Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Takarítás - Rovarirtás képes leírás - Budapesti cég, cégek.tlap.hu
részletek »

Takarítás - Rovarirtás - Budapesti cég, cégek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: budapesticeg.tlap.hu » Takarítás - Rovarirtás
Keresés
Találatok száma - 33 db
Abacs Szolg. és Ker. Kkt. - Tisztaság mindenekelőtt!

Abacs Szolg. és Ker. Kkt. - Tisztaság mindenekelőtt!

Legyen szó akár ház, lakás, üzlet, iroda, akár társas-, és panelház tisztántartásáról, válassza cégünket, mert nálunk a Tisztaság az első! Cégünk a takarítás minden formájával foglalkozik, ideértve irodaházak, üzlethelyiségek, panel-, és társasházak takarítását Budapesten, illetve Érd, és vonzáskörzetében, továbbá magánházak takarítását Budapest budai oldalán, illetve Érd és vonzáskörzetében. Honalpunkat ezért hoztuk létre, hogy az internet adta lehetőségeket maximálisan kihasználjuk, és megrendelőinkhez közelebb kerüljünk. Honlapunk bemutatja a cégünk által képviselt értékeket, elveket, valamint a tevékenységünkhöz kapcsolódó szolgáltatásaink részletes bemutatását, mindezt kifinomult környezetben.

Abatox Rovarírtás - VIII.

Abatox Rovarírtás - VIII.

Ha elege van a csípésekből, vagy megszabadulna a rovarok okozta félelemtől és undortól, akkor csak 4,5 percet kell itt eltöltenie, és biztos megoldása lesz mindezek ellen. Elszaporodtak otthonában a kártevők?! Akár néhány óra alatt visszanyerheti otthon megszokott nyugalmát a rovarirtás legeredményesebb technológiáival. Oldalunkon bevezetjük Önt az eredményes rovarirtás műhelytitkaiba, házi praktikáinkkal pedig kiélheti minden kisérleti vágyát...

Agro-Hydro Bt. - IX.

Agro-Hydro Bt. - IX.

Kártevőirtás hatékony módszerekkel. Az otthon nyugalmáért. Cégünk Magyarország egész területén vállal rovarirtást és rágcsálóirtást. Budapesten és Pest megye egész területén rendkívül kedvező árakon, kiszállási díj és egyéb költségek nélkül dolgozunk! Kifejezetten nagy tapasztalatokkal rendelkezünk a rejtőzködő életmódú rovarirtás feladatainak (poloskairtás, csótányirtás, hangyairtás stb.) végrehajtásában.

Alapos Irodatakarítás

Alapos Irodatakarítás

Irodatakarítás Budapesten az Alapos Takarítás szakembereivel. Az egyszerű irodatakarításon túl szintén vállaljuk az üvegek külső tisztítását alpintechnika alkalmazásával, ablakkeretek, redőnyök és reluxák lemosását, és a függönyök tisztítását. Ha szeretné, hogy ablakai télen-nyáron csillogjanak, és az iroda is tiszta legyen, akkor válasszon minket!

Alapos irodatakarítás - Por-se kft.

Alapos irodatakarítás - Por-se kft.

Cégünk több éves tapasztalattal vállalja iroda, irodaházak teljes körű alapos és precíz takarítását. Elsődleges szempont a megrendelő teljes körű kiszolgálása, igényeinek teljesítése. Így a pontos határidők betartása nálunk evidens. Alpinista technikával vállaljuk homlokzat külső takarítását, rovarirtást, ablaküveg takarítást. Ezen kívül vállalunk papír szemét elszállítását is. Több éves tapasztalattal rendelkezünk zöldterület kezelésével kapcsolatban. Teljes gépparkkal rendelkezünk akár 10e nm fölötti terület kaszálása, karbantartását is vállaljuk.

Arzén Kft. - XXI.

Arzén Kft. - XXI.

Az Arzén Kft. 1983.-ban alakult természetes személyek és egy jogi személyiségű vállalat közreműködésével. Tevékenységi körünk, főtevékenységünk a kártevőirtás, rágcsáló-és rovarirtás, terménygázosítás, vegyszeres gyomirtás, fertőtlenítés. Kártevőirtó tevékenységi engedéllyel rendelkezünk. Képviseleti tagjai vagyunk a Magyar Egészségügyi Gázmesterek Egyesületének. Vállalati központunk Tatabányán található, külön telephelyet, képviseletet tartunk fenn Tatabányán, Budapesten és Sopronban. Tevékenységünket Gyor-Sopron, Komárom-Esztergom, Fejér, Veszprém és Pest megyén kívül Budapesten végezzük, de az ország egész területén is vállalunk egyedi munkát.

Duguláselhárítás, duguláselhárító

Duguláselhárítás, duguláselhárító

Duguláselhárítás, kamerás csővizsgálat, csatornatisztítás, nyomvonal meghatározás falbontás nélkül! Gyors, pontos és precíz szolgáltatás! Nem csak a dugulást szüntetem meg, felderítem a visszatérő dugulások okát is, amit végleg megszüntetek! A dugulásra ne legyen gondja, duguláselhárító szakembereink akár 1 órán belül a rendelkezésére állnak! Nincs akadály mindenre találok valamilyen megoldást!

Épület Takarítás Budapesten

Épület Takarítás Budapesten

Takarítás, és tisztítást egyaránt vállalunk Budapesten irodaházakban, magánlakásokban és családi házakban. Ha precíz, gyors, és profi szakembereket keres takarítás helyén akkor jó helyen jár, mert cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik a higiénia területén, és könnyed munkával végzünk bármilyen makacs folttal!

Galambmentesítés

Galambmentesítés

Galambriasztó webáruházunkban hatékony megoldásokat kínálunk a galambok távoltartására, elriasztására. A galambriasztó tüskék megakadályozzák a madarak leszállását, megtelepedését. Ahová a felület kialakítása, vagy nagysága miatt nem szerelhető más galambriasztó eszköz, különböző művarjút, és műmadarakat használhatunk, melyek a galambok természetes ellenségei. A lenyűgözően hatásos galambhálók kifeszítve tökéletesen alkalmazhatók lichthofok, ablakok, erkélyek, homlokzatok elé, tagolt műemlék jellegű épületeken, szobrok, épületdíszek védelmére. Webáruházunkban kínált termékeinket galambriasztók felszerelésével foglalkozó csapatunk az épület bármely részére képes felszerelni, és a bepiszkított felületeket letakarítani.

Hirdetés
Gálocs Takarítás - XIII.

Gálocs Takarítás - XIII.

A tiszta környezettel hatékonnyabb a munka környezet! Ma már nem csak a nagy multicégek kiváltsága a tiszta munka hely. Cégünk szolgáltatásait úgy alakítottuk ki, hogy ügyfeleink számára biztosítjuk a mindennapi tisztaság és rend érzetét. Vállalkozásunkat 1996-ban kezdtük, a több mint 12 éves multunk garancia lehet a munkánk minőségére. Megalakulásunk óta takarítással foglalkozunk.

GCsM rovarirtás - III.

GCsM rovarirtás - III.

Rovar- és rágcsálóirtó szolgáltatásainkat egyaránt ajánlom mindazon magánszemélyek, társasházak, irodák, üzemek, raktárak, HACCP körben tevékenységet végzők, egészségügyi és oktatási intézmények, és bárki számára, akiknél a rovarok, rágcsálók, megjelenésükkel problémát okoznak és mindazok számára is, akik meg kívánják előzni e kellemetlenkedők megjelenését.

Iroda takarítás Budapest

Iroda takarítás Budapest

Hatékony épület takarítás környezetbarát tisztítószerekkel! Fő profilunk az épület üzemeltetés és az ehhez tartozó mindennemű feladatkör ellátása, úgy mint takarítás, kertészeti szolgáltatások, karbantartás, épület felügyelet - diszpécser és portaszolgálat. A munka minőségére, a munkavégzés megbízhatóságára garancia, a több mint 10 éve a magas szintű elvárásoknak megfelelő, jól összeszokott dolgozók gárdája.

Irodatakarítás Budapesten

Irodatakarítás Budapesten

A PAMIS Takarító Kft. teljes körű irodatakarítást végez Budapesten, és Fót vonzáskörzetében. Fontos számunkra, hogy a megrendelőink - partnereink részére minőségi takarítási szolgáltatást nyújtsunk, hiszen hosszú távra tervezünk. Az iroda takarítási tevékenységünk ellátásához minőségi, biztonsági adatlappal rendelkező tisztítószereket, valamint korszerű takarító eszközöket használunk. Ha Ön nem a hagyományos tisztítószerekkel való iroda takarítást, hanem a zöld - környezetbarát takarítást kéri az iroda - irodaház takarításához, illetve az irodájuk tagja a zöld iroda programnak, úgy környezetbarát, többnyire vegyszermentes növényi alapú tisztítószereket használunk, a hulladékgyűjtést pedig szelektív módon oldjuk meg.

Irtójóirtás Kft.

Irtójóirtás Kft.

Teljes körű, szakszerű rovar-, vagy rágcsálóirtásra van szüksége? Esetleg gyomirtásra? Hozzánk bátran fordulhat! Az Irtójókirály Kft. több éves tapasztalattal végez szakszerű eszközökkel rovar-, rágcsáló-, és egyéb kártevőirtási feladatokat megfizethető áron. Embereink szakképzetten, minden előírást betartva végzik kártevő-mentesítési feladataikat. Tekintse meg oldalunkat bővebb információért és elérhetőségeinkért, és vegye fel velünk a kapcsolatot, ha szakszerű segítségre van szüksége rovarirtást illetően!

Kártevőmentesítés - VII.

Kártevőmentesítés - VII.

Ha megunta a kísérletezést a rovarirtás területén? Tiszta környezetet szeretne családja, üzeme, irodája számára, csak egy telefon és megoldjuk a gondokat. Ha kíváncsi a kártevőirtás részleteire mi eláruljuk Önnek. Vendéglátó vagy élelmiszer forgalmazó üzlete van, akkor érdekelt az élelmiszer biztonságban. Mi elmondjuk a HACCP lényegét a rovarirtással és a rágcsálóirtással kapcsolatban mindazoknak akik érdekeltek az élelmiszerbiztonsági rendszer bevezetésében. Itt olvashat a csótányirtásról és jellegzetességükről Információkhoz juthat a patkányok által terjesztett betegségekről és patkányirtásról

Korrekt Rovarirtók

Korrekt Rovarirtók

Cégünk immáron 15 éve végez rágcsáló- és kártevőirtási szolgáltatásokat, gyorsan és szakszerűen, minden környezetvédelmi és jogi kitételnek megfelelve. Emellett webáruházunkban az ezekhez szükséges eszközöket forgalmazzuk ügyfeleink részére, széles kínálatban és kedvező árakon. Tekintse meg internetes oldalunkat, ha teljes körű rovarirtási szolgáltatásokra van szüksége belátható időn belül, és kedvező áron! Minden fontos információt és elérhetőséget megtalálhat weblapunkon! Várjuk szíves jelentkezését!

Omnicid kártevőirtás - IV.

Omnicid kártevőirtás - IV.

Cégünk Magyarország teljes területén vállal rovarirtást, csótányirtást, hangyairtást, rágcsálóirtást, kártevőirtást, kártevőmentesítést. Munkáinkat szakértelemmel, garanciával, a piac legkedvezőbb feltételeivel végezzük. Budapesten és Pest megye egész területén kiszállási díj és egyéb költségek nélkül, kedvező árakon vállalunk kártevőirtást, hangyairtást, csótányirtást, kártevőmentesítést. Rendelkezésre állunk lakossági és közületi megrendelésekre egyaránt.

Tuti menü