulturált, fiatal, mégis 5-10 éves költöztetési múlttal, rutinnal rendelkező munkatársaink évek óta együtt dolgoznak, és a megrendelők igényeihez igazodva minden egyedi kérést is szívesen teljesítenek. Ingyenes helyszíni munkafelméréssel, visszatérő ügyfeleinknek és vidéki fuvar, költöztetés esetén kedvezményekkel állunk a rendelkezésükre.

Abibusz

Abibusz

Vállalkozásunk, az Abibusz 1998 óta van jelen a személyszállítási szolgáltatók piacán. Fő profilunk a buszok, kisbuszok bérbeadása sofőrrel együtt belföldi és külföldi utazásokra egyaránt. Profi sofőrökkel és modern, karbantartott buszokkal állunk rendelkezésére! Személyszállítás mellett gyermekprogramok szervezésével, többek között, kirándulások, táborok, oktatások lebonyolításával is foglalkozunk. Akár magánszemély, akár utazásszervező, bízza ránk magát, hiszen teljes körű személyszállítási szolgáltatásokat nyújtunk sokéves tapasztalattal! Látogassa meg internetes oldalunkat a részletes információkért, elérhetőségeinkért, és vegye fel velünk a kapcsolatot!

András-fuvar tehertaxi 06309424206

András-fuvar tehertaxi 06309424206

András-fuvar. Szabó András egyéni vállalkozó. 25 éve a szakmában. Költöztetés-fuvarozás Budapesten és vidéken egyaránt. Lakások és irodák teljes körű költöztetése. Bútorszállítás. Olcsó fuvardíjak, megbízható szolgáltatás. Akciók. Tehertaxi szolgáltatás akár azonnalra is. Rugalmas megoldások. Próbálja ki. Kézi anyagmozgatás. Zongora- páncélszekrény szállítás. web: http://koltoztet.com , e-mail: info@koltoztet.com , tel: 06 30/9424206

BauTeher - XVIII.

BauTeher - XVIII.

Tevékenységi körünkbe tartozik a lakossági költöztetés, továbbá mindennemű közúti fuvarozás, szállítás. A lakossági költöztető feladatok mellett vállalunk mindent, ami a szállítás körébe tartozik: legyen az irodaköltöztetés vagy üzletberendezés szállítása, teherszállítás vagy áruszállítás - a fuvarozás minden gondját átvállaljuk! Minden, ami fuvarozás és szállítás: irodaköltöztetés, bútorszállítás, zongoraszállítás, rakodás és lomtalanítás. Lakossági és iroda költöztetés olcsón - nemcsak Budapest környékén, az egész ország területén vállaljuk. Bauer Teher 1988 óta az Önök szolgálatában Budapesten és országosan !

Bautrans - fuvarozás, szállítmányozás

Bautrans - fuvarozás, szállítmányozás

Nagymúltú nemzetközi kapcsolatainknak és tapasztalatainknak köszönhetően a Bau-Trans tevékenysége Európa minden országára kiterjed. Járműparkunk sokoldalúsága lehetővé teszi a fuvarfeladatoknak leginkább megfelelő szerelvények összeállítását. Ezzel Ügyfeleink részére műszaki és költséghatékonysági szempontból is a legoptimálisabb megoldást kínáljuk. Géptelepítés, alapra helyezés Géptelepítési logisztikánk nehéz berendezések mozgatásától egész gyártósorok telepítéséig terjed. Szakképzett szerelőink évek óta Ügyfeleink legnagyobb megelégedésére hajtják végre feladataikat. Munkánkat különleges eszközeink segítik, mint pl.: hidraulikus emelőrendszerek, légpárnás emelők, speciális targoncák, görgősorok.

Becker és M Kft. - Budapest Konténer

Becker és M Kft. - Budapest Konténer

Tereprendezés és földmunkákhoz keres meghbízható partnert? A Becker és M Kft. már 1988 óta foglalkozik Budapesten összes kerületében sitt-, szemét-, zöldhulladék- és termőföld szállítással. Vállalkozásunk Épületek lebontásával, a keletkezett törmelékek elszállításával, valamint gépi földmunkák elvégzésével foglalkozik. Mind a lakossági, mind pedig az ipari ügyfeleket kiszolgálja cégünk! Látogasson el honlapunkra, tudjon meg többet szolgáltatásainkról! Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vagy kérdése lenne hozzánk, keressen meg minket a honlapon megadott elérhetőségeken! Kérjen árajánlatot még ma tapasztalt kollégáinktól, akik segítenek megvalósítani egyedi igényeit!

Belföldi és nemzetközi szállítmányozás - Fly Away Kft.

Belföldi és nemzetközi szállítmányozás - Fly Away Kft.

Szállítmányozási profilunk a következő tevékenységekre terjed ki: szállítmányozás, belföldi árufuvarozás, nemzetközi szállítmányozás, tengeri és légi áruszállítás, és csomagoltatás. Amiket szállítunk: általános kereskedelmi áruk, high-tech elektronikai árucikkek, nagyértékű árucikkek, veszélyes és érzékeny árucikkek, személyes ingóságok, élő állat, romlandó árucikkek. Kapcsolódó szolgáltatásaink a következők:légi futárszolgálat, vámügynökség, az összes légitársasággal összeköttetésben lévő közvetlen helyfoglalási rendszer, raktárak, teherautók, csomagolóanyagok, háztól-házig szállítási szolgáltatás.

Best Logisztika - XVII.

Best Logisztika - XVII.

Lépjen be honlapunk "csak regisztrált" felhasználóinknak fenntartott területére. Regisztrált felhasználóink hozzájuthatnak ingyenesen letölthető anyagokhoz, különleges kedvezményekhez és sok máshoz Mi nem csak szállítunk, hanem szolgáltatunk

Bizalom és Megbízhatóság futárszolgálat - VI.

Bizalom és Megbízhatóság futárszolgálat - VI.

Biztos már Önnel is előfordult, hogy nagy értékű dokumentumot vagy egyéb csomagot kellett eljuttatnia Partneréhez. Amennyiben fontos Önnek a szállítás kézbesítésének határideje, a csomag biztonsága és az egyedien kialakított ár, forduljon hozzánk bizalommal! A gyorsasággal, pontossággal és a kedvező árakkal reméljük mi is hozzájárulhatunk üzleti sikereihez. Ha küldeményét minél hamarabb útnak szeretné indítani, hívja diszpécserünket a nap 24 órájában bármikor. Tartsa biztos kézben küldeményeit: Bizalom és Megbízhatóság futárszolgálat 36-20/564-7558

Hirdetés
Bizalom és Megbízhatóság sofőrszolgálat - VI.

Bizalom és Megbízhatóság sofőrszolgálat - VI.

Segítjük Ügyfeleinket, hogy gördülékenyen és maximális biztonsággal használhassák a saját gépkocsijukat, még ha alkoholt fogyasztottak vagy fáradtak is. Szolgáltatásunk egy rövid időtávra történő sofőrbérlés. Árainkat úgy kalkuláltuk, hogy a legkedvezőbb feltételek mellett tudjanak igénybe venni minket. Kedvezményrendszerünkkel pedig még jobban csökkenthetik a szolgáltatás végösszegét. Amennyiben biztonságban szeretné elérni uticélját - még ha alkoholt fogyasztott is, vagy fáradt - hívja diszpécserünket. Bizalom és Megbízhatóság sofőrszolgálat 36-20/564-7558

Budapest-költöztetés

Budapest-költöztetés

Szolgáltatásaink közé tartozik a lakossági és irodai költöztetés, áruszállítás, áruterítés, házhozszállítás ás rakodási munkák. 1987 óta foglalkozunk közúti árufuvarozással, lakossági és iroda költöztetéssel. Gépkocsiparkunkban különböző méretű, teherbírású, felépítésű tehergépkocsi található, hogy minél szélesebb körben tudjuk már meglévő és jövőbeni ügyfeleink rendelkezésére állni. Vállaljuk bútorok szét és összeszerelését, komplex csomagolást (be és kicsomagolás, címkézés, dobozolás, egyéb nagy értékű tárgyak pl. festmény, műtárgy szakszerű csomagolása), lomtalanítást.

Budateher - XV.

Budateher - XV.

A Budateher, fővárosunk egyik legismertebb szállítási vállalkozása, immár bő negyedszázados múltra tekint vissza. A 80-as években Budapest belső szállítási piacát öt jelentősebb cég uralta (Fősped, Cityteher, Boy-szolgálat, Budateher, Volán Tefu), ezek némelyike állami vállalatként funkcionált, a többiek kisiparosokat tömörítő Gmk-ként működtek. A Budateher Gmk a személyszállítási piacon szintén meghatározó Budataxival hallgatólagos és 'laza' marketing-orientált összefonódásban tevékenykedett. Ez az együttműködés a cégfeliratok stilisztikai egységességében, közös irodaépületben és a másik illetékességi körébe tartozó munkák átadásában merült ki.

Bútorszállítás bútorszereléssel, Budapesten és vidéken

Bútorszállítás bútorszereléssel, Budapesten és vidéken

Bútorszállítás és bútorszerelés Budapesten és vidéken egyaránt. Rugalmas szállítási időpontok, kedvező tarifák, megbízható és figyelemmel követhető szállítás műholdas nyomonkövetési technológiánk segítségével. Bútorait nemcsak egyik lakásból a másikba szállítjuk, hanem az újonnan vásárolt bútorokat is házhoz visszük Önnek. A szállítást követően bútorszerelési szolgáltatásunk keretében levesszük a válláról a fárasztó összeszerelést. A Bútorservice.hu sok éves tapasztalattal rendelkezik bútorszállítás, bútorszerelés, sőt, bútorkészítés területén is.

Cityfood - ételrendelés, ebéd rendelés

Cityfood - ételrendelés, ebéd rendelés

A Cityfood különlegesen finom ebéd házhozszállítását vállalja munkanapokon, széles választékban. Az ételrendelés rendelés egy egyszerű regisztráció után weboldalunkról indítható. Áraink tartalmazzák az áfát és a szállítás költségeit. Az ebédrendelés minimális értéke 350 Ft/nap. Tetszés szerint választhat, hogy mely napokon veszi igénybe ebéd házhozszállítás szolgáltatásunkat. Megrendelőinknek módjában áll naponta akár egy adag ebédet is rendelni. Ebédrendelésre, illetve lemondásra a szállítást megelőző nap 15 óráig van lehetőség. Következő heti rendelést vasárnap 15 óráig fogadunk, de kérjük ebédrendelését lehetőleg a tárgyhetet megelőző hét péntekig juttassa el hozzánk, interneten, faxon vagy a területi képviselőn keresztül. Új megrendelés esetén fizetés az első szállítási napon. Igény esetén mikrohullámú sütő használatot biztosítunk, amennyiben a rendelés rendszeresen meghaladja a heti 8000 forintot. Étkezési jegyeket elfogadunk (CHEQUE DEJEUNER (hideg, meleg), SODEXHO PASS (hideg, meleg), TICKET RESTAURANT (hideg, meleg) és OTP Cafeteria kártya.

Complexpress futárszolgálat

Complexpress futárszolgálat

Nemzetközi futárszolgálatunk komplex logisztikai szolgáltatásokat nyújt - igény szerint - expressz határidőkkel is. Célunk, hogy a csomagküldők igényeit minél teljesebb mértékben szolgáljuk ki. Ennek érdekében a futárszolgálatok, a belföldi és nemzetközi csomagküldés piacán egyedülálló, értéknövelő szolgáltatásokat nyújtunk partnereink számára. Cégünk munkaidőn kívül 2 teljes országos hálózattal működő alternatív csomagszállítási megoldást kínál a megszokott kézbesítések mellett. Ezen felül csomagolással, utánvét kezeléssel, logisztikai átvilágítással, csomagolóanyaggal, okmánykezeléssel, valamint költség optimalizálási tanácsadással egészítjük csomagszállítási tevékenységünket.

e-food - ételfutár, ebéd házhozszállítás

e-food - ételfutár, ebéd házhozszállítás

Cégünk készétel gyártásával és forgalmazásával foglalkozik, melyet egy adagos kiszerelésben, fogyasztásra készen szállítunk házhoz hétfőtől péntekig, munkanapokon. Az ételek kiválasztása alapvetően heti előrendeléses rendszerben történik, de igyekszünk a lehető legrugalmasabban az Önök rendelkezésére állni, ezért akár a szállítást megelőző napon 15:00-ig megrendelheti, megváltoztathatja, vagy lemondhatja ebédjét! Aktuális választékunk heti étlapunkon illetve weboldalunkon tekinthető meg. Ételeinket mikrohullámú sütőben melegíthető, légmentesen fóliázott dobozokban szállítjuk házhoz. A szállítás 13 óráig történik, egy-egy területen állandó területi képviselővel, így minden nap közel azonos-, kiszámítható időpontban. Hetente megújuló étlapunkat úgy állítjuk össze, hogy széles kínálatunkból a legkülönbözőbb ízlésű megrendelőink is megtalálják kedvenceiket. Amennyiben szolgáltatásunkkal kapcsolatban kérdése, vagy észrevétele van, kérjük, hívja ügyfélszolgálati irodánkat, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére, hétköznap 7-15 óra között.A heti rendelés leadása a tárgyhetet megelőző hét csütörtökéig történik, de a szállítást megelőző munkanapon 15:00-ig megrendelhető.

EuroLog Kft. - X.

EuroLog Kft. - X.

Cégünk az Euro-Log Kft. évtizedes tapasztalattal rendelkezik a logisztikai szolgáltatás területén. Vállalkozásunk stabil alapokon nyugszik, és jelmondatunk - Értékes áru - értő kezekben - nem csak üres ígéret partnereink számára. Az elmúlt tíz esztendő sok értékes tapasztalatot, üzleti partnert és jelentős fejlődést hozott életünkben. Úgy tapasztaljuk, hogy a szolgáltatásainkat az 1994-es megalakulástól kezdődően igénybevevő külföldi és magyar vállalatok számára munkánk folyamatos fejlődése, strukturálódása valódi értéket jelent. Büszkék vagyunk arra, hogy egyaránt tagjai lehetünk a Magyar Szállítmányozói és Logisztikai Szolgáltatók Szövetségének, a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének, a Vámügynökségek és Vámközreműködők Magyarországi Szövetsége valamint nemzetközi szervezeteknek is mint pl.Nemzetközi Szállítmányozási Szervezetek Szövetsége.

Tuti menü