Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szállítmányozás képes leírás: Lomtalanítás - V4transport [3. oldal]
részletek »

Szállítmányozás: Lomtalanítás - V4transport [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: budapesticeg.tlap.hu » Szállítmányozás
Keresés
Találatok száma - 48 db
Lomtalanítás, költöztetés Budapesten

Lomtalanítás, költöztetés Budapesten

Cégünk 1998 óta - a FŐTAXI zrt. - szerződéses partnereként lát el szállítási feladatokat a Főváros és környéke lakosainak részére. Vállalunk pince-lakás-iroda lomtalanítást, költöztetést, áruszállítást 1,6t raksúlyú 17m3-s teherautóval. - Budapest területén nincs kiállási díj. - Szükség esetén a munkát ingyenesen felmérjük, előzetes árajánlatot adunk. Hívjon bizalommal! 06-20 210 92 08 Várjuk szíves érdeklődését!

Páncélszekrény és nehéz tárgyak szállítása

Páncélszekrény és nehéz tárgyak szállítása

Üdvözlöm, mi egy budapesti cég vagyunk, és a fő tevékenységünk a nehéz és túlsúlyos tárgyak szállítása, vagy helyszíni mozgatása. Lehet az bármilyen építőipari gép, vagy kültéri klíma, esetleg konyhai nagyméretű gép, ránk biztosan számíthat. Mehet az a padlásra vagy a pincébe, mi a rendeltetési helyére tesszük. Páncélszekrény szállítás területén egyedül álló módon egy akkumulátoros lépcsőző gépet használunk, így amit más cég hat emberrel old meg, mi általában megoldjuk hárommal. Keressen bennünket, és kérdezzen bátran.

Penke Trans Infó Kft.

Penke Trans Infó Kft.

Konténeres szállításra van szüksége? A PenkeKonténer áll szolgálatára! XV. kerületi cégünk konténeres, és egyéb építőipar szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek. Konténeres szállítás, tereprendezés, szelektálás és épületbontás található tevékenységeink között. Sokéves tapasztalattal és megfizethető árakon dolgozunk, gépparkunkban minőségi munkagépek találhatóak. Minden szükséges engedéllyel rendelkezünk, szakembereink profi és gyors szolgáltatásokat nyújtanak a hét minden napján ügyfeleink számára. Látogassa meg internetes oldalunkat a részletes információkért cégünkre vonatkozóan, valamint szolgáltatásainkért, elérhetőségeinkért, és kérje ki árajánlatunkat!

Pontos Futár Futárszolgálat

Pontos Futár Futárszolgálat

Egy küldemény kézbesítésének leggyorsabb módja a futárposta. A Pontos Futár Futárszolgálat a legtávolabbi belföldi címre is 5-6 órán belül kézbesít, helyi fuvarok esetében pedig akár 20 percen belül. A futár, alap esetben a megrendelés leadását követően azonnal elindul a küldeményért, és az átvételt követően elindul a címzetthez.

profi költöztetés

profi költöztetés

Weblapunkon több információ fellelhető, a fuvarozással, és költöztetéssel kapcsolatban. A gyors, és zökkenőmentes költözés mindenkinek fontos, aki költözik. A megfelelő előkészületek, valamint a kedvező szállítmányozási költségek egyaránt fontosak ilyen esetekben. Weblapunkon fellelheti a legfontosabb teendőkkel kapcsolatos információkat, az előkészületekről és a szállítás részleteiről. A fuvarozásról is gyorsan tájékozódhat. Ha a legjobb költöztető céget és lehetőségeket keresi, nézzen körül oldalunkon, ahol megtalálja mindezt egy helyen!

Profi költöztetés, költöztető cég Budapest

Profi költöztetés, költöztető cég Budapest

A költöztetés számos idegesítő bonyodalommal jár. Szállítás közben figyelni kell a lakás és a felszerelések, bútorzat épségére egyaránt. Szűk helyeken, lépcsőkön kifejezetten bonyodalmat okoz a terjedelmes bútorok szállítása. Az ideális csomagolás, a biztos rögzítés és a kellő méretű teherautó létfontosságú kellék. Az olcsokoltoztetes1.hu csapata gyakorlott személyzettel, felszereléssel, teherautókkal és elővigyázatossággal garantálja, hogy a költöztetés során sem a bútorokban, sem a lakásban nem keletkezik kár. Olcsó árak és áttekinthető számlázás nem tartalmaz rejtett költséget. Megszabadul a költözéssel járó problémáktól.

Sprinter - XVIII.

Sprinter - XVIII.

Küldetésünk célja, hogy tapasztalatainkkal, tanácsainkkal, rugalmas hozzáállásunkkal Partnereink számára versenyelőnyt biztosítsunk azáltal, hogy a legkedvezőbb áron megtaláljuk mindenki számára az ideális logisztikai megoldást, és kiváló szolgáltatásokat kínáljunk a csomagszállítás területén. Munkánkkal segítsük megrendelő Partnereink üzletmenetét, kielégítsük munkatársaink, alvállalkozóink és tulajdonosaink igényeit.

Stretch fólia

Stretch fólia

Csomagolástechnikai cégünk fő tevékenységi köre olyan csomagoló gépek és anyagok forgalmazása, amelyek felhasználásával Vevőink elsősorban anyagtakarékos, környezetkímélő technológiákat tudnak megvalósítani. Vállalunk csomagolástervezést, kisebb bércsomagolási feladatokat (elsősorban zsugorfóliával) és gépeinkhez szerviz szolgáltatást biztosítunk. A cégnél vásárolható gépekhez széles választékban kinálunk alkatrészeket is

Taxi Plus

Taxi Plus

A Taxi Plus több éves tapasztalattal rendelkezik a személyszállításban. Célunk, hogy tisztességes áron minőségi taxi szolgáltatást nyújtsunk megrendelőink számára. Utazóközönségünk bizalmát képzett és tapasztalt munkatársaink udvarias szolgáltatásának és korrekt díjszabásunknak köszönhetjük. Kifogástalan állapotú gépjárműparkunk biztosítja utasainknak a kényelmét és a biztonságos utazást.

Hirdetés
termőföld, sóder, homok, kavics, murva szállítás fuvarozás Budapesten

termőföld, sóder, homok, kavics, murva szállítás fuvarozás Budapesten

Cégünk több mint tíz éve foglalkozik termőföld, sóder, homok, kavics és egyéb kertészeti és építési ömlesztett alapanyagok beszerzésével, szállításával fuvarozásával. Elsősorban Budapesten és közvetlen környékén. Egyszerre maximum öt köbméter árut tudunk szállítani, így számítunk a lakosság megrendeléseire is. A megrendelhető anyagokról, anyagárakról, fuvar és szállítási díjakról a honlapon tájékozódhat.

Többféle tároló konténer bérbeadása

Többféle tároló konténer bérbeadása

A Eurobox Hungary Kft. csapata több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek tengeri és raktárkonténerek konténerek forgalmazásával, bérbeadásával. Egyedi konténer gyártással is foglalkoznak, hogy mindenki megtalálja a számára legideálisabb méretű, és színű konténert. A container.hu oldalon hatalmas konténer választék várja az oldalra látogatókat, a szállitásra alkalmas konténerek mellett mobiliroda és hűtő konténer is megtalálható. A container.hu oldal üzemeltetője az Eurobox Hungary Kft., telephelye Budapesten, az Ócsai úton kényelmesen megközelíthető helyen található.

Trézsi Kft

Trézsi Kft

A költözés, költöztetés nem kis feladat. Még a legstrapabíróbb háziasszonynak is feladja a leckét. Cégünk a költöztetés terén sokéves tapasztalattal rendelkezik. Munkánkra jellemző a megbízhatóság, precizitás és biztonságosság. Hogy az Ön holmija 100%-osan biztonságban legyen biztosítással is rendelkezünk, mert az ördög nem alszik, ha igen akkor nem pont most. A költözéshez ha ön igényli dobozokat , csomagolóanyagot is biztosítunk. Irodaköltöztetést, páncélszekrény és zongora szállítást is vállalunk.

Tricontrade Kft.

Tricontrade Kft.

A Tricontrade Kereskedőház és Tanácsadó Kft. egy 2011-ben alakult, Budapesten a XI.kerületben található vállalat. Konténerek értékesítésével és azokkal kapcsolatos tanácsadással foglalkozunk. Kínálatunkban a konténerek széles körű választéka megtalálható az iroda- és lakókonténerektől kezdve, a szaniter konténereken és a raktár konténereken át a veszélyes anyagok tárolására és szállítására alkalmas konténerekig. Bővebb információkért látogasson el honlapunkra, ahol minden szükséges tudnivalót megtalál a konténerekkel, kínálatunkkal és szolgáltatásunkkal kapcsolatban. Felmerülő kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén.

V4transport - szállítmányozás a visegrádi országokba

V4transport - szállítmányozás a visegrádi országokba

Szállítmányozás tevékenységünket elsősorban a ?visegrádi országok? területén végezzük, a magyar, cseh, lengyel, szlovák régióban nyújtunk kiemelkedő szállítási szolgáltatásokat. Cégünk nem csupán hamar célba juttatja rakományát, de páratlan kapcsolatrendszerén keresztül kiemelkedő biztonságot nyújt. Tapasztalatunk és kapcsolatrendszerünk páratlan a régióban (Csehország, Szlovákia, Lengyelország). Munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkeznek, jól képzettek a szállítások többsége rutin feladat számukra.

Tuti menü